Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9066 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

6591 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6837 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

3980 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8452 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4440 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2164 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9304 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

14213 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2096 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4532 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3280 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2614 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2354 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2602 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

15260 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

764 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

1945 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1860 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5160 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1537 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1126 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3097 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

2989 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

7886 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2745 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5143 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1125 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1744 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1962 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1567 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1745 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1269 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3027 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5031 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1737 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

776 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1208 vizite

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o cap...

224 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6001 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1051 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

9 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

837 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1870 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3190 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

873 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2365 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

7880 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3670 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

991 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

559 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1059 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1031 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

969 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

533 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1075 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1509 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1251 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

844 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2030 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2190 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

723 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

637 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

470 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1001 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1351 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3213 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2025 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3215 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1368 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1264 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

1751 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

587 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1804 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1239 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

992 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1512 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1994 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1304 vizite
Afiseaza
vizualizari

Mancare buna si in Progresului

Istoria restaurantului Naan e greu de urmarit. Au deschis in strada Progresului, chiar unde incepe, din intersectia de la Razoare, si cred ca nu au avut numele acesta de prima data, ci Wellness Cuisine. Acolo e un sediu al unei mari firme de materiale de constructii si amenajari interioare, Delta Studio, si a lor este investitia. Au spatii mari, le-a fost usor sa amenajeze, fiindca asta e meseria lor. Si au si un bucatar bun, Marian Iamandi, foarte apreciat de catre patronul de la Delta Studio.

Apoi au plecat din Progresului, au venit spre centru si au deschis Naan pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Cred ca saloanele de la Wellness Cuisine au ramas doar pentru evenimente. Am scris de mai multe ori despre Naan din centru, chiar si aici, pe Restocracy, era un restaurant bun, frumos amenajat, cu preturi rezonabile.

Dupa cativa ani s-au intors in cladirea din Progresului, au inchis in centru, si noului resturant i-au pus numele Naan Project, putin diferit de vechiul Naan, nu stiu de ce. La telefon mi-au spus ca numele intreg ar fi Naan Project by Wellness Cuisine, ca sa se pastreze si vechile legaturi.

Daca imi aduc bine aminte, noul Naan Project ocupa alt spatiu in imensa cladire din Progresului, e la parter, in spate, probabil in niste foste depozite. E o sala mare, cu tavanul destul de jos, amenajata in stilul industrial, cu o parte din betonul armat al peretilor la vedere. Nu par sa aiba geamuri, sau foarte putine, oricum. E bine amenajat, mesele spatiate, mobilier de buna calitate, decorurile la fel. E ambianta de club, mai degraba, acestea au mare trecere la spatiile industriale. Muzica e data tare, pentru noi a fost deranjant, insa uitandu-ne la media de varsta a clientilor, am dedus ca noi nu eram adaptati in peisaj, nu muzica.

Terasa e cam inghesuita intre garduri si ziduri inalte, insa au pus plante in ea ca sa o faca sa arate destul de bine.

Meniul de la Naan Project e asemanator cu cel de la fostul Naan, am recunoscut mai multe feluri in el. Mi-au spus ca sunt si diferente, insa nu par mari. Bucatarie internationala, nu sunt multe mancaruri. Are o nota de originalitate, insa nu merge prea departe. Mancarea a fost destul de buna, cam asa cum o stiam de la vechiul Naan. Supa cappuccino a fost buna, vita la fel, doar legumele la gratar lipsite de inspiratie. Am luat si un meniu al zilei, ieftin, cu o supa de legume si ceva tocanita, destul de bune pentru cei putini lei pe care i-am dat pe ele. Si am primit si amuse bouche, ceea ce ne-a surprins placut.

Serviciul a fost bun, cu un fel de sefa de sala, sau undeva mai sus pe scara ierarhica, dupa cum parea, care s-a ocupat de noi cu mult stoicism si care si-a pastrat calmul si chiar zambetul acolo unde altii ar fi dat-o in bara rau de tot pana la urma.

Asadar, dupa ce am descoperit cu surprindere mancare buna la Timpuri Noi si la Piata Muncii, ca sa iau doar ultimele exemple, am gasit-o si pe Progresului, ceea ce e o veste foarte buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona, fiindca sunt putine astfel de restaurante de dincolo de centru, spre est, sud sau vest. Sper sa le mearga atat de bine incat sa se gandeasca din nou sa ajunga si in centru, dar de data aceasta cu un al doilea restaurant, nu cu acelasi Naan mutat dintr-un loc in altul. (GB – august 2017)

Naan Project, un restaurant cu camera de joaca

La Naan Project au si o camera de joaca pentru copii, intr-un colt al restaurantului. Are si un geam prin care pot sa te uiti ce fac acolo, insa e cam mic, ar fi fost de folos unul mai mare, sau chiar un perete de sticla. Doar cei care stau la mesele de alaturi pot sa-i lase acolo si sa-si vada de mancare, cei din alta zona a restaurantului trebuie sa se ridice din cand in cand sa mearga in inspectie. Camera e curata, e bine amenajata, cum se vede si in poze. Nu e mare, insa nici copiii nu au cine stie ce volum, asa ca pare indestulatoare, pentru cele mai multe cazuri.

Terasa Naan Project

Naan Project, un restaurant Kid-friendly

Save

Naan

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucurestiului Naan e un mic restaurant din centrul Bucurestiului, pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Ocupa coltul parterului unei clad...

Data actualizarii: 07/09/2018

Naan Project (by Wellness Cuisine)

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.