Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Afiseaza

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai delicioși burgeri preparați pe plită

Nabu lansează o promoție specială pentru pasionații de narghilea și burgeri autentici și oferă până la finalul lunii septembrie 10% reducere pentru programatorii sau studenții la programare care vin la local.

Poziționat în zona bulevardului Pache Protopopescu, Nabu este locul unde se strâng adesea programatorii, deoarece localul a fost gândit și lansat chiar de un grup de programatori, pasionați de narghilea.

“Am deschis Nabu în august 2017 deoarece majoritatea locurilor cu narghilea din București au specific arăbesc. Noi am dorit să mergem pe un concept modern, dar totodată să introducem narghileaua în meniu. În timp, popularitatea localului a crescut organic, prin word of mouth, astfel încât deseori seara pe terasă se regăsește o parte din comunitatea de IT din București. Putem spune că este un loc în care foarte mulți programatori se intalnesc în timpul liber sau vin să lucreze într-un mediu mai relaxat.”, a declarat Vali Malinoiu, co-proprietarul Nabu și programator în viața de zi cu zi.

Despre Nabu

Fie că vrei să te relaxezi sau să te distrezi alături de prieteni, savurând împreuna o bere rece sau o limonadă revigorantă, Nabu este locul potrivit datorită salonul primitor situat la etaj, departe de agitația orașului și a terasei generoase din față, ideală pe timp de vară.

Pe lângă burgeri și narghilea, la Nabu puteți savura un deliciosul  bubble waffle, un desert destul de unic în București. Mai multe informații despre meniu și prețuri puteți găsi aici. Nabu este deschis tot timpul anului pe bulevardul și se află pe Pache Protopopescu, numărul 97. (Comunicat de presa – septembrie 2019)

Nabu, restaurant in zona Matasari

Data actualizarii: 02/09/2019

nabu-locul-unde-se-adun-programatorii-restocracy