Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai delicioși burgeri preparați pe plită

Nabu lansează o promoție specială pentru pasionații de narghilea și burgeri autentici și oferă până la finalul lunii septembrie 10% reducere pentru programatorii sau studenții la programare care vin la local.

Poziționat în zona bulevardului Pache Protopopescu, Nabu este locul unde se strâng adesea programatorii, deoarece localul a fost gândit și lansat chiar de un grup de programatori, pasionați de narghilea.

“Am deschis Nabu în august 2017 deoarece majoritatea locurilor cu narghilea din București au specific arăbesc. Noi am dorit să mergem pe un concept modern, dar totodată să introducem narghileaua în meniu. În timp, popularitatea localului a crescut organic, prin word of mouth, astfel încât deseori seara pe terasă se regăsește o parte din comunitatea de IT din București. Putem spune că este un loc în care foarte mulți programatori se intalnesc în timpul liber sau vin să lucreze într-un mediu mai relaxat.”, a declarat Vali Malinoiu, co-proprietarul Nabu și programator în viața de zi cu zi.

Despre Nabu

Fie că vrei să te relaxezi sau să te distrezi alături de prieteni, savurând împreuna o bere rece sau o limonadă revigorantă, Nabu este locul potrivit datorită salonul primitor situat la etaj, departe de agitația orașului și a terasei generoase din față, ideală pe timp de vară.

Pe lângă burgeri și narghilea, la Nabu puteți savura un deliciosul  bubble waffle, un desert destul de unic în București. Mai multe informații despre meniu și prețuri puteți găsi aici. Nabu este deschis tot timpul anului pe bulevardul și se află pe Pache Protopopescu, numărul 97. (Comunicat de presa – septembrie 2019)

Nabu, restaurant in zona Matasari

Data actualizarii: 15/05/2020