Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

SLOW COFFEE FESTIVAL  ediția I,  marca Artisan Coffee Equipment ...

Peste 11.000 de vizitatori și aproximativ 44.000 de pahare de vin con...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Afiseaza

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai delicioși burgeri preparați pe plită

Nabu lansează o promoție specială pentru pasionații de narghilea și burgeri autentici și oferă până la finalul lunii septembrie 10% reducere pentru programatorii sau studenții la programare care vin la local.

Poziționat în zona bulevardului Pache Protopopescu, Nabu este locul unde se strâng adesea programatorii, deoarece localul a fost gândit și lansat chiar de un grup de programatori, pasionați de narghilea.

“Am deschis Nabu în august 2017 deoarece majoritatea locurilor cu narghilea din București au specific arăbesc. Noi am dorit să mergem pe un concept modern, dar totodată să introducem narghileaua în meniu. În timp, popularitatea localului a crescut organic, prin word of mouth, astfel încât deseori seara pe terasă se regăsește o parte din comunitatea de IT din București. Putem spune că este un loc în care foarte mulți programatori se intalnesc în timpul liber sau vin să lucreze într-un mediu mai relaxat.”, a declarat Vali Malinoiu, co-proprietarul Nabu și programator în viața de zi cu zi.

Despre Nabu

Fie că vrei să te relaxezi sau să te distrezi alături de prieteni, savurând împreuna o bere rece sau o limonadă revigorantă, Nabu este locul potrivit datorită salonul primitor situat la etaj, departe de agitația orașului și a terasei generoase din față, ideală pe timp de vară.

Pe lângă burgeri și narghilea, la Nabu puteți savura un deliciosul  bubble waffle, un desert destul de unic în București. Mai multe informații despre meniu și prețuri puteți găsi aici. Nabu este deschis tot timpul anului pe bulevardul și se află pe Pache Protopopescu, numărul 97. (Comunicat de presa – septembrie 2019)

Nabu, restaurant in zona Matasari

Data actualizarii: 02/09/2019