Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

NOA Restoclub – O alta vizita…

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca au si terasa acum, pe trotuar. Cand am intrat, chelnerul s-a uitat la noi, ne-a masurat, apoi a intors spatele si a plecat. Am asteptat rabdatori in mijlocul restaurantului, sa vedem ce face. Dupa o vreme, vazand ca nu plecam si ca nu facem nimic altceva, vine la noi si… “Spuneti!”. Oare ce voia sa spunem? L-am intrebat daca astepta sa-i dam noi primii “buna ziua” cand am intrat in restaurant. Nu a stiut ce sa spuna, se uita aiurea la noi. Am plecat sa mancam la restaurantul de alaturi, notandu-mi in agenda sa le scad nota la servicii cand ajung la calculator. Ceea ce am si facut deja… (GB – septembrie 2018)

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi

Micul restaurant NOA din Cetrul Vechi al Bucurestiului, pe calea Victoriei, pe la Eforie, vizavi de Politia Capitalei si de magazinul Victoria, a fost una dintre surprizele placute ale acestui inceput de an.

Au deschis in prima parte a lui 2017, la parterul sirului aceluia de cladiri cu fatadele unite, alaturi de multe alte restaurante si comerturi. E un fost magazin transformat in restaurant de un arhitect foarte talentat, care a trebuit sa foloseasca fiecare bucatica din scumpul spatiu comercial.

Rezultatul e remarcabil, a reusit sa faca din NOA unul dintre cele mai frumoase restaurante din zona. A pus un perete din sticla, desigur, asa cum ar trebui sa faca toti intr-o zona cu oras vechi, daca li se permite. Era plin cu clienti, nu am putut sa fac poze in interior, insa din cele facute din strada se vede cate ceva.

In alte parti, NOA ar fi prezentat ca un bistrou modern, uitandu-te la suprafata lui, la mesele foarte mici si la meniu. Am vazut ca ei isi spun „NOA Restoclub”, cu seri de fotbal, jazz si alte muzici live, ceva ce se numeste „club session” si poate si altele. Cum o fi sa asculti muzica sau sa te uiti pe un ecran de la mesele acelea minuscule si inghesuite, eu nu pot sa-mi imaginez, insa cand e vorba despre distractie, parerea mea e din alta lume, asa ca nu intra in calcul.

Meniul de la NOA Restoclub e bine conceput si prezentat pentru un astfel de loc, mancaruri din diverse bucatarii, in special din cea italiana, desigur, insa si hamburgeri, cateva feluri romanest, salate. Denumiri cunoscute, in general, pozitionare pe undeva la mijloc, nici prea simple, insa nici mancaruri sofisticate, cu descrieri destul de clare in meniu.

Mancarea a fost destul de buna, frumos aranjata, au un chef talentat la NOA Restoclub, fara indoiala. Am luat tagliatelle cu doi creveti in sos rose, destul de bune, o salata de avocado cu branza feta, foarte buna, si un biban de mare cu sparanghel gigant si rosii, destul de bune si acestea.

Serviciul a fost bun la Restoclub, cu o chelnerita placuta, binevoitoare si atenta, desi nu parea sa inteleaga tot chiar din prima – probabil ca din cauza semiintunericului de la NOA. Erau si alti chelneri, amabili si deschisi si ei, tineri toti.

Preturile nu sunt de bistrou la NOA Restoclub, sunt ceva mai sus, insa date fiind mancarea buna si locurile foarte frumoase, si afara si inauntru, raman rezonabile. O masa in doi, cu un vin bun, iti scoate pe nesimtite de 300 de lei de pe card.

Restoclubul plin-ochi, am avut o sansa unica sa primim o masa care urma sa fie ocupata peste un ceas. Aproape toti imbracati de duminica, fetele cu tocuri inalte si cu ce aveau mai bun in sifonier, proaspat spalate pe cap si machiate, cu baietii la fel, bine ferchezuiti, semn ca nu se oprisera in drum doar ca sa manance ceva la NOA Restoclub, ci ca venisera aici in mod special, de departe, si ca erau pregatiti sa ramana.

Auzisem despre Noa Restoclub de ceva vreme, descris laudativ din mai multe guri, insa nu-l luasem in serios ca restaurant pana acum, crezusem ca e mai mult o cafenea sau un loc de distractie. Insa nu, NOA Restoclub e un restaurnt in toata regula, un bistrou foarte bun sau, mai degraba, „une brasserie”, daca e sa folosim clasificarea frantuzeasca. Si una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi, fara indoiala. (GB – martie 2018)

NOA, restaurant in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe Calea Victoriei

 

Data actualizarii: 23/04/2020

NOA Restoclub  - Calea Victoriei, nr. 26 (Centrul Vechi)

  • Bogdan :

    O mizerie de locatie. Desi e gol ospatarii refuza sa te serveasca daca nu comanzi cincisprezece mii de feluri de mancare. O sticla de vin bun si un desert e sub demnitatea lor sa serveasca. De evitat pentru obraznicia angajatilor si politica comerciala.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close