Cele mai frumoase si mai originale restaurante, cafenele si alte localuri din oras…

Ord. dupa

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Caru' cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru' cu Bere, desi ...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Casa Doina, probabil cel mai conservator mare restaurant din Bucuresti...

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

KANE, restaurantul cu cele mai mici portii de mancare din Bucuresti ...

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac! Cred ca sunt aceiasi ca...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai...

Unul dintre localurile emblematice ale Centrului Vechi al Bucurestiulu...

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

Afiseaza

Caru’ cu Bere, o minune logistica

Caru cu Bere, restaurant turistic Nu merg des la Caru’ cu Bere, desi il consider un restaurant traditional romanesc bun, in general, daca e sa-l masor cu altele cu specific romanesc din Bucuresti. E ingrozitor de aglomerat tot timpul, inainte de toate, si apoi nu-mi place ce au facut in fata, terasa aceea acoperita foarte urata. Dar functionala pentru un asemenea puhoi de lume, nimic de zis…

Am luat cateva feluri de mancare la intamplare. Cand vine vorba despre mancare traditionala romaneasca, nu am preferinte bine conturate, mananc orice. E greu de crezut ca poate cineva sa faca mancare destul de buna pentru sute de oameni simultan, si dintr-un meniu nu tocmai scurt. Si totusi, Dragos Petrescu si Dan Mischie reusesc asta. Si nu e o intamplare, in toate restaurantele lor cu specific traditional romanesc le iese la fel de bine, am vazut de fiecare data cand am trecut pe acolo.

Si mai mult decat atat, serviciul a fost rapid la Caru’ cu Bere si destul de eficient. Ca erau osteniti bietii copii, e normal, nimeni nu ar astepta altceva intr-un loc in care alti 499 de clienti infuleca in jurul tau si le fac semne chelnerilor sa le aduca una sau alta.

De ce se duc turistii straini la Caru’ cu Bere e clar. De ce se duc bucurestenii neturisti in numar atat de mare, intr-o asemenea multime, e mai putin evident. Insa nu prea conteaza, sunt sigur ca marea majoritate pleaca multumiti de acolo. (GB – august 2019)

Terasa de la Caru’ cu Bere, tumoarea de pe fatada marii cladiri de langa Manastirea Stavropoleos

Tumoarea de pe strada StavropoleosCaru cu Bere e perla coroanei lui Dragos Petrescu, poate cel mai spectaculos exemplu de ce poate sa faca un management bun dintr-o afacere care a fost moarta ani, sau chiar zeci de ani. Nu mai scriu acum, nici despre Dragos Petrescu, nici despre restaurantele lui si cum a reusit sa le umple el. E un local imens, are vreo 500 de locuri, si cred ca e plin in permanenta. Ba, mai mult, sta lumea si la coada ca sa apuce vreun loc.

E foarte frumos inauntru, intr-adevar, e de ajuns sa te uiti la poze ca sa te lamuresti repede. In fata au construit o monstruozitate, nu stiu cum de le-au dat voie sa faca asa ceva. Nu au stricat doar cladirea istorica, ci toata strada. Insa lumea se inghesuie sa stea sub mosntruozitate, dupa cum am spus.

Mancarea e asemanatoare cu cea de la Hanul Berarilor (Hanurile Berarilor, mai bine spus, pentru ca sunt doua). Nu e rea deloc, dar nici cine stie ce iesit din comun. Nici nu ar avea cum, de altfel, la un asemenea volum si cu un trafic mai mare decat cel al Garii de Nord.

Serviciul e surprinzator de bun, totusi, destul de rapid, cu copii buni, inimosi, dar cam extenuati de atata efort. Preturile sunt rezonabile.

Sunt oameni carora le place sa manance in harmalaie, alaturi de altii 499. Sa le fie de bine, si norocul lui Dragos Petrescu, acvest geniu al managementului care a stiut cum sa-i gaseasca si cum sa ii aduca la Caru cu Bere. (GB – mai 2017)

Marele salon Caru cu Bere

Terasa Caru cu Bere

 

Save

Data actualizarii: 02/09/2019

Caru cu bere  - Str. Stavropoleos, nr. 5 (Centrul Vechi)

  • Alexandru Gavril :

    Capcana de turisti.

  • Gigi :

    Din cauza fluxului de clienti preparatele la gratar de la fripturi pana la mititei, inainte de aglomeratie se da o față la gratar dupa care se pun deoparte si cand vine comanda atunci se reîncălzesc la gratar de accea mititeii dumneavoastra erau jumatate reci si jumatate calzi si mai sunt multe aspecte neplacute si anormale despre felul in care se pregatesc produsele acolo.
    Vis a vis de Mr GB nu va faceti prea mari iluzii, este omul din umbra a lor si a multor patroni de restaurante pentru a le face imagine si reclama buna si invers pentru a denigra si strica imaginea concurentei la ‘’comanda’’

  • Maxime Bernier :

    Premiu? Domnu Butunoiu, vorbiti serios? Cea mai mare tzeapa pe care am luat-o in 2018. Ciorba de burta era cam ca dupa ce fusese la regim si gym, nu prea avea burta si mititeii erau reci, dar numai jumate din ei :-))) . Ceilalti erau calzi. Hahaha… Recunosc, chiar cu un an inainte erau mai decenti si locatia adauga la farmec. Dar e si plin de tzoparlani din Europa, un spaniol incepuse sa strige la altii d’ai lui, de parca era la el in tzoparlanie, sa-mi sparga timpanele.

  • Cristi :

    Sunt renumiti pe piata ca isi bat joc de angajati si nu exista respect, de asta multi ii evita…

  • Zatara :

    Micromanagementul defectuos, lipsa inovatiei si a schimbarilor, blocarea pe un singur post, (exista si avansarea in cazul beneficiilor intime) imposibilitatea de a avansa pentru cei care merita cu adevarat, de cele mai multe ori lipsa de respect, lipsa de siguranta a jobului sau lipsa de incredere in conducerea companiei.
    Nu este un mediu de lucru placut .
    Se creaza prea mult marketing fals.

  • John Doe :

    Hai sa fim seriosi si sa uitam tot lantul City Grill sau cum se mai numeste, genialitatea sta in cum sa reusesti sa ocolesti toate aceste restaurante unde nu faci decat sa te enervezi…

  • caru-cu-bere-berarie-turistica-evaluare-restocracy