Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

34161 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

976 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49873 vizite

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1667 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

11777 vizite 5 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5355 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9681 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1213 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5479 vizite 1 comentarii

Restaurantele de pe malul Dambovitei: AiciPe malul cu Piata Unirii...

29203 vizite 2 comentarii

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4996 vizite

Ce și cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile u...

3459 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftinAli Baba a ajuns s...

7773 vizite 3 comentarii

Allegro este un restaurant internațional situat în hotelul Ramada No...

12 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

25191 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4515 vizite 1 comentarii

O taverna sincera, ca acelea adevarateAmada a fost surpriza placut...

5934 vizite 1 comentarii

Amoom cu Chef Sorin Miftode - o nouă lovitură gastronomică a famili...

7714 vizite 2 comentarii

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

2290 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

14934 vizite

Să nu vă așezați la masa din spate de la Animaletto Pizza bar, ace...

12353 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4982 vizite

Un restaurant arabesc la umbra bisericii Adormirea Maicii Domnului din...

3094 vizite 1 comentarii

Un bistrou de business center bunArco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

3056 vizite

O veste foarte bună pentru corporatiștii de la Aviatorilor – Charl...

297 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

35220 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19896 vizite 2 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

30466 vizite 6 comentarii

Arome - Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincereStii...

5260 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

2018 vizite 2 comentarii

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrouAm revenit la Atelierul ...

6597 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

6253 vizite 7 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

7078 vizite

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

2104 vizite

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de do...

5366 vizite 2 comentarii

Located on the top floor of the DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii ...

1574 vizite

Ca in marile metropole bogateAviatorilor 8 e cladirea de birouri...

8360 vizite

Avocadoo 2 este un bistrou cu preparate pe baza de avaocado, situat in...

3036 vizite

B3ton, restaurantul cu cele mai frumoase chelnerite din orasPe Can...

3372 vizite

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

18885 vizite

Baguette Beller este o brutărie, patiserie și cofetărie cu specific...

9 vizite

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

7363 vizite 1 comentarii

Restaurantele din Galeria Comerciala Feeria si celelalte din Baneasa ...

6511 vizite

Baraka este o terasa deschisa inca din 1999 in inima Bucurestiului, in...

3926 vizite

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

3710 vizite

Local boem, ultima sansa pentru Barka SaffronBarka Saffron e un mi...

5881 vizite 2 comentarii

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritateFoarte fr...

2254 vizite

Batistei este un restaurant si pizzerie, cu regim de autoservire, care...

1830 vizite

A plecat sufletul din Calderon si a venit gustulAm mancat de cel ...

2076 vizite 1 comentarii

Bagati mana adanc in buzunar daca vreti mancare cu suflet...Mi-am ...

3270 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Caru cu Bere, o minune logistica

Caru cu Bere, restaurant turistic Nu merg des la Caru cu Bere, desi il consider un restaurant traditional romanesc bun, in general, daca e sa-l masor cu altele cu specific romanesc din Bucuresti. E ingrozitor de aglomerat tot timpul, inainte de toate, si apoi nu-mi place ce au facut in fata, terasa aceea acoperita foarte urata. Dar functionala pentru un asemenea puhoi de lume, nimic de zis…

Am luat cateva feluri de mancare la intamplare. Cand vine vorba despre mancare traditionala romaneasca, nu am preferinte bine conturate, mananc orice. E greu de crezut ca poate cineva sa faca mancare destul de buna pentru sute de oameni simultan, si dintr-un meniu nu tocmai scurt. Si totusi, Dragos Petrescu si Dan Mischie reusesc asta. Si nu e o intamplare, in toate restaurantele lor cu specific traditional romanesc le iese la fel de bine, am vazut de fiecare data cand am trecut pe acolo.

Si mai mult decat atat, serviciul a fost rapid la Caru cu Bere si destul de eficient. Ca erau osteniti bietii copii, e normal, nimeni nu ar astepta altceva intr-un loc in care alti 499 de clienti infuleca in jurul tau si le fac semne chelnerilor sa le aduca una sau alta.

De ce se duc turistii straini la Caru cu Bere e clar. De ce se duc bucurestenii neturisti in numar atat de mare, intr-o asemenea multime, e mai putin evident. Insa nu prea conteaza, sunt sigur ca marea majoritate pleaca multumiti de acolo. (GB – august 2019)

Terasa de la Caru cu Bere, tumoarea de pe fatada marii cladiri de langa Manastirea Stavropoleos

Tumoarea de pe strada StavropoleosCaru cu Bere e perla coroanei lui Dragos Petrescu, poate cel mai spectaculos exemplu de ce poate sa faca un management bun dintr-o afacere care a fost moarta ani, sau chiar zeci de ani. Nu mai scriu acum, nici despre Dragos Petrescu, nici despre restaurantele lui si cum a reusit sa le umple el. E un local imens, are vreo 500 de locuri, si cred ca e plin in permanenta. Ba, mai mult, sta lumea si la coada ca sa apuce vreun loc.

E foarte frumos inauntru, intr-adevar, e de ajuns sa te uiti la poze ca sa te lamuresti repede. In fata au construit o monstruozitate, nu stiu cum de le-au dat voie sa faca asa ceva. Nu au stricat doar cladirea istorica, ci toata strada. Insa lumea se inghesuie sa stea sub mosntruozitate, dupa cum am spus.

Mancarea e asemanatoare cu cea de la Hanul Berarilor (Hanurile Berarilor, mai bine spus, pentru ca sunt doua). Nu e rea deloc, dar nici cine stie ce iesit din comun. Nici nu ar avea cum, de altfel, la un asemenea volum si cu un trafic mai mare decat cel al Garii de Nord.

Serviciul e surprinzator de bun, totusi, destul de rapid, cu copii buni, inimosi, dar cam extenuati de atata efort. Preturile sunt rezonabile.

Sunt oameni carora le place sa manance in harmalaie, alaturi de altii 499. Sa le fie de bine, si norocul lui Dragos Petrescu, acvest geniu al managementului care a stiut cum sa-i gaseasca si cum sa ii aduca la Caru cu Bere. (GB – mai 2017)

Marele salon Caru cu Bere

Terasa Caru cu Bere

 

Save

Data actualizarii: 12/08/2025

Caru cu bere  - Str. Stavropoleos, nr. 5 (Centrul Vechi)

  • Eliza :

    Pacat de locatie pentru ca cu siguranta nu voi reveni prea curand. Am rezervat o masa pentru 7 persoane cu o săptămana inainte. Am specificat clar ca doresc o masa la fereastra. Bineinteles, domnisoarele erau nedumerite de ce masa care ar fi trebuit sa imi fie mie alocata este ocupata. M-au trimis la o masa in capatul restaurantului, intr un loc inghesuit. A trebuit sa ma intorc la ele si sa le cer explicatii ca sa imi spuna intr un tarziu ca niste persoane au ocupat masa random. Si asta nu e nimic… dupa 2 ore si jumătate si o nota de aproape 1800 lei a venit managerul asistent sa ne spuna ca masa este alocata pentru 2 ore si jumătate, ca ar fi trebuit sa stim asta si ca el are o rezervare de 12 persoane si ca ar trebui sa plecam. Incredibil. Nimic altcevan.

  • Suzana :

    O legenda frumoasa, o poveste de neuitat despre cavaleri si berari, un loc fara de care Bucurestiul nu ar avea radacini si parfum. Mancarea a fost delicioasa! Despre lautari si atmosfera, numai de bine!

  • Alexandru Gavril :

    Capcana de turisti.

  • Gigi :

    Din cauza fluxului de clienti preparatele la gratar de la fripturi pana la mititei, inainte de aglomeratie se da o față la gratar dupa care se pun deoparte si cand vine comanda atunci se reîncălzesc la gratar de accea mititeii dumneavoastra erau jumatate reci si jumatate calzi si mai sunt multe aspecte neplacute si anormale despre felul in care se pregatesc produsele acolo.
    Vis a vis de Mr GB nu va faceti prea mari iluzii, este omul din umbra a lor si a multor patroni de restaurante pentru a le face imagine si reclama buna si invers pentru a denigra si strica imaginea concurentei la ‘’comanda’’

    • Cristian :

      N-as crede. Ceea ce scrie GB am gasit la fata locului. Ba chiar de vreo 2 ori, am facut eu niste recomandari (la comentarii) si ulterior, dupa ce a vizitat locatiile, a fost de aceiasi parere.

      Singura opinie unde nu ne-am inteles (si alti cititori fideli de-ai lui au fost tot in dezacord cu el) a fost Jaristea. Pt GB este un exemplu de bucatarie boiereasca, pt mine (si altii) un exemplu de toparlanie tipica anilor 1990, extrasa direct din „Filantropica”.
      Acum deh…nimeni nu-i perfect, exista mereu posibilitatea subiectvismului. Chiar si asa, GB a fost onest si a recunoscut ca fiind client cunoscut acolo (la Jaristea), probabil se ocupa de el altfel decat de restul clientilor buni de jumulit si de scuipat seminte in capul lor.

  • Maxime Bernier :

    Premiu? Domnu Butunoiu, vorbiti serios? Cea mai mare tzeapa pe care am luat-o in 2018. Ciorba de burta era cam ca dupa ce fusese la regim si gym, nu prea avea burta si mititeii erau reci, dar numai jumate din ei :-))) . Ceilalti erau calzi. Hahaha… Recunosc, chiar cu un an inainte erau mai decenti si locatia adauga la farmec. Dar e si plin de tzoparlani din Europa, un spaniol incepuse sa strige la altii d’ai lui, de parca era la el in tzoparlanie, sa-mi sparga timpanele.

  • Cristi :

    Sunt renumiti pe piata ca isi bat joc de angajati si nu exista respect, de asta multi ii evita…

  • Zatara :

    Micromanagementul defectuos, lipsa inovatiei si a schimbarilor, blocarea pe un singur post, (exista si avansarea in cazul beneficiilor intime) imposibilitatea de a avansa pentru cei care merita cu adevarat, de cele mai multe ori lipsa de respect, lipsa de siguranta a jobului sau lipsa de incredere in conducerea companiei.
    Nu este un mediu de lucru placut .
    Se creaza prea mult marketing fals.

  • John Doe :

    Hai sa fim seriosi si sa uitam tot lantul City Grill sau cum se mai numeste, genialitatea sta in cum sa reusesti sa ocolesti toate aceste restaurante unde nu faci decat sa te enervezi…

  • Răspunde-i lui Maxime Bernier Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close