Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Franceză, lângă Muzeul de Istorie, Vibes 19 este un steakhouse cu specific tex-mex, unde pe lângă steak-uri autentice, veți găsi și specialități cum ar fi burgeri infuzați cu trufe, Camarones al Mojo de Ajo, sau Quinoa Bowl.

Restaurantul ce dispune de 30 de locuri în interior și 40 de locuri pe terasă, este amenajat în stil urban-industrial cu îmbinări perfecte între lemn și metal, cu elemente specifice, cu trimiteri la New York-ul anilor 1900.

De amenajare s-a ocupat o echipă tânără și talentată de arhitecți, formată din Maria Decu și Mihai Dumitrache, în colaborare cu Andreea Guriță. Ei au fost responsabili și pentru proiectul premiat de Elle Decoration România în 2015 pentru cel mai bun obiect de design.

Dezvoltarea Vibes 19, a presupus o muncă de peste 7 luni , pornind de la conceptul de marketing, la decorul specific, meniul autentic și detaliile ce vor transforma acest loc într-un punct de referință pe harta culinară a Bucureștiului.

Vibes 19 se deschide pe 08.08.2018, la ora 08.00 PM cu o petrecere animată de saxophone vibes, coktailuri speciale și cu tot ce e mai gustos din meniu. Localizare : Str. Franceză, Nr. 2-4 (în vecinătatea Muzeului de Istorie a României)

Vă invităm pe această cale să descoperiți Vibes 19! (Comunicat de presa – august 2018)

Vibes 19 – autoportret

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Franceză, lângă Muzeul de Istorie, Vibes 19 este un steakhouse cu specific tex-mex, unde pe lângă steak-uri autentice,...

Vibes 19

Pentru cei carora le plac bucatariile simple... Vibes 19 e un restaurant nou deschis, la inceputul lui august, pe Calea Victoriei in Centrul Vechi, vizavi de CEC-ul mare si in dreapta marii cladiri...

Data actualizarii: 07/08/2018