Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

Nonna Mia – Da, aici e chiar ca in Italia

Nonna Mia, bistrou italian traditional cu italieni adevaratiNonna Mia au avut o oarecare faima cand au deschis prima data bistroul lor italienesc pe strada Chile, aproape de Spitalul de Urgenta Floreasca. La parterul unei case vechi in care tot al lor cred ca este minusculul hotel cu sase camere de la etaj. O ambianta italieneasca autentica, un italian care gatea si care te binedispunea cu prezenta lui.

Apoi s-au mutat pe la Parcul Popa Soare, intr-o casa mai mare. Si inca o data la Piata Sfantul Stefan, dupa aceea. Insa faima nu i-a mai urmat, nu a mai tinut pasul cu schimbarile repetate de adresa. Acum i-am gasit din nu in casa din care plecasera de mult, in aceeasi formula ca la inceput.

Nonna Mia se descriu singuri ca “o taverna italieneasca adevarata, cu o bucatarie traditionala italiana autentica”. Ceea ce este cat se poate de adevarat, din orice directie ai privi: amenajarea rustica a spatiului, ambianta, misuna italieni pe acolo, se vorbeste italieneste, se rade italieneste, se distreaza lumea, mananca in exces. Ca in Italia, dupa cum am spus. Inclusiv preturile, destul de mari, dar care par ceva mai rezonabile dupa ce gusti din mancare.

Mancarea italieneasca traditionala e buna, e foarte diversificata, e in centrul existentei oricarui italian. Si cea de la Nonna Mia e la fel. In primul rand pentru ca ei insisi sunt primii clienti, si prietenii lor de asemenea. Si nu ar avea cum sa gateasca altfel decat bine, fiindca se si pricep. In Piata Sfantul Stefan au facut-o, au incercat o formula mai „industriala”, dar sper ca le-a trecut definitiv… (GB – martie 2019)

Nonna Mia, bistrou italian traditional in zona Floreasca din Bucuresti

Nonna Mia, bistrou italian traditional in zona Floreasca din Bucuresti

Data actualizarii: 24/09/2020

Nonna Mia  - Str. Chile, nr. 10 (Calea Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close