Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

Cantina pentru corporatisti Benedict Bistro e un restaurant destul ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

Phill - Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phil...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Afiseaza

Nonna Mia – Da, aici e chiar ca in Italia

Nonna Mia, bistrou italian traditional cu italieni adevaratiNonna Mia au avut o oarecare faima cand au deschis prima data bistroul lor italienesc pe strada Chile, aproape de Spitalul de Urgenta Floreasca. La parterul unei case vechi in care tot al lor cred ca este minusculul hotel cu sase camere de la etaj. O ambianta italieneasca autentica, un italian care gatea si care te binedispunea cu prezenta lui.

Apoi s-au mutat pe la Parcul Popa Soare, intr-o casa mai mare. Si inca o data la Piata Sfantul Stefan, dupa aceea. Insa faima nu i-a mai urmat, nu a mai tinut pasul cu schimbarile repetate de adresa. Acum i-am gasit din nu in casa din care plecasera de mult, in aceeasi formula ca la inceput.

Nonna Mia se descriu singuri ca “o taverna italieneasca adevarata, cu o bucatarie traditionala italiana autentica”. Ceea ce este cat se poate de adevarat, din orice directie ai privi: amenajarea rustica a spatiului, ambianta, misuna italieni pe acolo, se vorbeste italieneste, se rade italieneste, se distreaza lumea, mananca in exces. Ca in Italia, dupa cum am spus. Inclusiv preturile, destul de mari, dar care par ceva mai rezonabile dupa ce gusti din mancare.

Mancarea italieneasca traditionala e buna, e foarte diversificata, e in centrul existentei oricarui italian. Si cea de la Nonna Mia e la fel. In primul rand pentru ca ei insisi sunt primii clienti, si prietenii lor de asemenea. Si nu ar avea cum sa gateasca altfel decat bine, fiindca se si pricep. In Piata Sfantul Stefan au facut-o, au incercat o formula mai „industriala”, dar sper ca le-a trecut definitiv… (GB – martie 2019)

Nonna Mia, bistrou italian traditional in zona Floreasca din Bucuresti

Nonna Mia, bistrou italian traditional in zona Floreasca din Bucuresti

Data actualizarii: 24/09/2020

Nonna Mia  - Str. Chile, nr. 10 (Calea Floreasca)