Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Afiseaza

Nou Sushi Bar & Lounge deschis la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti

Ginger Sushi Bar & Lounge Hotelul Radisson Blu din Bucuresti este incantat sa anunte deschiderea unei locatii cu specific asiatic: GINGER SUSHI BAR & LOUNGE.

Despre Ginger Sushi Bar & Lounge

Deschis in cadrul Hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Ginger Sushi Bar & Lounge este cel mai nou restaurant si bar lounge cu specific asiatic din Bucuresti.

Bucataria este inspirata de deliciile asiatice, accentul fiind pus pe preparate ca sushi sau din fructe de mare dar si pe altele, precum tartrul asortat, salata SomTam, sashimi sau nigiri, o mica selectie de mancaruri fierbinti sau reci, toate pregatindu-se la barul deschis, situat in mijlocul restaurantului.

Pentru aceasta locatie cu nume cool, tavan decorat cu bare de lemn si podea din otel, nu doar meniul este cel care ofera gustul perfect, dar si barul, unic, completeaza atmosfera in cel mai bun mod posibil. In plus fata de bauturile asiatice si faimosul sake, locatia ofera si o larga selectie de vinuri de calitate superioara, precum si o selectie de sampanie si Prosecco. Stilul sau modern este completat de o colectie de diverse genuri muzicale, si de un sistem de sunet de inalta tehnologie.

Vinurile sunt servite si de la Enomatic, un sistem folosit pentru a pastra calitatea inalta a vinurilor, imbunatatind in felul acesta experienta  servirii la pahar a acestora. Cocktail-urile si vodca servita la sticla sau doar ca shot, fac de asemenea parte din menu, venind sa adauge un plus de savoare serilor petrecute in acest bar & lounge.

Locatia este deschisa de luni pana miercuri de la 18:00 la 01:00 si de joi pana sambata de la 18:00 la 03:00. Duminica este inchis.

Pentru rezervari si detalii despre meniu, accesati www.tasteofbucharest.ro

Despre bucatarul asiatic, Phursang Lama

Bucatarul asiatic Phursang Lama, nascut in Nepal, a fost intotdeauna fascinat de arta culinara, in special cu bucataria japoneza. Cu o experienta de 10 ani in industria ospitalitatii si a restaurantelor din Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, Chef Phursang ofera clientilor Ginger Sushi Bar & Lounge o experienta culinara superioara.

„Suntem foarte bucurosi sa il avem pe Chef Phursang Lama in echipa noastra”, spune Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu si Park Inn by Radisson Bucharest. „Sunt sigur ca acesta va aduce un plus de valoare acestei locatii, facand Ginger Sushi Bar & Lounge una dintre cele mai apreciate si mai recunoscute locatii cu specific asiatic din Bucuresti”.

„Sunt incantat sa fiu Chef-ul acestei fantastice locatii si sa impartasesc experienta mea culinara cu clientii Ginger Sushi Bar & Lounge”, adauga Chef Phursang Lama.

Ginger Sushi Bar & Lounge vine in completarea multiplelor restaurante si baruri ale hotelului, oferind o experienta culinara internationala extinsa si pozitionand Radisson Blu in topul preferintelor gurmanzilor.

Despre Radisson Blu®

Radisson Blu® este unul dintre brandurile hoteliere internationale de top, cu mai mult de 300 hoteluri in operare in 69 de tari. Ospitalitatea vibranta, contemporana si captivanta a Radisson Blu este caracterizata printr-o filozofie unica a serviciilor – Yes I Can!SM si toate hotelurile sale de top ofera o gama larga de caracteristici, marca proprie, care empatizeaza cu provocarile calatorului modern, incluzând  aici si 100% Satisfactie Garantata. Cunoscut in toata lumea ca fiind brandul Hotels Designed to Say YES!SM, Radisson Blu este o imagine vie, reala a stilului de top unde placerea se regaseste in detalii.  Hotelurile Radisson Blu sunt situate in locatii de top din marile orase, gateway-uri de aeroporturi si destinatii de agrement din intreaga lume.

Radisson Blu face parte din Grupul Hotelier Carlson Rezidor, care include de asemenea, Quorvus Collection, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM.Pentru rezervari si mai multe informatii vizitati www.radissonblu.com. Conecteaza-te cu Radisson Blu pe social media: @RadissonBlu pe Twitter and Instagram si Facebook.com/RadissonBlu.

 

Save

Save

Save

Ginger Sushi Bar & Lounge

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toate restaurantele de la Radisson Blu sunt ale lor, ale hotelului, adica, nu sunt spatii inchiriate altora. Ginger e cel mai nou res...

Data actualizarii: 22/11/2017

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.