Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vine vorba despre mancare. Chef Domenico ne-a pregatit o masa cu ce stie el cel mai bine sa gateasca: peste, fructe de mare, paste si risotto.

  • Carpaccio de scorfano cu gamberi e tartufo bianco
  • File de ricciola cu safran
  • File de monkfish cu cartofi la cuptor
  • Spaghete cu spigola si vongole verace
  • Paccheri cu gamberi rossi de sicilia
  • Rissotto ai frutti di mare
  • Rissotto nerro di seppia e gamberi rossi
  • Ravioli di casa con astice Blue in salsa Rosa
  • Rissoto al zaferano con gamberetti e asparaggi
  • Tagliolini al tartufo Bianco

Si vinurile:

  • Capannelle Solare 2011 din Toscana
  • Caii de la Letea aligote sec din Dobrogea
  • Conte della Vipera de la Antinori, din Italia

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Data actualizarii: 01/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close