Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vine vorba despre mancare. Chef Domenico ne-a pregatit o masa cu ce stie el cel mai bine sa gateasca: peste, fructe de mare, paste si risotto.

  • Carpaccio de scorfano cu gamberi e tartufo bianco
  • File de ricciola cu safran
  • File de monkfish cu cartofi la cuptor
  • Spaghete cu spigola si vongole verace
  • Paccheri cu gamberi rossi de sicilia
  • Rissotto ai frutti di mare
  • Rissotto nerro di seppia e gamberi rossi
  • Ravioli di casa con astice Blue in salsa Rosa
  • Rissoto al zaferano con gamberetti e asparaggi
  • Tagliolini al tartufo Bianco

Si vinurile:

  • Capannelle Solare 2011 din Toscana
  • Caii de la Letea aligote sec din Dobrogea
  • Conte della Vipera de la Antinori, din Italia

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Cina memorabila la Isoletta in Parcul Herastrau

Data actualizarii: 01/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.