Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier, al ho...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Cina libaneza memorabila cu prietenii, pregatita personal de Mohamed M...

O masa indiana adevarata si memorabila cu prietenii, pregatita de foar...

O cina indiana veritabila si memorabila cu prietenii la familia Thangl...

O cina memorabila la Ginger Sushi Bar & Lounge cu Familia Ishii: D...

O cina memorabila pregatita de cheful francez Samuel Le Torriellec...

O cina indoneziana autentica la Amhar si Indriastuti Azeth, la resedin...

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Fra...

Afiseaza

Florin si Victoria si atelierul lor de ceramica de la GurbanestiO masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gurbanesti, in Campia Baraganului, acolo unde el si Victoria au o un atelier de ceramica. E un atelier de artist, denumit de ei Victoria Finla.

Ei se pregatesc sa deschida o pensiune la care va gati chiar Florin, dupa ani intregi de documentare, in special din bucataria frantuzeasca fina.

Meniul de astazi:

  • pui afumat, marinat înainte în miere cu salvie și usturoi, cu salsa verde și salvie prăjită
  • pulpă de miel cu tapenade, în foietaj, cu sos de prune și merișoare
  • plăcintă de mere cu scorțișoară și enibahar
  • bacon afumat cu lemn de butoi de whisky și cires

Florin e fizician si fost corporatist de mare succes, Victoria a facut Universitatea de Arte, apoi a facut si Universitatea Agronomica, pentru a-si putea cultiva mai bine legumele si florile pe care le vedeti in poze.

In pagina alaturata vedeti si poze din atelierul de ceramica. (GB – aprilie 2019)

 

Data actualizarii: 20/07/2019