Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Cina libaneza memorabila cu prietenii, pregatita personal de Mohamed M...

O masa indiana adevarata si memorabila cu prietenii, pregatita de foar...

O cina indiana veritabila si memorabila cu prietenii la familia Thangl...

O cina memorabila la Ginger Sushi Bar & Lounge cu Familia Ishii: D...

O cina memorabila pregatita de cheful francez Samuel Le Torriellec...

O cina indoneziana autentica la Amhar si Indriastuti Azeth, la resedin...

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Fra...

O cina traditionala tunisiana inainte de Ramadanul care incepe in cate...

Zexe Zahana (Icoanei) a inaugurat vineri, 30 martie 2018, o serie de e...

Invitat la masa la prieteni, cu masa de cina in bucatarie, langa araga...

Am fost la Argentine acum aproape patru ani, la putin timp dupa ce au ...

Am fost la restaurantul Furnica din Sinaia de multe ori cand eram elev...

Afiseaza

Florin si Victoria si atelierul lor de ceramica de la GurbanestiO masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gurbanesti, in Campia Baraganului, acolo unde el si Victoria au o un atelier de ceramica. E un atelier de artist, denumit de ei Victoria Finla.

Ei se pregatesc sa deschida o pensiune la care va gati chiar Florin, dupa ani intregi de documentare, in special din bucataria frantuzeasca fina.

Meniul de astazi:

  • pui afumat, marinat înainte în miere cu salvie și usturoi, cu salsa verde și salvie prăjită
  • pulpă de miel cu tapenade, în foietaj, cu sos de prune și merișoare
  • plăcintă de mere cu scorțișoară și enibahar
  • bacon afumat cu lemn de butoi de whisky și cires

Florin e fizician si fost corporatist de mare succes, Victoria a facut Universitatea de Arte, apoi a facut si Universitatea Agronomica, pentru a-si putea cultiva mai bine legumele si florile pe care le vedeti in poze.

In pagina alaturata vedeti si poze din atelierul de ceramica. (GB – aprilie 2019)

 

Data actualizarii: 20/07/2019