Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00)

Oana Coanta - Rosiile, la AthanorMaximum de distanțare, minimum de stress, maximum de gust: Oana Coantă de la Bistro de l’Arte din Brașov vine în grădina de 2000 mp de la Athanor la coupteur în Gurbănești, în Bărăgan, să servească un prânz special, construit în jurul fructului-legumă simbol al verii: roșia (sau tomata, pentru puriști).

De la amuse bouche la desert regăsim acest ingredient banal în combinații surprinzătoare, și excepțional de gustoase:

AMUSE BOUCHE: Roșii mici umplute cu un amestec de caș afumat, ulei presat la rece, busuioc, coapte puțin Chec sărat cu roșii uscate și ierburi aromate.

SUPA : Supă din apă de roșii & găluște prăjite din roșii și telemea de oi.

FEL PRINCIPAL: Musaca din roșii uscate cu carne de miel și frișcă din smântână grasă de la Torockoi SAU Musaca din roșii, vinete, ciuperci de pădure cu salată proaspătă.

Meniu vinuri Athanor (.pdf)

Mai multe detalii si bilete, aici. (Stire de presa – iulie 2020)

 

Data actualizarii: 16/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close