Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

Tu ce faci in Noaptea de Revelion?
Hai sa petrecem impreuna, La Cocosatu, pana dimineata! Cu muzica live, sampanie si tort festiv, mancare delicioasa si distractie in stil romanesc!

Pret: 380 lei/ persoana

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581 / 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138 / 0769 669 720

Muzica live

La Cocosatu Baneasa (Str. Neagoe Voda 52A): Gabriela si Ionut Ciobanu

La Cocosatu’ Arcul de Triumf (Piata 1 Mai – str. Clucerului 41): Formatia Vegas


Meniu Revelion 2020

Antreu

Salată de boeuf în coșuleț
Piftie Tradițională
Icre de Crap cu caviar pe pat de lime
Canape cu cremă de brânză nobilă
Terină de pui cu crustă de alune
Roșii cherry cu mozzarela și sos pesto
Nufăr din castravete natur
Mozaic din măsline
Cocktail de creveți cu salată de crudități
Trandafiri din salam de Sibiu
Ruladă Doboș

Din mare

Somon pe pat de orez negru cu piure de mazăre și sos de coacăze

Fel Principal

Duet din Mușchiuleț de porc în aluat și piept de curcan
Cartofi cu rozmarin și salată de rucola cu parmezan

Bonus: Mici din partea casei…

Desert

Tort festiv
Fructe
Platou cu prăjituri tradiționale

Șampanie la trecerea dintre ani
Program artistic
Tombolă cu premii

Open Bar

Pachet de băuturi
Non alcoolice: Coca-Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Suc natural (portocale, mere), apă plată, apă minerală, cafea, ceai

Alcoolice:
Vin Cramele Sarica –alb, roze și roșu

Whiskey Jack Daniels, Vodka Absolut, Gin Beefeater, Lichior Campari, Lichior Baileys

Long drinks: Dark Whiskey J&B, Gin Fizz, ScrewDriver

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581/ 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138/ 0769 669 720

www.lacocosatu.ro (Informare de presa – noiembrie 2019)

Afis - Revelion La Cocosatu Clucerului Afis - Revelion La Cocosatu Baneasa

Data actualizarii: 12/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close