Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

Evenimentul de pe 16 e dublat de o degustare de vinuri albe ungurești...

Situată în inima uneia dintre cele mai importante zone viticole rom...

“Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis… visul de a produce un vi...

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Afiseaza

Tu ce faci in Noaptea de Revelion?
Hai sa petrecem impreuna, La Cocosatu, pana dimineata! Cu muzica live, sampanie si tort festiv, mancare delicioasa si distractie in stil romanesc!

Pret: 380 lei/ persoana

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581 / 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138 / 0769 669 720

Muzica live

La Cocosatu Baneasa (Str. Neagoe Voda 52A): Gabriela si Ionut Ciobanu

La Cocosatu’ Arcul de Triumf (Piata 1 Mai – str. Clucerului 41): Formatia Vegas


Meniu Revelion 2020

Antreu

Salată de boeuf în coșuleț
Piftie Tradițională
Icre de Crap cu caviar pe pat de lime
Canape cu cremă de brânză nobilă
Terină de pui cu crustă de alune
Roșii cherry cu mozzarela și sos pesto
Nufăr din castravete natur
Mozaic din măsline
Cocktail de creveți cu salată de crudități
Trandafiri din salam de Sibiu
Ruladă Doboș

Din mare

Somon pe pat de orez negru cu piure de mazăre și sos de coacăze

Fel Principal

Duet din Mușchiuleț de porc în aluat și piept de curcan
Cartofi cu rozmarin și salată de rucola cu parmezan

Bonus: Mici din partea casei…

Desert

Tort festiv
Fructe
Platou cu prăjituri tradiționale

Șampanie la trecerea dintre ani
Program artistic
Tombolă cu premii

Open Bar

Pachet de băuturi
Non alcoolice: Coca-Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Suc natural (portocale, mere), apă plată, apă minerală, cafea, ceai

Alcoolice:
Vin Cramele Sarica –alb, roze și roșu

Whiskey Jack Daniels, Vodka Absolut, Gin Beefeater, Lichior Campari, Lichior Baileys

Long drinks: Dark Whiskey J&B, Gin Fizz, ScrewDriver

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581/ 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138/ 0769 669 720

www.lacocosatu.ro (Informare de presa – noiembrie 2019)

Afis - Revelion La Cocosatu Clucerului Afis - Revelion La Cocosatu Baneasa

Data actualizarii: 12/11/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.