Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

Afiseaza

Tu ce faci in Noaptea de Revelion?
Hai sa petrecem impreuna, La Cocosatu, pana dimineata! Cu muzica live, sampanie si tort festiv, mancare delicioasa si distractie in stil romanesc!

Pret: 380 lei/ persoana

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581 / 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138 / 0769 669 720

Muzica live

La Cocosatu Baneasa (Str. Neagoe Voda 52A): Gabriela si Ionut Ciobanu

La Cocosatu’ Arcul de Triumf (Piata 1 Mai – str. Clucerului 41): Formatia Vegas


Meniu Revelion 2020

Antreu

Salată de boeuf în coșuleț
Piftie Tradițională
Icre de Crap cu caviar pe pat de lime
Canape cu cremă de brânză nobilă
Terină de pui cu crustă de alune
Roșii cherry cu mozzarela și sos pesto
Nufăr din castravete natur
Mozaic din măsline
Cocktail de creveți cu salată de crudități
Trandafiri din salam de Sibiu
Ruladă Doboș

Din mare

Somon pe pat de orez negru cu piure de mazăre și sos de coacăze

Fel Principal

Duet din Mușchiuleț de porc în aluat și piept de curcan
Cartofi cu rozmarin și salată de rucola cu parmezan

Bonus: Mici din partea casei…

Desert

Tort festiv
Fructe
Platou cu prăjituri tradiționale

Șampanie la trecerea dintre ani
Program artistic
Tombolă cu premii

Open Bar

Pachet de băuturi
Non alcoolice: Coca-Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Suc natural (portocale, mere), apă plată, apă minerală, cafea, ceai

Alcoolice:
Vin Cramele Sarica –alb, roze și roșu

Whiskey Jack Daniels, Vodka Absolut, Gin Beefeater, Lichior Campari, Lichior Baileys

Long drinks: Dark Whiskey J&B, Gin Fizz, ScrewDriver

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581/ 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138/ 0769 669 720

www.lacocosatu.ro (Informare de presa – noiembrie 2019)

Afis - Revelion La Cocosatu Clucerului Afis - Revelion La Cocosatu Baneasa

Data actualizarii: 12/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close