Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Tu ce faci in Noaptea de Revelion?
Hai sa petrecem impreuna, La Cocosatu, pana dimineata! Cu muzica live, sampanie si tort festiv, mancare delicioasa si distractie in stil romanesc!

Pret: 380 lei/ persoana

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581 / 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138 / 0769 669 720

Muzica live

La Cocosatu Baneasa (Str. Neagoe Voda 52A): Gabriela si Ionut Ciobanu

La Cocosatu’ Arcul de Triumf (Piata 1 Mai – str. Clucerului 41): Formatia Vegas


Meniu Revelion 2020

Antreu

Salată de boeuf în coșuleț
Piftie Tradițională
Icre de Crap cu caviar pe pat de lime
Canape cu cremă de brânză nobilă
Terină de pui cu crustă de alune
Roșii cherry cu mozzarela și sos pesto
Nufăr din castravete natur
Mozaic din măsline
Cocktail de creveți cu salată de crudități
Trandafiri din salam de Sibiu
Ruladă Doboș

Din mare

Somon pe pat de orez negru cu piure de mazăre și sos de coacăze

Fel Principal

Duet din Mușchiuleț de porc în aluat și piept de curcan
Cartofi cu rozmarin și salată de rucola cu parmezan

Bonus: Mici din partea casei…

Desert

Tort festiv
Fructe
Platou cu prăjituri tradiționale

Șampanie la trecerea dintre ani
Program artistic
Tombolă cu premii

Open Bar

Pachet de băuturi
Non alcoolice: Coca-Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Suc natural (portocale, mere), apă plată, apă minerală, cafea, ceai

Alcoolice:
Vin Cramele Sarica –alb, roze și roșu

Whiskey Jack Daniels, Vodka Absolut, Gin Beefeater, Lichior Campari, Lichior Baileys

Long drinks: Dark Whiskey J&B, Gin Fizz, ScrewDriver

Rezervari:
La Cocoșatu’ Băneasa (Str. Neagoe Vodă 52A): 0724 223 581/ 0736 445 737

La Cocoșatu’ Clucerului (zona 1 Mai – Arcul de Triumf): 0729 060 138/ 0769 669 720

www.lacocosatu.ro (Informare de presa – noiembrie 2019)

Afis - Revelion La Cocosatu Clucerului Afis - Revelion La Cocosatu Baneasa

Data actualizarii: 12/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close