Restaurantele Restocracy cu bucatarii din Orientul Indepartat, altele decat cea chinezeasca si japoneza

Ord. dupa

Mancare thailandeza sofisticata cu sonerie stridenta de telefon Kun...

703 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marg...

614 vizite

Bucatarie indiana adevarata. De ambianta indiana m-as fi lipsit bucuro...

513 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

723 vizite

Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la restaurant ...

1309 vizite

Cel mai bun restaurant indian din oras, se pare... Indienii cu care...

735 vizite

Un frumos pas inainte Am revenit la Tuk Tuk, restaurantul thailande...

1346 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale Bulevardului Decebal Pad ...

438 vizite
Afiseaza
vizualizari

Unul dintre putinele restaurante bune ale Bulevardului Decebal

Pad Thai e o mancare traditionala asiatica, de origine thailandeza, de unde ii vine si numele. Sunt paste de orez cu diverse alte lucruri in ele.

Padthai e un restaurant din Bucuresti, pe Bulevardul Decebal, care se prezinta ca fiind un restaurant cu specific asiatic, cu mancare japoneza, indiana si thailandeza, deci ceva mai generalist decat ii sugereaza numele, scris legat, intr-un singur cuvant.

Padthai e aproape de Piata Alba Iulia, nu chiar pe Decebal, ci putin mai in spate, pe o straduta care porneste din marele bulevard, fata in fata cu restaurantul turcesc Turquoise.

Padthai e un restaurant destul de mic, au un salon si o terasa la parterul unui bloc, cu o terasa in fata, care pare sa fie placuta vara. Amenajarea e minimalista, cu strictul necesar, cum se vede in poze.

Mancarea a fost buna la Padthai, in general. Am luat niste aperitive cu calamari, creveti tempura si pastaile acelea verzi cu sare si usturoi, edamame, destul de bune; supa cu lapte de cocos si creveti a fost foarte buna, gyoza bune, de asemenea, desi cam sarate, si pastele pad thai mult prea condimentate si, mai ales, sarate, de nemancat din cauza asta.

Serviciul a fost bun, cu un om amabil si dornic sa ne explice ce aveam in farfurie. Cred ca era sef, daca nu chiar patronul Padthaiului. A durat destul de mult pana ne-a adus mancarea, de obicei in restaurantele cu specific oriental, fie el din Orientul Apropiat sau din cel Indepartat, nu astepti atat de mult.

Preturile rezonabile la Padthai, cu 100 de lei poti manca bine. Erau si cativa clienti, nu multi.

Padthai e, cu siguranta, unul dintre putinele restaurante bune ale Bulevardului Decebal si ale partii aceleia indepartate de centru a Bucurestiului, si ar trebui sa fie un punct de referinta pentru multi dintre cei care locuiesc sau lucreaza acolo. Sper sa le mearga bine, s-au starduit sa faca mancare buna si cred ca muncesc mult in bucatarie pentru ea. (GB – octombrie 2017)


Padthai

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.