Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al produselor de cofetarie moderna.
Este un curs complex care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie, toate prezentate intr-o varianta moderna, cu design foarte atractiv.
Invata acum care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a avea o vitrina atragatoare!
Pastry Chef Cristina Mehedinteanu vine cu un bagaj generos de informatii pretioase care vin din parcursul celor 8 ani de activitate in domeniu, care va pot ajuta in parcursul vostru, ea facand parte din echipe de top cum ar fi Ottolenghi si Harrods, locatii din centrul Londrei, astfel de experiente isi spune cuvantul cand vine vorba de productie, organizare eficienta, mise en place dar si pastrarea corecta a produselor.

Ce vom face:
✅Cioco vanilla – monoportie cu vanilie si ciocolata
✅Pink Ruby – monoportie cu ciocolata Ruby si zmeura
✅Pavlova cu capsuni
✅Tarta cu lamaie si bezea
✅Tarta cu ciocolata si caramel sarat
✅Choux cu fistic
✅Tiramisu la pahar
✅Rom baba la pahar
✅Cheesecake cu fructe
✅Cupcake cu vanilie

✅Data: 14-15 Mai 2022
➡️Program: 10.00 – 17.00
➡️Investitia ta in acest curs este de 1280 lei
*Locul se ocupa in urma platii unui avans.
📍Locatie: Strada Latina nr.6
📋Detalii si inscrieri:
📞0730882288
📧 cristina.horecaschool@gmail.com (Comunicat de presa – aprilie 2022)

Curs vitrina moderna pastry chef Cristina Mehedinteanu Horeca Culinary School

Data actualizarii: 29/04/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close