Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Afiseaza

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al produselor de cofetarie moderna.
Este un curs complex care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie, toate prezentate intr-o varianta moderna, cu design foarte atractiv.
Invata acum care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a avea o vitrina atragatoare!
Pastry Chef Cristina Mehedinteanu vine cu un bagaj generos de informatii pretioase care vin din parcursul celor 8 ani de activitate in domeniu, care va pot ajuta in parcursul vostru, ea facand parte din echipe de top cum ar fi Ottolenghi si Harrods, locatii din centrul Londrei, astfel de experiente isi spune cuvantul cand vine vorba de productie, organizare eficienta, mise en place dar si pastrarea corecta a produselor.

Ce vom face:
✅Cioco vanilla – monoportie cu vanilie si ciocolata
✅Pink Ruby – monoportie cu ciocolata Ruby si zmeura
✅Pavlova cu capsuni
✅Tarta cu lamaie si bezea
✅Tarta cu ciocolata si caramel sarat
✅Choux cu fistic
✅Tiramisu la pahar
✅Rom baba la pahar
✅Cheesecake cu fructe
✅Cupcake cu vanilie

✅Data: 14-15 Mai 2022
➡️Program: 10.00 – 17.00
➡️Investitia ta in acest curs este de 1280 lei
*Locul se ocupa in urma platii unui avans.
📍Locatie: Strada Latina nr.6
📋Detalii si inscrieri:
📞0730882288
📧 cristina.horecaschool@gmail.com (Comunicat de presa – aprilie 2022)

Curs vitrina moderna pastry chef Cristina Mehedinteanu Horeca Culinary School

Data actualizarii: 29/04/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close