Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor! Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați... Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & Terrace Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani George’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch J...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRA Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in Bucharest Miguel Rocha’...

"The flavours of perfection" Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & Bar Relaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei  A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca Ora ...

Afiseaza

Pescarus, cel mai nou restaurant vechi din Bucuresti:

Trecut-au aproape opt decenii de cand arhitectul Horia Creanga, nimeni altul decat nepotul marelui scriitor Ion Creanga, a ridicat in partea de nord a Capitalei unul dintre cele mai faimoase restaurante ale vremii. Nascut in 1939 si renascut in 2015, restaurantul Pescarus e, din nou, cuibul de petreceri si voie buna al bucurestenilor.

Situat pe malul lacului Herastrau, insa pe partea unde conteaza omul, nu cardul sau de credit, noul local isi imbie mesenii sa redescopere distractia tihnita si traitul pe indelete. Ferit de haosul urban, insa plin de viata, atat ziua in amiaza mare, cat si pe timp de noapte, restaurantul Pescarus este cea mai buna locatie in care puteti sa mancati, sa beti si sa va distrati romaneste. Si apoi, bineinteles, sa va faceti siesta. Tot la noi, pe terasa, sau in parc, pe o banca, sub salciile martore la atatea si atatea chermeze.

De la preparate culinare alese pe spranceana, la vinuri de soi, vedete ale celor mai renumite podgorii din tara, la Pescarus regasiti ceea ce multi au uitat ca mai exista in peisajul dambovitean: viata buna si belfereala, fara grija unei note de plata prea condimentata. Digestia se poate asezona cu un dans, orchestra din dotare – Pescarus Band – fiind responsabila pentru horele incinse ad-hoc, sau, de ce nu, pentru slow-urile romantice, la finalul carora domnii saruta manusitele doamnelor.

Astfel, in parc, langa lac, a reinviat un loc faimos, plin de sarm istoric, care era mare pacat sa ramana in paragina. Pentru ca bucurestenii si invitatii lor au nevoie, acum mai mult ca niciodata, sa redescopere bucuriile vietii si distractia pe bune. Promenada. Masa. Dans. Din 1939. Recomandat pentru petreceri corporate, de Craciun, teambuilding-uri, nunti, botezuri, cununii, aniversari sau prezentari.

Data actualizarii: 18/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close