Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunarele

Daca in anii anteriori ofertele de Revelion erau anuntate inca din luna septembrie, pentru Revelionul 2020 vremea caniculara a lunii septembrie i-a determinat pe cei mai multi dintre organizatorii petrecerilor de Revelion sa amane crearea si promovarea acestui eveniment. De aceea, daca in luna septembrie 2018 internetul era deja plin de oferte cat mai diversificate pentru Revelionul 2019, in acest an, pana la inceputul lunii octombrie ofertele de Revelion erau mult mai putine. Este de asteptat insa, sa apara mult mai multe oferte incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie, precum si o promovare mai agresiva a lor.

Revelion 2020Si Revelionul 2020 pastreaza tendintele anilor anteriori in ceea ce priveste aspectele organizatorice ale evenimentelor. Marii organizatori de evenimente continua sa puna accentul pe oferirea unui pachet complet de servicii care sa includa: meniu prestabilit, open bar, muzica live, foc de artificii, sampanie si tort special la trecerea dintre ani.

Meniul prestabilit, cu preparate care sa respecte traditiile culinare dar care sa aduca si o nota de modernism, este foarte important atat pentru restaurante, cat si pentru clientii care doresc sa petreaca cea mai lunga noapte din an intr-o atmosfera de veselie si lipsa de griji. Din aceste motive, la fel ca in anii trecuti, majoritatea organizatorilor mari de evenimente au pregatit meniuri bogate, cu 3 feluri de mancare (gustare rece, peste, fel principal) si tort festiv astfel incat masa de revelion sa fie incarcata cu bunatati. Conform traditiei, pestele este nelipsit de pe masa de revelion deoarece se spune ca in anul viitor ”te vei strecura printre necazuri precum pestele in apa” daca mananci peste. De asemenea, tot pentru a respecta traditia, din majoritatea meniurilor lipseste in totalitate carnea de pasare care este considerata nefasta pentru noaptea de Revelion. Pachetul de bauturi nelimitat (”open bar”), este un alt ”must have” al Revelionului, fie ca exista un meniu de bauturi prestabilit sau nu.

Muzica live, indiferent de genurile muzicale, se regaseste in majoritatea meniurilor de Revelion anuntate pana in prezent si, la fel ca in anii trecuti, numarul artistilor prezenti la acest eveniment se reflecta in pretul biletului.

Focul de artificii si sampania servita la miezul noptii au ajuns de o importanta covarsitoare in ultimii an astfel ca tot mai multe companii au optat pentru a oferi acest serviciu clientilor.

Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important il reprezinta pretul participarii la acest eveniment. Anul acesta pretul marilor organizatori de evenimente se situeaza intre 330 lei si 520 lei, in functie de serviciile de divertisment oferite.

Si in acest an exista companii care pun accentul pe un stil inedit de organizare a Revelionului, pregatind petreceri tematice, astfel incat sa atraga un public nonconformist, dar mult mai putine decat in anii anteriori. insa majoritatea companiilor au pus accentul pe o amenajare frumoasa a spatiului, alocand un buget pentru decor (pom de Craciun, beteala, aranjamente festive, decoratiuni etc.) astfel incat amenajarea salii sa impresioneze invitatii prin bun gust si eleganta. (Corin Romanescu – octombrie 2019)

Despre Corin Romanescu

Proprietar & Fondator al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si  zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum proiectele: ”Sanatate prin aqua gym!”, ”Vinum & Carmina”, ”Centrul de Educatie Practica in Prganizarea Evenimentelor Private” – CEPOEP. in septembrie 2019 a deschis Business Center The President – cea mai noua cladire de birouri situata in centrul Bucurestiului.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT dispune de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)

Data actualizarii: 08/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close