Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunarele

Daca in anii anteriori ofertele de Revelion erau anuntate inca din luna septembrie, pentru Revelionul 2020 vremea caniculara a lunii septembrie i-a determinat pe cei mai multi dintre organizatorii petrecerilor de Revelion sa amane crearea si promovarea acestui eveniment. De aceea, daca in luna septembrie 2018 internetul era deja plin de oferte cat mai diversificate pentru Revelionul 2019, in acest an, pana la inceputul lunii octombrie ofertele de Revelion erau mult mai putine. Este de asteptat insa, sa apara mult mai multe oferte incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie, precum si o promovare mai agresiva a lor.

Revelion 2020Si Revelionul 2020 pastreaza tendintele anilor anteriori in ceea ce priveste aspectele organizatorice ale evenimentelor. Marii organizatori de evenimente continua sa puna accentul pe oferirea unui pachet complet de servicii care sa includa: meniu prestabilit, open bar, muzica live, foc de artificii, sampanie si tort special la trecerea dintre ani.

Meniul prestabilit, cu preparate care sa respecte traditiile culinare dar care sa aduca si o nota de modernism, este foarte important atat pentru restaurante, cat si pentru clientii care doresc sa petreaca cea mai lunga noapte din an intr-o atmosfera de veselie si lipsa de griji. Din aceste motive, la fel ca in anii trecuti, majoritatea organizatorilor mari de evenimente au pregatit meniuri bogate, cu 3 feluri de mancare (gustare rece, peste, fel principal) si tort festiv astfel incat masa de revelion sa fie incarcata cu bunatati. Conform traditiei, pestele este nelipsit de pe masa de revelion deoarece se spune ca in anul viitor ”te vei strecura printre necazuri precum pestele in apa” daca mananci peste. De asemenea, tot pentru a respecta traditia, din majoritatea meniurilor lipseste in totalitate carnea de pasare care este considerata nefasta pentru noaptea de Revelion. Pachetul de bauturi nelimitat (”open bar”), este un alt ”must have” al Revelionului, fie ca exista un meniu de bauturi prestabilit sau nu.

Muzica live, indiferent de genurile muzicale, se regaseste in majoritatea meniurilor de Revelion anuntate pana in prezent si, la fel ca in anii trecuti, numarul artistilor prezenti la acest eveniment se reflecta in pretul biletului.

Focul de artificii si sampania servita la miezul noptii au ajuns de o importanta covarsitoare in ultimii an astfel ca tot mai multe companii au optat pentru a oferi acest serviciu clientilor.

Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important il reprezinta pretul participarii la acest eveniment. Anul acesta pretul marilor organizatori de evenimente se situeaza intre 330 lei si 520 lei, in functie de serviciile de divertisment oferite.

Si in acest an exista companii care pun accentul pe un stil inedit de organizare a Revelionului, pregatind petreceri tematice, astfel incat sa atraga un public nonconformist, dar mult mai putine decat in anii anteriori. insa majoritatea companiilor au pus accentul pe o amenajare frumoasa a spatiului, alocand un buget pentru decor (pom de Craciun, beteala, aranjamente festive, decoratiuni etc.) astfel incat amenajarea salii sa impresioneze invitatii prin bun gust si eleganta. (Corin Romanescu – octombrie 2019)

Despre Corin Romanescu

Proprietar & Fondator al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si  zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum proiectele: ”Sanatate prin aqua gym!”, ”Vinum & Carmina”, ”Centrul de Educatie Practica in Prganizarea Evenimentelor Private” – CEPOEP. in septembrie 2019 a deschis Business Center The President – cea mai noua cladire de birouri situata in centrul Bucurestiului.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT dispune de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)

Data actualizarii: 08/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close