Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Afiseaza

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunarele

Daca in anii anteriori ofertele de Revelion erau anuntate inca din luna septembrie, pentru Revelionul 2020 vremea caniculara a lunii septembrie i-a determinat pe cei mai multi dintre organizatorii petrecerilor de Revelion sa amane crearea si promovarea acestui eveniment. De aceea, daca in luna septembrie 2018 internetul era deja plin de oferte cat mai diversificate pentru Revelionul 2019, in acest an, pana la inceputul lunii octombrie ofertele de Revelion erau mult mai putine. Este de asteptat insa, sa apara mult mai multe oferte incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie, precum si o promovare mai agresiva a lor.

Revelion 2020Si Revelionul 2020 pastreaza tendintele anilor anteriori in ceea ce priveste aspectele organizatorice ale evenimentelor. Marii organizatori de evenimente continua sa puna accentul pe oferirea unui pachet complet de servicii care sa includa: meniu prestabilit, open bar, muzica live, foc de artificii, sampanie si tort special la trecerea dintre ani.

Meniul prestabilit, cu preparate care sa respecte traditiile culinare dar care sa aduca si o nota de modernism, este foarte important atat pentru restaurante, cat si pentru clientii care doresc sa petreaca cea mai lunga noapte din an intr-o atmosfera de veselie si lipsa de griji. Din aceste motive, la fel ca in anii trecuti, majoritatea organizatorilor mari de evenimente au pregatit meniuri bogate, cu 3 feluri de mancare (gustare rece, peste, fel principal) si tort festiv astfel incat masa de revelion sa fie incarcata cu bunatati. Conform traditiei, pestele este nelipsit de pe masa de revelion deoarece se spune ca in anul viitor ”te vei strecura printre necazuri precum pestele in apa” daca mananci peste. De asemenea, tot pentru a respecta traditia, din majoritatea meniurilor lipseste in totalitate carnea de pasare care este considerata nefasta pentru noaptea de Revelion. Pachetul de bauturi nelimitat (”open bar”), este un alt ”must have” al Revelionului, fie ca exista un meniu de bauturi prestabilit sau nu.

Muzica live, indiferent de genurile muzicale, se regaseste in majoritatea meniurilor de Revelion anuntate pana in prezent si, la fel ca in anii trecuti, numarul artistilor prezenti la acest eveniment se reflecta in pretul biletului.

Focul de artificii si sampania servita la miezul noptii au ajuns de o importanta covarsitoare in ultimii an astfel ca tot mai multe companii au optat pentru a oferi acest serviciu clientilor.

Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important il reprezinta pretul participarii la acest eveniment. Anul acesta pretul marilor organizatori de evenimente se situeaza intre 330 lei si 520 lei, in functie de serviciile de divertisment oferite.

Si in acest an exista companii care pun accentul pe un stil inedit de organizare a Revelionului, pregatind petreceri tematice, astfel incat sa atraga un public nonconformist, dar mult mai putine decat in anii anteriori. insa majoritatea companiilor au pus accentul pe o amenajare frumoasa a spatiului, alocand un buget pentru decor (pom de Craciun, beteala, aranjamente festive, decoratiuni etc.) astfel incat amenajarea salii sa impresioneze invitatii prin bun gust si eleganta. (Corin Romanescu – octombrie 2019)

Despre Corin Romanescu

Proprietar & Fondator al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si  zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum proiectele: ”Sanatate prin aqua gym!”, ”Vinum & Carmina”, ”Centrul de Educatie Practica in Prganizarea Evenimentelor Private” – CEPOEP. in septembrie 2019 a deschis Business Center The President – cea mai noua cladire de birouri situata in centrul Bucurestiului.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT dispune de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)

Data actualizarii: 08/10/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.