Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Raionul de Peste a ajuns acum chiar ceea ce-i spune numele! Lucruri...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Afiseaza

Phill – Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani?

Phill e un restaurant foarte cunoscut celor care locuiesc in Pipera – Baneasa – Voluntari (nici acum nu stiu exact cum se numeste zona aceea), dar si multor bucuresteni de centru, in special celor care au copii. Fiindca, intr-adevar, Phill e mai cunoscut pentru locul sau de joaca si pentru programele pentru copii decat pentru mancarea sa. Si nu pentru ca nu ar fi buna mancarea (chiar e buna!), ci pentru ca restaurante cu mancare buna sunt multe, insa cele child – friendly sunt putine.

Phill e aproape de intrarea in Pipera (sau Voluntari) dinspre Baneasa, intre Gradina Zoologica si Joile Ville, aproape de alt restaurant bun din Baneasa, Studio 80. Au capatul dinspre stada al unei cladiri cu locuinte – un intreg ansamblu, de fapt, din cate mi-am dat seama. La parter au cateva sali: una pe care scrie cafenea, si in care nu cred ca intra cineva vreodata, si locul de joaca pentru copii, destul de mare, cu supraveghetor permanent si cu o fereastra prin care poti vedea ce se intampla inauntru.

La etaj au un open space cu mese mici si multe, dupa cum se vede si in poze. Arata bine, in general, insa e ceva demodat acolo, sau poate ca abundenta plasticului face ca locul sa para cam rece si artificial. Si cei trei care am fost la masa am ajuns la unanima concluzie ca muzica e total nepotrivita – era ceva ambiental, cu accente de estrada…

Insa mancarea e buna la Phill, a fost surpriza placuta, nu prea te astepti sa gasesti mancare buna dincolo de marginea orasului. Au un meniu italian spre international, cu cateva accente de originalitate fata de bucataria italiana clasica, insa nu prea multe.

La inceput am primit paine calda cu unt cu trufe, dar chiar bucatale de trufe in el, si care aveau si aroma. A fost foarte bun. Supa thailandeza cu creveti si Supa crema de rosii au fost bune, prima foarte condimentata. Apoi Sashimi de somon fusion, cu ulei de susan si ghimbir, bun si acesta, Tagliatelle de casa cu trufe, destul de bune, Tocanita de fructe de mare, bunicica aceasta, insa nu cine stie ce, cu un sos de rosii destul de banal, si Frigarui de rata chiar bune, fragede si cu gust. Si cafeaua a fost buna.

Preturile sunt destul de mari la Phill, o masa intreaga in doi, cu o sticla de vin bun, te costa vreo 3-400 de lei. Dar, daca ai copii de care se ocupa cineva in sala de joaca de jos, poti deconta o parte din acesti bani acolo.

Serviciul a fost bun in general, s-au ocupat de noi doi baieti amabili, unul mai sigur pe el si cu care puteai sta de vorba, celalalt retras si care iti cam taia cheful de conversatie. Si, ca aproape toti chelnerii din Bucuresti, nu aveau catusi de putin reflexul uitatului in jur.

Am vazut ca nu au deschis in fiecare zi la Phill, dar poti inchiria spatiul pentru petreceri cu copiii. Clienti erau, cateva mese ocupate.

Asadar, Phill e unul dintre putinele restaurante bune ale celebrului cartier Pipera. Cam scump, insa cand e vorba despre copii si de ce le place lor, ce, te mai uiti la bani? (GB – noiembrie 2017)

Phill, un restaurant child-friendly

 

Data actualizarii: 09/10/2020

Phill  - Str. Drumul Potcoavei, nr. 120 (Pipera)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close