Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, este cea mai rapida si simpla metoda de plata in restaurante

Platerq schimba exponential in bine modul in care oamenii platesc in restaurante, oferindu-le posibilitatea sa isi achite nota in sub 15 secunde, folosind coduri QR. Restaurantele scapa astfel de timpii lungi de eliberare a meselor de pana la 15 minute si transforma experienta de plata intr-una rapida si simpla, atat pentru clienti, cat si pentru ospatari.

Pe langa optiunea de a plati, clientii isi vor putea imparti singuri nota si vor putea sa lase un review intern sau pe platformele cele mai folosite privind experienta lor in restaurant. Totodata, in foarte scurt timp, acestia vor putea sa lase tips online prin intermediul Platerq.

Modul de operare este mult imbunatatit, iar beneficiile sunt multiple: restaurantele pot elibera mesele mult mai rapid, ceea ce inseamna mai multi clienti, comenzi si implicit un venit mai mare. Clientii vor fi mai predispusi sa lase un review pozitiv si astfel pozitionarea restaurantului in clasamentul de pe platformele de recenzii va fi unul mult mai bun. Clientii multumiti vor aprecia serviciile restaurantului printr-un bacsis cu pana la 30% mai consistent decat in mod normal. Totodata, cei care platesc de obicei cu cardul si nu au bani lichizi la ei, vor avea posibilitatea sa lase tips online foarte usor.

Un alt beneficiu major pe care Platerq il aduce restaurantelor este faptul ca acestea pot sa scape de nivelul ridicat de frauda, mai ales la platile in numerar, atunci cand clientii nu au nevoie de bon fiscal. Platerq ofera transparenta completa pentru client, avand in vedere ca acesta isi poate vedea comanda si nota de plata in timp real, astfel nu pot fi facute modificari frauduloase si nu mai pot fi adaugate la nota produse suplimentare neconsumate. Managerul restaurantului are parte de aceeasi transparenta, fiindca poate accesa dashboard-ul cu statistici la orice ora si de oriunde si este notificat la modificari.

Tot mai multi manageri isi dau seama de avantajele reale pe care le pot avea folosind Platerq si isi doresc implementarea acestei solutii cat mai rapid in localurile lor. Daca esti interesat sa afli cum poti avea si tu aceasta solutie la tine in restaurant, poti accesa website-ul www.platerq.com sau sa ceri mai multe informatii la office@platerq.com. (Comunicat de presa – iulie 2022)

Data actualizarii: 11/07/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close