Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

Afiseaza

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, este cea mai rapida si simpla metoda de plata in restaurante

Platerq schimba exponential in bine modul in care oamenii platesc in restaurante, oferindu-le posibilitatea sa isi achite nota in sub 15 secunde, folosind coduri QR. Restaurantele scapa astfel de timpii lungi de eliberare a meselor de pana la 15 minute si transforma experienta de plata intr-una rapida si simpla, atat pentru clienti, cat si pentru ospatari.

Pe langa optiunea de a plati, clientii isi vor putea imparti singuri nota si vor putea sa lase un review intern sau pe platformele cele mai folosite privind experienta lor in restaurant. Totodata, in foarte scurt timp, acestia vor putea sa lase tips online prin intermediul Platerq.

Modul de operare este mult imbunatatit, iar beneficiile sunt multiple: restaurantele pot elibera mesele mult mai rapid, ceea ce inseamna mai multi clienti, comenzi si implicit un venit mai mare. Clientii vor fi mai predispusi sa lase un review pozitiv si astfel pozitionarea restaurantului in clasamentul de pe platformele de recenzii va fi unul mult mai bun. Clientii multumiti vor aprecia serviciile restaurantului printr-un bacsis cu pana la 30% mai consistent decat in mod normal. Totodata, cei care platesc de obicei cu cardul si nu au bani lichizi la ei, vor avea posibilitatea sa lase tips online foarte usor.

Un alt beneficiu major pe care Platerq il aduce restaurantelor este faptul ca acestea pot sa scape de nivelul ridicat de frauda, mai ales la platile in numerar, atunci cand clientii nu au nevoie de bon fiscal. Platerq ofera transparenta completa pentru client, avand in vedere ca acesta isi poate vedea comanda si nota de plata in timp real, astfel nu pot fi facute modificari frauduloase si nu mai pot fi adaugate la nota produse suplimentare neconsumate. Managerul restaurantului are parte de aceeasi transparenta, fiindca poate accesa dashboard-ul cu statistici la orice ora si de oriunde si este notificat la modificari.

Tot mai multi manageri isi dau seama de avantajele reale pe care le pot avea folosind Platerq si isi doresc implementarea acestei solutii cat mai rapid in localurile lor. Daca esti interesat sa afli cum poti avea si tu aceasta solutie la tine in restaurant, poti accesa website-ul www.platerq.com sau sa ceri mai multe informatii la office@platerq.com. (Comunicat de presa – iulie 2022)

Data actualizarii: 11/07/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close