Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

CASTIGATORII HORECA AWARDS 2017
24 noiembrie 2017

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul premium
1 JOSEPH BY JOSEPH HADAD
2 THE ARTIST
3 UANDERFUL

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul casual
1 HARD ROCK CAFE
3 GRANO
2 FRATELLINI

Cel mai bun restaurant nou deschis
1 CAJU
2 PAINE SI VIN
3 NUBA CAFE

Cel mai bun restaurant de hotel
1 L’ATELIER – L’ART CULINAIRE – EPOQUE HOTEL
3 BENIHANA – SHERATON BUCHAREST
2 CUCINA – JW MARRIOTT GRAND HOTEL

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional
1 CARU CU BERE
2 SERGIANA BRASOV
3 CASA DOINA

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc modern
1 ZEXE ZAHANA
2 MAHALA RESTAURANT
3 CITY GRILL

Cel mai bun restaurant Steakhouse/ Burger
1 OSHO
2 VIVO FUSION FOOD BAR
3 VACAMUUU

Cea mai buna cafenea/ceainarie
1 STARBUCKS
2 ORIGO
3 CARTURESTI

Cea mai buna patiserie/cofetarie/brutarie
1 PAUL
2 ZEXE BRASERIE
3 ALICE

Cea mai buna companie de catering
1 FRATELLI CATERING
2 PRIVILEG CATERING
3 FLAVOURS

Cel mai bun pub/bar
1 BIUTIFUL BY THE LAKE
2 NOMAD SKYBAR
3 E3 BY ENTOURAGE

Cel mai bun club
1 FRATELLI
2 NUBA
3 LOFT MAMAIA

Cel mai bun Manager Locatie
1 MARIUS BABAN – HARD ROCK CAFE
2 PETRU DOBRE – BIUTIFUL
3 STEFAN ANICULAESEI – FRATELLI

Cel mai bun Waiter
1 CRISTINA BURADA (KISH) – HARD ROCK CAFE
2 LAURENTIU NICA
3 SILVIAN VECHIU – FRATELLI

Cel mai bun Barista
1 CEZARA CARTES
2 MIHAI PANFIL – ORIGO
3 VLAD STEFANESCU

Cel mai bun Somelier
1 SERGIU NEDELEA
2 MARIUS DANCIU – PRIVO
3 MARINA SAMOILA

Cel mai bun Bartender
1 ALEXANDRU CORODI – HARD ROCK CAFE
2 CATALIN FRATILA – FRATELLI
3 COSTIN GACHE

Cel mai bun Pastry-Chef
1 ANA CONSULEA – ZEXE BRASERIE
2 SIMONA POPE – COFETARIA ALICE
3 IRINA STANCESCU – PAIN PLAISIR

Cel mai bun Chef
1 ADRIAN HADEAN
2 JOSEPH HADAD
3 NICO LONTRAS

Cel mai bun Quick Service Restaurant
1 CALIF
2 DRISTOR KEBAB
3 KFC

Cea mai buna companie de delivery
1 JERRY’S PIZZA
2 CUPTORUL CU LEMNE
3 PIZZA HUT DELIVERY

PREMIUL SPECIAL TUBORG: „De 20 de ani dam tonul impreuna” – Pizza Hut & Kfc
PREMIUL SPECIAL SELGROS: „Pentru cea mai buna colaborare” – Sergiu Nedelea
PREMIUL SPECIAL UNILEVER: „Artist in bucatarie – Constantin Ghimpu”
PREMIUL SPECIAL CARLSBERG: „Probably the best place in the world” – Joben Bucuresti
PREMIUL SPECIAL GUINESS: „Authentic irish spirit” – St. Patrick

PREMIUL PUBLICULUI – KFC
PREMIUL PUBLICULUI – 5 TO GO
PREMIUL PUBLICULUI – DAN TONESCU
PREMIUL HORECA AWARDS – LE MANOIR

(comunicat Horeca Insight)

Data actualizarii: 24/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close