Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Recunoaștere internațională pentru cofetăria românească: „C...

Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, festival de bere artizanală, î...

Domeniul Aristiței este situat în Valea Călugărească, satul Nicov...

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie ...

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Afiseaza

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie stradală, pe Calea Victoriei

Gelateria La RomanaDupă 10 luni de prezență pe piața locală, La Romana dal 1947 a deschis cea de-a șasea gelaterie din România și prima locație stradală. Noua gelaterie a fost inaugurată vineri, 6 august, pe Calea Victoriei nr. 103-105, lângă Palatul Știrbei.

În ultimii ani, Calea Victoriei a devenit o destinație pentru promenada de weekend și nu numai, prin urmare, opțiunea pentru prima locație stradală a venit firesc. Este o locație în care credem foarte mult și prin care ne propunem să aducem gustul vacanțelor din Italia în inima vieții sociale bucureștene.” Radu Mirea, acționar majoritar ARSIS Group, proprietarul francizei La Romana în România.

Deschiderea gelateriei de pe Calea Victoriei se înscrie în strategia de expansiune a francizei La Romana, deținute în România de ARSIS Group, care urmărește să își extindă rețeaua cu 3-4 noi puncte de vânzare în fiecare an, atât în orașe mari precum Cluj, Constanța, Timișoara, Iași sau Oradea, cât și în orașe mai mici. Investițiile grupului vizează și consolidarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, dar și prin parteneriatul cu platformele de food delivery.

Deși am deschis primele locații într-un context dificil pentru HoReCa, cu restaurantele închise la interior, rezultatele financiare ne-au depășit așteptările, iar modul în care clienții au primit La Romana și popularitatea în continuă creștere a brandului pe piața din România ne dau încredere că va fi o afacere de succes. Este incredibil cât de mulți clienți se întorc după ce cumpără prima dată de la noi și ne spun că s-au îndrăgostit de gustul produselor noastre. Avem clienți care au degustat înghețată în gelateriile La Romana din Italia și ne spun că nu este nicio diferență între aceea și cea regăsită în Romania. Obiectivul nostru este de a menține calitatea produselor folosind cele mai bune ingrediente și să devenim prima opțiune pentru clienții care își doresc să mănânce o înghețată artizanală excelentă.” Radu Mirea.

Atât noua gelaterie de pe Calea Victoriei, cât și punctele principale de vânzare din Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni și Afi Brașov dispun de laborator propriu și zonă de mese. În centrele comerciale bucureștene, La Romana deține și două locații-satelit sub formă de insulă.

Pentru a-și menține prospețimea și textura, înghețata artizanală La Romana este produsă în cantități mici în laboratorul fiecărei gelaterii, astfel încât durata medie în cuvă să nu depășească trei ore. Ingredientele folosite pentru prepararea înghețatei și a deserturilor pe bază de gelato sunt 100% naturale.

La Romana dal 1947 a luat naștere acum 74 de ani, ca o afacere de familie, într-un mic laborator din Rimini, Italia. Deși astăzi este unul dintre cele mai apreciate branduri de înghețată, cu peste 60 de locații la nivel internațional, La Romana continuă să fie o afacere de familie, păstrând nu doar rețetele originale ale maestrului gelatier Vito Zucchi, dar și valorile pe care acest nume a fost construit – tradiție, cercetare, inovație și emoție. (Comunicat de presa – august 2021)

Data actualizarii: 13/08/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close