Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Afiseaza

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie stradală, pe Calea Victoriei

Gelateria La RomanaDupă 10 luni de prezență pe piața locală, La Romana dal 1947 a deschis cea de-a șasea gelaterie din România și prima locație stradală. Noua gelaterie a fost inaugurată vineri, 6 august, pe Calea Victoriei nr. 103-105, lângă Palatul Știrbei.

În ultimii ani, Calea Victoriei a devenit o destinație pentru promenada de weekend și nu numai, prin urmare, opțiunea pentru prima locație stradală a venit firesc. Este o locație în care credem foarte mult și prin care ne propunem să aducem gustul vacanțelor din Italia în inima vieții sociale bucureștene.” Radu Mirea, acționar majoritar ARSIS Group, proprietarul francizei La Romana în România.

Deschiderea gelateriei de pe Calea Victoriei se înscrie în strategia de expansiune a francizei La Romana, deținute în România de ARSIS Group, care urmărește să își extindă rețeaua cu 3-4 noi puncte de vânzare în fiecare an, atât în orașe mari precum Cluj, Constanța, Timișoara, Iași sau Oradea, cât și în orașe mai mici. Investițiile grupului vizează și consolidarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, dar și prin parteneriatul cu platformele de food delivery.

Deși am deschis primele locații într-un context dificil pentru HoReCa, cu restaurantele închise la interior, rezultatele financiare ne-au depășit așteptările, iar modul în care clienții au primit La Romana și popularitatea în continuă creștere a brandului pe piața din România ne dau încredere că va fi o afacere de succes. Este incredibil cât de mulți clienți se întorc după ce cumpără prima dată de la noi și ne spun că s-au îndrăgostit de gustul produselor noastre. Avem clienți care au degustat înghețată în gelateriile La Romana din Italia și ne spun că nu este nicio diferență între aceea și cea regăsită în Romania. Obiectivul nostru este de a menține calitatea produselor folosind cele mai bune ingrediente și să devenim prima opțiune pentru clienții care își doresc să mănânce o înghețată artizanală excelentă.” Radu Mirea.

Atât noua gelaterie de pe Calea Victoriei, cât și punctele principale de vânzare din Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni și Afi Brașov dispun de laborator propriu și zonă de mese. În centrele comerciale bucureștene, La Romana deține și două locații-satelit sub formă de insulă.

Pentru a-și menține prospețimea și textura, înghețata artizanală La Romana este produsă în cantități mici în laboratorul fiecărei gelaterii, astfel încât durata medie în cuvă să nu depășească trei ore. Ingredientele folosite pentru prepararea înghețatei și a deserturilor pe bază de gelato sunt 100% naturale.

La Romana dal 1947 a luat naștere acum 74 de ani, ca o afacere de familie, într-un mic laborator din Rimini, Italia. Deși astăzi este unul dintre cele mai apreciate branduri de înghețată, cu peste 60 de locații la nivel internațional, La Romana continuă să fie o afacere de familie, păstrând nu doar rețetele originale ale maestrului gelatier Vito Zucchi, dar și valorile pe care acest nume a fost construit – tradiție, cercetare, inovație și emoție. (Comunicat de presa – august 2021)

Data actualizarii: 13/08/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close