Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie stradală, pe Calea Victoriei

Gelateria La RomanaDupă 10 luni de prezență pe piața locală, La Romana dal 1947 a deschis cea de-a șasea gelaterie din România și prima locație stradală. Noua gelaterie a fost inaugurată vineri, 6 august, pe Calea Victoriei nr. 103-105, lângă Palatul Știrbei.

În ultimii ani, Calea Victoriei a devenit o destinație pentru promenada de weekend și nu numai, prin urmare, opțiunea pentru prima locație stradală a venit firesc. Este o locație în care credem foarte mult și prin care ne propunem să aducem gustul vacanțelor din Italia în inima vieții sociale bucureștene.” Radu Mirea, acționar majoritar ARSIS Group, proprietarul francizei La Romana în România.

Deschiderea gelateriei de pe Calea Victoriei se înscrie în strategia de expansiune a francizei La Romana, deținute în România de ARSIS Group, care urmărește să își extindă rețeaua cu 3-4 noi puncte de vânzare în fiecare an, atât în orașe mari precum Cluj, Constanța, Timișoara, Iași sau Oradea, cât și în orașe mai mici. Investițiile grupului vizează și consolidarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, dar și prin parteneriatul cu platformele de food delivery.

Deși am deschis primele locații într-un context dificil pentru HoReCa, cu restaurantele închise la interior, rezultatele financiare ne-au depășit așteptările, iar modul în care clienții au primit La Romana și popularitatea în continuă creștere a brandului pe piața din România ne dau încredere că va fi o afacere de succes. Este incredibil cât de mulți clienți se întorc după ce cumpără prima dată de la noi și ne spun că s-au îndrăgostit de gustul produselor noastre. Avem clienți care au degustat înghețată în gelateriile La Romana din Italia și ne spun că nu este nicio diferență între aceea și cea regăsită în Romania. Obiectivul nostru este de a menține calitatea produselor folosind cele mai bune ingrediente și să devenim prima opțiune pentru clienții care își doresc să mănânce o înghețată artizanală excelentă.” Radu Mirea.

Atât noua gelaterie de pe Calea Victoriei, cât și punctele principale de vânzare din Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni și Afi Brașov dispun de laborator propriu și zonă de mese. În centrele comerciale bucureștene, La Romana deține și două locații-satelit sub formă de insulă.

Pentru a-și menține prospețimea și textura, înghețata artizanală La Romana este produsă în cantități mici în laboratorul fiecărei gelaterii, astfel încât durata medie în cuvă să nu depășească trei ore. Ingredientele folosite pentru prepararea înghețatei și a deserturilor pe bază de gelato sunt 100% naturale.

La Romana dal 1947 a luat naștere acum 74 de ani, ca o afacere de familie, într-un mic laborator din Rimini, Italia. Deși astăzi este unul dintre cele mai apreciate branduri de înghețată, cu peste 60 de locații la nivel internațional, La Romana continuă să fie o afacere de familie, păstrând nu doar rețetele originale ale maestrului gelatier Vito Zucchi, dar și valorile pe care acest nume a fost construit – tradiție, cercetare, inovație și emoție. (Comunicat de presa – august 2021)

Data actualizarii: 13/08/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close