Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Recunoaștere internațională pentru cofetăria românească: „C...

Sun Plaza organizează Sun Beer Fest, festival de bere artizanală, î...

Domeniul Aristiței este situat în Valea Călugărească, satul Nicov...

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie ...

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group și estimează afaceri de ...

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Afiseaza

Rețeaua națională La Romana dal 1947 se extinde cu prima gelaterie stradală, pe Calea Victoriei

Gelateria La RomanaDupă 10 luni de prezență pe piața locală, La Romana dal 1947 a deschis cea de-a șasea gelaterie din România și prima locație stradală. Noua gelaterie a fost inaugurată vineri, 6 august, pe Calea Victoriei nr. 103-105, lângă Palatul Știrbei.

În ultimii ani, Calea Victoriei a devenit o destinație pentru promenada de weekend și nu numai, prin urmare, opțiunea pentru prima locație stradală a venit firesc. Este o locație în care credem foarte mult și prin care ne propunem să aducem gustul vacanțelor din Italia în inima vieții sociale bucureștene.” Radu Mirea, acționar majoritar ARSIS Group, proprietarul francizei La Romana în România.

Deschiderea gelateriei de pe Calea Victoriei se înscrie în strategia de expansiune a francizei La Romana, deținute în România de ARSIS Group, care urmărește să își extindă rețeaua cu 3-4 noi puncte de vânzare în fiecare an, atât în orașe mari precum Cluj, Constanța, Timișoara, Iași sau Oradea, cât și în orașe mai mici. Investițiile grupului vizează și consolidarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, dar și prin parteneriatul cu platformele de food delivery.

Deși am deschis primele locații într-un context dificil pentru HoReCa, cu restaurantele închise la interior, rezultatele financiare ne-au depășit așteptările, iar modul în care clienții au primit La Romana și popularitatea în continuă creștere a brandului pe piața din România ne dau încredere că va fi o afacere de succes. Este incredibil cât de mulți clienți se întorc după ce cumpără prima dată de la noi și ne spun că s-au îndrăgostit de gustul produselor noastre. Avem clienți care au degustat înghețată în gelateriile La Romana din Italia și ne spun că nu este nicio diferență între aceea și cea regăsită în Romania. Obiectivul nostru este de a menține calitatea produselor folosind cele mai bune ingrediente și să devenim prima opțiune pentru clienții care își doresc să mănânce o înghețată artizanală excelentă.” Radu Mirea.

Atât noua gelaterie de pe Calea Victoriei, cât și punctele principale de vânzare din Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni și Afi Brașov dispun de laborator propriu și zonă de mese. În centrele comerciale bucureștene, La Romana deține și două locații-satelit sub formă de insulă.

Pentru a-și menține prospețimea și textura, înghețata artizanală La Romana este produsă în cantități mici în laboratorul fiecărei gelaterii, astfel încât durata medie în cuvă să nu depășească trei ore. Ingredientele folosite pentru prepararea înghețatei și a deserturilor pe bază de gelato sunt 100% naturale.

La Romana dal 1947 a luat naștere acum 74 de ani, ca o afacere de familie, într-un mic laborator din Rimini, Italia. Deși astăzi este unul dintre cele mai apreciate branduri de înghețată, cu peste 60 de locații la nivel internațional, La Romana continuă să fie o afacere de familie, păstrând nu doar rețetele originale ale maestrului gelatier Vito Zucchi, dar și valorile pe care acest nume a fost construit – tradiție, cercetare, inovație și emoție. (Comunicat de presa – august 2021)

Data actualizarii: 13/08/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close