Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

Afiseaza

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor… dar nu ai avut pe cine să întrebi, în programul educațional

Nunta… pas cu pas

În perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, Hop Garden Group a inițiat un program educațional destinat tinerilor și publicului larg, cu tema ”Nunta… pas cu pas”.

Lansat cu scopul de a educa în ceea ce privește activitățile concrete ale organizării evenimentelor private, programul educațional derulat de HOP Garden Group și-a propus să ofere o serie de articole și sfaturi practice tuturor celor interesați de organizarea propriilor evenimente în mod profesionist. Materialele informative oferite publicului pe durata celor 5 luni ale proiectului vor include următoarele teme: ”Cum îți alegi locația potrivită pentru nuntă sau botez?”, ”5 caracteristici ale organizatorului de evenimente perfect”, ”10 motive ca să-ți organizezi nunta iarna”, ”Meniul de nuntă – între alegeri și degustare”, ”Planificarea nunții – când, cum, cât?”.

La finalul proiectului, toate articolele vor fi incluse în blog-ul anexat site-ului www.magic-park.ro, într-o secțiune intitulată ”Ghidul nunții”.

Programul educațional  Nunta… pas cu pas” s-a născut din dorința sinceră de a veni în sprijinul tuturor celor care sunt siliți de împrejurări să-și organizeze singuri nunta sau botezul, tuturor celor care nu știu de unde să înceapă activitățile organizatorice și, mai ales, cum să-și planifice evenimentul astfel încât acesta să fie un prilej de bucurie și relaxare, în loc de stres și frustrare. Nu în ultimul rând, din aceste materiale cititorii vor afla cum să estimeze costul real al nunții, astfel încât plata furnizorilor să nu devină o povară, cum să realizeze programul evenimentului, când să trimită invitațiile și, mai ales, cum să-și selecteze locația și organizatorul de evenimente potrivit. Noi, ca organizatori de evenimente profesioniști, suntem în același timp consultanți, furnizori, psihologi și diplomați, adesea aplanăm conflicte în familii sau în afara lor și ne străduim să le oferim clienților evenimentul dorit. Acest program educational își dorește să aducă puțin sprijin emoțional și nu numai tuturor celor care se simt compleșiti de povara unuia dintre cele mai importante momente din viața lor, a declarat Daniela-Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Proiectul este sprijinit de 12 parteneri media: ACCMediaChannel, București Life, Bucureștii Vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, Iqool, PRwave, Restaurante-Bucuresti.ro, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, RevelionInBucuresti. (Comunicat de presa – septembrie 2021)

Despre Hop Garden Group

Hop Garden Group este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafață totală de aproximativ 15.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este împărțit în 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, în funcție de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulți, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau în parc, aniversări, baluri sau diferite momente sărbătorite în familie.

Grupul Hop Garden include 3 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp., împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul strandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împartite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

-Hop Garden este o berarie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Contact Hop Garden Group

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.hopgarden.ro

Proiect educational - Nunta pas cu pas

Data actualizarii: 22/09/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close