Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pentru performanță în industria cafelei

Pe 28 noiembrie, în cadrul galei European Coffee Awards, care s-a desfășurat anul acesta la Barcelona, Radu Savopol, cofondator 5 to go, a fost desemnat câștigător la categoria Outstanding Contribution to the European Coffee Industry, o confirmare a impactului semnificativ adus de strategia sa antreprenorială inovatoare nu doar la nivel local, ci și internațional. În cadrul aceluiași eveniment, brandul 5 to go a fost nominalizat la categoria Best Coffee Chain in Central/Eastern Europe.

Organizate de Allegra Insights, o agenție importantă de cercetare din Marea Britanie, European Coffee Awards sunt cele mai prestigioase premii din sectorul european al cafelei și ospitalității, care promovează și celebrează excelența companiilor cu evoluție și rezultate spectaculoase. Gala, aflată la cea de-a 14-a ediție, aduce laolaltă an de an lideri de top din această industrie, iar câștigătorii sunt desemnați în urma unei analize riguroase realizate de o echipă de experți analiști și cercetători. Într-un an dificil și plin de provocări la nivel global,  această recunoaștere a expertizei antreprenoriale și a performanței în materie de leadership este cu atât mai valoroasă.

Nu a fost prima nominalizare sau recunoaștere primită în cadrul European Coffee Awards și ne-am bucurat de fiecare în parte în egală măsură, iar acest rezultat este o premieră la care nu speram și o confirmare pe care am trăit-o cu emoții copleșitoare. Cântărește enorm pentru noi faptul că brandul 5 to go a devenit un reper și că suntem prezenți și premiați în cadrul unor evenimente de asemenea anvergură, pentru a face cunoscută la nivel internațional industria cafelei din România. Cu siguranță, acest premiu va reprezenta un catalizator pentru performanța afacerii noastre, pentru că un astfel de rezultat trebuie să transpară în toate caracteristicile brandului 5 to go, de la calitatea produselor până capacitatea de transformare și adaptare la așteptările clienților și la evoluția pieței“, a declarat Radu Savopol.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HoReCa și un început antreprenorial ca proprietar de pub, Radu Savopol a avut, în anul 2015, alături de Lucian Bădilă, viziunea de a dezvolta business-ul 5 to go, care este astăzi cea mai accesată franciză din România, deja prezentă în 105 orașe din țară.

Câștigarea acestui titlu vine după ce, săptămâna trecută, pe 22 noiembrie, 5 to go și-a adjudecat mai multe trofee în cadrul Horeca Awards, gala organizată de Horeca Insight Magazine: premiul 1 și premiul publicului pentru cea mai bună cafenea/ceainărie, premiul 1 pentru Omul Anului în HoReCa, Radu Savopol, și premiul 3 pentru cel mai bun barista, Laurențiu Sava, trainer 5 to go, alți doi traineri 5 to go fiind de asemenea nominalizați în top 5 barista România.

Astfel, 2023 se încheie cu realizări spectaculoase pentru 5 to go, care a atins anul acesta borna de 500 de cafenele deschise în România și a înregistrat cea mai mare creștere de până acum în privința vânzărilor și a cifrei de afaceri, avansând totodată pe locul 9 în topul european al lanțurilor de cafenele din Europa.

###

Despre 5 to go 

5 to go a luat naștere în 2015, iar până în prezent a depășit pragul de 500 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate. Sub sloganul „Smile, there’s coffee!”, lanțul de cafenele oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal. Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un amestec unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go. Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a brandului, echipa 5 to go oferă clienților cinci motive principale să revină în una dintre cafenelele din grup: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

Data actualizarii: 29/11/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close