Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Afiseaza

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Red Angus Steakhouse se mută acum în Piața Amzei, din Capitală.

Noul steakhouse a necesitat o investiție de 250.000 de euro, direcționată predominant spre amenajarea spațiului. Proprietarii estimează o cifră de afaceri de 450.000 de euro, până la finalul anului.

Din noua structură acționarială, fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait.

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai longevive restaurante de tip steakhouse din țară, se mută în Piața Amzei, din București. Astfel, începând cu luna mai, localul care a fost fondat în 2010, în Centrul Vechi al Capitalei, își întâmpină oaspeții într-un spațiu nou, ce păstrează elementele americane cu care și-a cucerit și obișnuit publicul.

“Piața Amzei este una extrem de apreciată de consumatorii de experiențe gastronomice, fiind un pol de atracție pentru oaspeți de toate vârstele. Avem încredere în potențialul său, știm că o parte dintre trendurile HoReCa se setează acolo și estimăm că zona va continua să se dezvolte în următorii ani.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Steakhouse-ul beneficiază de o viziune culinară prietenoasă, cu un meniu atrăgător, care aduce împreună atât preparate deja consacrate, cum sunt celebrele fripturi de vită Red Angus și burgerii făcuți în bucătăria proprie, cât și preparate noi, atrăgătoare, create pentru a se potrivi noilor profiluri de consumatori dinamici, informali. Astfel, cei care trec pragul restaurantului se pot bucura de diferite variante de quesadilla, lasagna de vită, coaste și multe altele. Mai mult, iubitorii de delicii culinare vor găsi la Red Angus Steakhouse una dintre singurele supe din cozi de vită, servite în București, dar și oasele suculente cu măduvă. La acestea, se adaugă o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi împărțite și asociate vinurilor disponibile în meniu.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia, țări recunoscute pentru nivelul înalt de calitate.

Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale, selectate de producători de renume. Vinul casei este realizat de către crama LacertA, premiată, de-a lungul timpului, în cadrul unor concursuri prestigioase, precum International Wine Contest Bucharest, Korea Wine Challenge, Decanter World Wine Awards.

“Obiectivul nostru este să fim aproape de producătorii locali și să dezvoltăm relații puternice și stabile cu ei, pentru a-i susține și a-i încuraja. De aceea, am ales să colaborăm cu LarcertA, dar și cu alți furnizori din România. Alocăm deja resurse pentru a descoperi fermieri și crame românești și suntem întotdeauna deschiși propunerilor.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Investiția în noul restaurant a fost de 250.000 de euro. Pentru cele 8 luni de operare până la sfârșitul anului, reprezentanții restaurantului estimează o cifră de afaceri de aproximativ 450.000 Euro.

Noul restaurant Red Angus Steakhouse vine și cu o nouă structură de acționari, din care fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait. Astfel, Dragoș Panait, cel care a fondat restaurantul acum 12 ani, se întoarce în companie, pentru a coordona operațiunile.

Despre Red Angus Steakhouse

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence. (Comunicat de presa – mai 2022)

Data actualizarii: 16/05/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close