Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Red Angus Steakhouse se mută acum în Piața Amzei, din Capitală.

Noul steakhouse a necesitat o investiție de 250.000 de euro, direcționată predominant spre amenajarea spațiului. Proprietarii estimează o cifră de afaceri de 450.000 de euro, până la finalul anului.

Din noua structură acționarială, fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait.

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai longevive restaurante de tip steakhouse din țară, se mută în Piața Amzei, din București. Astfel, începând cu luna mai, localul care a fost fondat în 2010, în Centrul Vechi al Capitalei, își întâmpină oaspeții într-un spațiu nou, ce păstrează elementele americane cu care și-a cucerit și obișnuit publicul.

“Piața Amzei este una extrem de apreciată de consumatorii de experiențe gastronomice, fiind un pol de atracție pentru oaspeți de toate vârstele. Avem încredere în potențialul său, știm că o parte dintre trendurile HoReCa se setează acolo și estimăm că zona va continua să se dezvolte în următorii ani.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Steakhouse-ul beneficiază de o viziune culinară prietenoasă, cu un meniu atrăgător, care aduce împreună atât preparate deja consacrate, cum sunt celebrele fripturi de vită Red Angus și burgerii făcuți în bucătăria proprie, cât și preparate noi, atrăgătoare, create pentru a se potrivi noilor profiluri de consumatori dinamici, informali. Astfel, cei care trec pragul restaurantului se pot bucura de diferite variante de quesadilla, lasagna de vită, coaste și multe altele. Mai mult, iubitorii de delicii culinare vor găsi la Red Angus Steakhouse una dintre singurele supe din cozi de vită, servite în București, dar și oasele suculente cu măduvă. La acestea, se adaugă o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi împărțite și asociate vinurilor disponibile în meniu.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia, țări recunoscute pentru nivelul înalt de calitate.

Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale, selectate de producători de renume. Vinul casei este realizat de către crama LacertA, premiată, de-a lungul timpului, în cadrul unor concursuri prestigioase, precum International Wine Contest Bucharest, Korea Wine Challenge, Decanter World Wine Awards.

“Obiectivul nostru este să fim aproape de producătorii locali și să dezvoltăm relații puternice și stabile cu ei, pentru a-i susține și a-i încuraja. De aceea, am ales să colaborăm cu LarcertA, dar și cu alți furnizori din România. Alocăm deja resurse pentru a descoperi fermieri și crame românești și suntem întotdeauna deschiși propunerilor.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Investiția în noul restaurant a fost de 250.000 de euro. Pentru cele 8 luni de operare până la sfârșitul anului, reprezentanții restaurantului estimează o cifră de afaceri de aproximativ 450.000 Euro.

Noul restaurant Red Angus Steakhouse vine și cu o nouă structură de acționari, din care fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait. Astfel, Dragoș Panait, cel care a fondat restaurantul acum 12 ani, se întoarce în companie, pentru a coordona operațiunile.

Despre Red Angus Steakhouse

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence. (Comunicat de presa – mai 2022)

Data actualizarii: 16/05/2022