Alte restaurante, cafenele, terase si alte localuri vizitate de catre evaluatorii nostri, care nu au fost incluse in...

Ord. dupa

O mancare ce ar fi fost foarte buna pe vremea comunistilor Oricat m...

2162 vizite

B3ton, restaurant la Piata Libertatii pe Candiano Popescu

57 vizite

Casa Alba Baneasa este un restaurant traditional romanesc, situat in P...

46 vizite

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

3819 vizite

Ground Zero este o berarie artizanala, bar, mic bistrou si club boem s...

107 vizite

Q's Inn Experience este un restaurant fast-food cu autoservire in Pipe...

298 vizite

Lazoo Restaurant & Lounge, sau cum sa strici ziua cuiva chiar cand...

677 vizite

La Papile este un restaurant de peste si fructe de mare, situat in sec...

95 vizite

Presto Restaurant, segmentul high-end al celor de la Presto Pizza P...

127 vizite

La Bottega del Tartufo & Pasterra este o bacanie, respectiv un pas...

30 vizite

Chabad House Kosher Food & Events. Pentru evrei, adica In casa ...

621 vizite

IKEA, cel mai mare restaurant din Romania Auzisem de multe ori desp...

1649 vizite

Nikos Greek Taverna, in rand pe aleea cu restaurante Sunt multe res...

160 vizite

Pagaia este un restaurant fast-food cu autoservire in cartierul de bus...

42 vizite

Food Circus nu este un circ, este un ...festival! Festivalul... gurman...

24 vizite

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

3695 vizite

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu La Piovra e ...

895 vizite

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

1718 vizite

Maison des Crepes aduce savoarea și gustul autentic al clătitelor fr...

72 vizite

Choose your international flavors in our bistro style Red Pepper resta...

107 vizite

We wish your experience here to be an exceptional one. A trip through ...

68 vizite

Casa Vlasia este un loc nascut din dragoste pentru frumos, liniste, ma...

478 vizite

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

851 vizite

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferie Tocmai scriam c...

2204 vizite

Biutiful Downtown, unul dintre cele mai spectaculoase restaurante din ...

2043 vizite
Afiseaza
vizualizari

Alt Bucuresti

Duman e un restaurant turcesc cu bucatarie orientala, in general, pe Bulevardul Decebal, in capatul dinspre Piata Muncii, in sirul de vreo 6 localuri lipite unul de celalalt, intre Loka si Snap. Sunt la parterul unuia dintre blocurile construite in serie pe vremea comunistilor, asa cum sunt aproape toate celelalte restaurante si cafnele de pe cunoscutul bulevard, de altfel.

Nu am intrat sa vad cum e si inauntru, dupa intalnirea foarte dezagreabila cu un personaj despre care mi s-a spus, apoi, ca e fratele patronului turc.

Toate terasele din sirul acela compact de restaurante si cafenele sunt formate din cate doua sectiuni fiecare: una lipita de cladire si de saloanele localului si cealalta chiar pe marginea strazii aglomerate si cu masini care umbla cu viteze ametitoare, cu un culoar ingust intre ele, pe unde trec pietonii.

Terasa lui Duman e mijlocie ca marime, amenajata fara vreun concept anume, cam neingrijita, cu mizerie pe jos, daca te uiti cu atentie.

Duman e un restaurant cu bucatarie orientala, dupa cum am spus, aceleasi feluri pe care le gasesti in orice restaurant turcesc, sau arabesc. Oamenii din partea aceea de lume nu par sa fie in stare sa mai inventeze ceva nou in materie de gastronomie – cel putin cei pe care i-am intalnit aici, in Bucuresti. Eu nu am observat vreo diferenta cat de cat, nu numai intre meniurile din restaurantele lor, dar nici macar in felul de a le pune in farfurie, ca sa nu mai spun si de gusturi. Si sunt sigur ca si cei care au deschis restaurante turcesti si arabesti in Bucuresti acum o mie de ani, exact acelasi meniu aveau…

La Duman am luat un humus, care nu a fost bun, era acru si amar, fara gust. Kebabul a fost ceva mai bun, dar lipia nu.

Preturile sunt mari la Duman. Pe un humus prost si un kebab asa si asa, cele din poza, fara apa, cafea sau desert, mi-au luat 64 de lei, si mi-a cam parut rau dupa bani.

Am avut un chelner agreabil, deschis si sincer, insa am dat si peste un personaj respingator acolo. Clienti destui, terasa aproape plina.

Duman or avea clientela lor, poate stiu ei ce gasesc acolo si mie imi scapa. Norocul lor, pe mine sigur nu ma vor primi vreodata in grup… 🙁 (GB – iulie 2018)

Duman, restaurant cu specific oriental pe Bv Decebal in Bucuresti

Data actualizarii: 14/08/2018

Duman

  • Elena :

    Personal sun fan al bucatariei turcesti. Am fost in acest local de cateva ori si mi- a placut. Mi-a placut localul cum este amenajat ( am o chestie ciudata legata de bai, aici chiar este foarte curat si arata foarte bine). De obicei localurile de acest gen nu sunt cele mai luxoase dar totusi remarc ca au iesit putin din tipare. Mi-a placut mancarea si servirea a fost ok ( nu am nimic de reprosat). Restaurantul nu are pretentia de a fi un restaurant cu stele Michelin. Este doar un restaurant cu specific oriental, nici mai mult nici mai putin. Legat de preturi, cam asa sunt peste tot. Nu mi s-au parut exagerate, avand in vedere si zona . Eu voi reveni.

  • Anonim :

    Stimate domn G B,
    Îmi pare rău că nu vă știu numele, ca să mă adresez direct.
    Domnule G.B, cum am citit comentariul dvs., m-am interesat ce s-a întâmplat. Am aflat de la fratele meu că ați fotografiat teresa restaurantului nostru, din mai multe unghiuri, fără a cere permisiunea clienților noștri, care se aflau la mese. Apoi, ați vorbit cu un angajat, pe care l-ați anunțat că vreți să fotografiați și în interiorul restaurantului.
    Întrucât nu ați cerut de la bun început, așa cum se procedează, acceptul clienților de a-i filma cât și acceptul conducerii de a fotografia în incinta restaurantului –care, deși este un spațiu public, fiecare client are dreptul la propria-i imagine, refuzul fratelui meu a fost absolut normal.

    Refuzul său, motivat de atitudinea dvs, nu vă dă însă dreptul să jigniți un om pe care nu-l cunoașteți, dar despre care știți deja că este…fratele meu!
    Sunt surprins neplăcut de ușurința cu care etichetați un om pe care nu-l cunoașteți și-l catalogați drept … un ”interlop”.
    Mai mult de atât, dvs publicați pe internet această jignire, într-un material, ceea ce reprezintă o calomnie și o atingere gravă la adresa imaginii lui.
    În aceste condiții, el ar putea uza de toate drepturile sale de apărare.
    Astfel, vă solicit respectuos sa ștergeți aceste jigniri din articolul dvs. În caz contrar, veți discuta cu avocații mei.

    In privința faptului că ați făcut aprecieri negative la adresa preparatelor noastre, dați-mi voie să cred că ați fost la fel de subiectiv, ca și în cazul în care l-ați etichetat pe fratele meu, fără să-l cunoașteți.

    Ensar Duman

    • George Butunoiu :

      Mi-ati trimis acest mesaj pe e-mail, si eu v-am raspuns tot pe e-mail, cu textul de mai jos. Dupa aceea v-ati postat mesajul si pe site, ceea ce ma face si pe mine sa-mi copiez raspunsul aici… GB
      „Da, o sa sterg comentariile despre fratele dv, insa nu pentru ca ma amenintati cu avocatii, ci pentru ca a fost disproportionata reactia mea publica, si imi pare rau pentru asta! In mesajul privat dintre noi doi, insa, tin sa va spun ca imi mentin parerea si imaginea pe care mi le-am facut despre el.
      Legat de poze: TOATE pozele cu terasa sunt facute de pe spatiul public, si pentru asta nu e nevoie de nicio permisiune din partea celor care ajung in obiectiv sau din partea proprietarilor locului. La, fel, nu e nevoie de aprobare pentru a fotografia mancarea mea dintr-un restaurant, deoarece, oadata ajunsa pe masa, e proprietatea mea si nu mai poate interveni nimeni asupra ei. Pentru fotografii facute in interior sau de pe spatiul terasei (e acelasi lucru) e nevoie de apropbarea proprietarilor, intr-adevar. Stiu bine legile si regulile in aceste cazuri, nu fac poze si nu scriu fara sa fiu bine asigurat. Avocatii dv va vor confirma asta.
      Imi cer scuze din nou pentru reactia publica disproportionata, o sa sterg acum paragraful respectiv.
      GB”

  • Alex :

    In primele randuri ai scris ca nu ai fost inauntru, dupa care ai scris ca ai mancat la ei, pai care e faza? Iar daca e bucatarie specific turceasca, ce ai vrea sa gasesti diferit? Pai gasesti mancarurile cu specific turcesc. Sti cum e, daca vrei hatereala, gasesti motive, indiferent cum e restaurantul! Ce ai scris tu aici e un articol de hate.

  • Albert B :

    Vine lumea pentru că se fumează înăuntru, e deschis până noaptea târziu, de aici și clientela foarte dubioasă. Evitați, mâncarea este foarte proastă și scumpă. Vedeți pe YouTube un top al restaurantelor turcești din București, alegeți unul din topul acela cu toată încrederea.

  • Cris :

    E plin fiindca permit sa se fumeze in interior însă mâncarea este tot timpul proastă.