Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asa Au fost ...

5323 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

2482 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

2429 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

5628 vizite

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

118 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

2928 vizite

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasa Colonial Lounge e cel...

1358 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

1216 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariu M-am uitat si pe ...

772 vizite 2 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

382 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera Plaza Iar am mers p...

2248 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastri De ...

1033 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

283 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante? Passione e un mic rest...

2566 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timp Am ...

1407 vizite 3 comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta...

4672 vizite 3 comentarii

Lucruri cinstite la Winestone Victoriei 37 Am revenit la Winest...

1938 vizite

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

1835 vizite

E bine la Trattoria della Nonna daca iti setezi asteptarile corect ...

830 vizite

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub Am trecut de la multe ori pe...

2296 vizite 2 comentarii

Pippo, tatal frumoasei brunete de la Pippo’s... Pippo’s ins...

2787 vizite 6 comentarii

Chelnerita de la Cent’anni, singurul subiect de scris despre acest r...

966 vizite

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinel...

4069 vizite 1 comentarii

Politica si Delicateturi, un restaurant care-si selecteaza clientii ...

12560 vizite 3 comentarii

Mezzaluna, pentru cei care au destul timp ca sa o traga pe pisica Luna...

2235 vizite

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

838 vizite

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

3086 vizite

Unde o fi exceptia de la Trattoria Lugo Cucina Italiana? Chiar in ziu...

1963 vizite

Mikkeller, pubul bacovian din inima Bucurestiului Mikkeller Bar, sa...

4469 vizite

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

6730 vizite

Forever Young pare sa fie mai cuminte decat e cazul Forever Young e...

660 vizite

Nu intelegi mare lucru din Energiea daca nu esti in target Iata, do...

3396 vizite 1 comentarii

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul? S-a redeschis la inc...

1724 vizite 4 comentarii

Potcoava din Giulesti, mandria cartierului Au doua restaurante Potc...

850 vizite

Trattoria Adagio CCIR e pe la mijoc din orice directie ai privi-o S...

85 vizite

Amenajarea in stilul Bunica cu Disposofobie de la Mantuleasa 40 Mâ...

1821 vizite

Coclinta Brasserie se ia la tranta cu pizzeriile Bucurestene Co...

2567 vizite 1 comentarii

The Old Sibiu, o chestiune de rationament si de calcul The Old Sibiu ...

1960 vizite 1 comentarii

PengYou si frumoasa lui terasa Nu e mare lucru de spus diferit despre...

2853 vizite 7 comentarii

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

14431 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

923 vizite

Le Bab de Dambovita, ca sa vedeti cum veti manca in viitorul apropiat ...

4251 vizite

Refresh Social Bar, bistroul cinstit Pe coltul acela al Parcului Ci...

775 vizite

Gasesti ce te astepti la Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu, si asta...

9107 vizite 4 comentarii

Dorada, cel mai trist restaurant in care am intrat in ultima vreme ...

494 vizite

Gambrinus, un brand aproape pierdut Am revenit la Beraria Gambrinus d...

5127 vizite

La Armeneasca, primul restaurant de picnic kosher din Bucuresti ...

2016 vizite 1 comentarii

Zexe Braserie, un mini-Zexe cu bucatarie urbana Stiu Zexe Braserie ...

2019 vizite

Mustele de la La Placinte din Titulescu sunt de la Dumnezeu! Sunt s...

1077 vizite

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrou Am revenit la Atelierul ...

3153 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Alt Bucuresti

Duman e un restaurant turcesc cu bucatarie orientala, in general, pe Bulevardul Decebal, in capatul dinspre Piata Muncii, in sirul de vreo 6 localuri lipite unul de celalalt, intre Loka si Snap. Sunt la parterul unuia dintre blocurile construite in serie pe vremea comunistilor, asa cum sunt aproape toate celelalte restaurante si cafnele de pe cunoscutul bulevard, de altfel.

Nu am intrat sa vad cum e si inauntru, dupa intalnirea foarte dezagreabila cu un personaj despre care mi s-a spus, apoi, ca e fratele patronului turc.

Toate terasele din sirul acela compact de restaurante si cafenele sunt formate din cate doua sectiuni fiecare: una lipita de cladire si de saloanele localului si cealalta chiar pe marginea strazii aglomerate si cu masini care umbla cu viteze ametitoare, cu un culoar ingust intre ele, pe unde trec pietonii.

Terasa lui Duman e mijlocie ca marime, amenajata fara vreun concept anume, cam neingrijita, cu mizerie pe jos, daca te uiti cu atentie.

Duman e un restaurant cu bucatarie orientala, dupa cum am spus, aceleasi feluri pe care le gasesti in orice restaurant turcesc, sau arabesc. Oamenii din partea aceea de lume nu par sa fie in stare sa mai inventeze ceva nou in materie de gastronomie – cel putin cei pe care i-am intalnit aici, in Bucuresti. Eu nu am observat vreo diferenta cat de cat, nu numai intre meniurile din restaurantele lor, dar nici macar in felul de a le pune in farfurie, ca sa nu mai spun si de gusturi. Si sunt sigur ca si cei care au deschis restaurante turcesti si arabesti in Bucuresti acum o mie de ani, exact acelasi meniu aveau…

La Duman am luat un humus, care nu a fost bun, era acru si amar, fara gust. Kebabul a fost ceva mai bun, dar lipia nu.

Preturile sunt mari la Duman. Pe un humus prost si un kebab asa si asa, cele din poza, fara apa, cafea sau desert, mi-au luat 64 de lei, si mi-a cam parut rau dupa bani.

Am avut un chelner agreabil, deschis si sincer, insa am dat si peste un personaj respingator acolo. Clienti destui, terasa aproape plina.

Duman or avea clientela lor, poate stiu ei ce gasesc acolo si mie imi scapa. Norocul lor, pe mine sigur nu ma vor primi vreodata in grup… 🙁 (GB – iulie 2018)

Duman, restaurant cu specific oriental pe Bv Decebal in Bucuresti

Data actualizarii: 14/08/2018

Duman  - Bd. Decebal, nr. 13

  • euCriss :

    Sunt varza… nu recomand . Am facut rezervare, iar cand am ajuns acolo miau spus ca nu mai locuri… am stat circa 10 min pentru ami raspunde domnul patron la sms, timp in care altii spuneau salut in turceste si intrau direct la mese, fara ai intreba cineva de rezervare

  • Valeria :

    Din pacate nu am reusit nici macar sa ajung sa incerc delicatesele localului care arata excelent si nu pot contesta calitatea lor. Am dorit sa aflu daca se respecta masurile de preventie impuse in timpul pandemiei, fara sa acuz pe nimeni de absolut nimic. Am vorbit prima data la telefon cu un domn extraordinar care m-a asigurat de siguranta localului si mi-a oferit certitudinea ca totul este in regula. Dupa aceea am fost contactata de un alt domn care mi-a transmis ca daca pun problema de respectarea regulilor, mai bine este sa nu vin. Pe scurt, acest domn a interpretat intrebarea mea de bun simt ca pe un afront asupra lor, avand un comportament execrabil la adresa mea, determinandu-ma intr-un final sa-mi anulez rezervarea. Acest lucru cu mare parere de rau deocarece de mult timp imi doream sa ajung la dansii, dar datorita comportamentului fata de clienti am ajuns la concluzia ca nu merita.

  • Ana Maria :

    Voi romanilor destepti nu va mai luati de turci ca nu calcati in urma lor nu se compara cu voi, turci construiesc blocuri spitale autostrazi tramvaie imbracaminte pentru voiVoi romanasi ce face ti nimic si mai sunte ti si tari in gura

  • Elena :

    Personal sun fan al bucatariei turcesti. Am fost in acest local de cateva ori si mi- a placut. Mi-a placut localul cum este amenajat ( am o chestie ciudata legata de bai, aici chiar este foarte curat si arata foarte bine). De obicei localurile de acest gen nu sunt cele mai luxoase dar totusi remarc ca au iesit putin din tipare. Mi-a placut mancarea si servirea a fost ok ( nu am nimic de reprosat). Restaurantul nu are pretentia de a fi un restaurant cu stele Michelin. Este doar un restaurant cu specific oriental, nici mai mult nici mai putin. Legat de preturi, cam asa sunt peste tot. Nu mi s-au parut exagerate, avand in vedere si zona . Eu voi reveni.

  • Anonim :

    Stimate domn G B,
    Îmi pare rău că nu vă știu numele, ca să mă adresez direct.
    Domnule G.B, cum am citit comentariul dvs., m-am interesat ce s-a întâmplat. Am aflat de la fratele meu că ați fotografiat teresa restaurantului nostru, din mai multe unghiuri, fără a cere permisiunea clienților noștri, care se aflau la mese. Apoi, ați vorbit cu un angajat, pe care l-ați anunțat că vreți să fotografiați și în interiorul restaurantului.
    Întrucât nu ați cerut de la bun început, așa cum se procedează, acceptul clienților de a-i filma cât și acceptul conducerii de a fotografia în incinta restaurantului –care, deși este un spațiu public, fiecare client are dreptul la propria-i imagine, refuzul fratelui meu a fost absolut normal.

    Refuzul său, motivat de atitudinea dvs, nu vă dă însă dreptul să jigniți un om pe care nu-l cunoașteți, dar despre care știți deja că este…fratele meu!
    Sunt surprins neplăcut de ușurința cu care etichetați un om pe care nu-l cunoașteți și-l catalogați drept … un ”interlop”.
    Mai mult de atât, dvs publicați pe internet această jignire, într-un material, ceea ce reprezintă o calomnie și o atingere gravă la adresa imaginii lui.
    În aceste condiții, el ar putea uza de toate drepturile sale de apărare.
    Astfel, vă solicit respectuos sa ștergeți aceste jigniri din articolul dvs. În caz contrar, veți discuta cu avocații mei.

    In privința faptului că ați făcut aprecieri negative la adresa preparatelor noastre, dați-mi voie să cred că ați fost la fel de subiectiv, ca și în cazul în care l-ați etichetat pe fratele meu, fără să-l cunoașteți.

    Ensar Duman

    • George Butunoiu :

      Mi-ati trimis acest mesaj pe e-mail, si eu v-am raspuns tot pe e-mail, cu textul de mai jos. Dupa aceea v-ati postat mesajul si pe site, ceea ce ma face si pe mine sa-mi copiez raspunsul aici… GB
      „Da, o sa sterg comentariile despre fratele dv, insa nu pentru ca ma amenintati cu avocatii, ci pentru ca a fost disproportionata reactia mea publica, si imi pare rau pentru asta! In mesajul privat dintre noi doi, insa, tin sa va spun ca imi mentin parerea si imaginea pe care mi le-am facut despre el.
      Legat de poze: TOATE pozele cu terasa sunt facute de pe spatiul public, si pentru asta nu e nevoie de nicio permisiune din partea celor care ajung in obiectiv sau din partea proprietarilor locului. La, fel, nu e nevoie de aprobare pentru a fotografia mancarea mea dintr-un restaurant, deoarece, oadata ajunsa pe masa, e proprietatea mea si nu mai poate interveni nimeni asupra ei. Pentru fotografii facute in interior sau de pe spatiul terasei (e acelasi lucru) e nevoie de apropbarea proprietarilor, intr-adevar. Stiu bine legile si regulile in aceste cazuri, nu fac poze si nu scriu fara sa fiu bine asigurat. Avocatii dv va vor confirma asta.
      Imi cer scuze din nou pentru reactia publica disproportionata, o sa sterg acum paragraful respectiv.
      GB”

  • Alex :

    In primele randuri ai scris ca nu ai fost inauntru, dupa care ai scris ca ai mancat la ei, pai care e faza? Iar daca e bucatarie specific turceasca, ce ai vrea sa gasesti diferit? Pai gasesti mancarurile cu specific turcesc. Sti cum e, daca vrei hatereala, gasesti motive, indiferent cum e restaurantul! Ce ai scris tu aici e un articol de hate.

  • Albert B :

    Vine lumea pentru că se fumează înăuntru, e deschis până noaptea târziu, de aici și clientela foarte dubioasă. Evitați, mâncarea este foarte proastă și scumpă. Vedeți pe YouTube un top al restaurantelor turcești din București, alegeți unul din topul acela cu toată încrederea.

  • Cris :

    E plin fiindca permit sa se fumeze in interior însă mâncarea este tot timpul proastă.