Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” București, poziționat la 500 de metri de intersecția Bd. Decebal cu Mihai Bravu, după un proiect amplu de remodelare și investiții, care se ridică la 1 milion euro, derulat pe parcursul ultimelor 12 luni. Propunerea de amenajare a spațiului a fost semnată de arhitectul Octav Roman / Creativ Interior.

Unul dintre cele mai vechi restaurante din București, deschis în 1974, are acum un look chic dar cochet fiind situat chiar pe marginea lacului, în inima orașului. Restaurantul cu bucătărie mediteraneană și internațională are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasă.

Locația este acum operată de grupul Berăria H. „Riviera Park presupune un concept nou, o destinație pentru entertainment și petrecere a timpului liber cu un pachet gastronomic și de lifestyle diferit. Cred că piața are nevoie de propuneri noi și prin această investiție ne arătăm încrederea de a investi în proiecte care aduc alternative agreabile de petrecere a timpului liber pentru clienții noștri”, a declarat Vlad Dumitru, CEO grupul Berăria H.

Găsești la Riviera Park atât evenimente sociale, gastronomice sau concerte, cât și un spațiu ideal pentru evenimentul vieții tale, fie că îți organizezi nunta, botezul copilului, serbarea zilei de naștere sau petrecerea de Crăciun a companiei.

Dotările tehnice de ultimă generație pentru sunet, video, lumini si infrastructura IT, dar și experiența a peste 1000 de evenimente a echipei tehnice permit organizarea în mod optim a evenimentelor corporate, lansări de produse sau conferințe și alte evenimente care se desfășoară în mod uzual într-o companie.

Programul perioadei următoare include artiști și trupe cunoscute precum Mandinga, Damian Draghici, Analia Selis, Anna Lesko, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani, Nikolaos Papadopoulos, Pepe, Jezebel, Oana Sarbu, Ionuț Galani, Taraf de Caliu, Alexandra Ungureanu, Steaua di Vreari, Paula Seling, Biu Marquetti. Primele evenimente tematice includ French Night, seara de Fado, Retro Hits sau Italian Evening. Lista completă și actualizată poate fi consultată în timp real aici: https://riviera-park.ro/. (Comunicat de presa – aprilie 2022)

Despre Riviera Park

Riviera Park este unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului, deschis în 1974. Cu o localizare bună într-o zonă liniștită în apropierea Arenei Nationale, în interiorul Parcului Național, restaurantul Riviera Park se adresează celor care își doresc o experiență gastronomică și entertainment într-un pachet deosebit. Restaurantul are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasa de pe malul lacului, este situat la 500 m de stația de metrou Piața Muncii și are peste 200 de locuri de parcare disponibile la intrarea în parc, la mai puțin de 50 de metri de restaurant.

Localizare – Bulevardul Basarabia, nr. 23 (Parcul Național, lângă lac)

www.riviera-park.ro

 

Data actualizarii: 07/04/2022