Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Afiseaza

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” București, poziționat la 500 de metri de intersecția Bd. Decebal cu Mihai Bravu, după un proiect amplu de remodelare și investiții, care se ridică la 1 milion euro, derulat pe parcursul ultimelor 12 luni. Propunerea de amenajare a spațiului a fost semnată de arhitectul Octav Roman / Creativ Interior.

Unul dintre cele mai vechi restaurante din București, deschis în 1974, are acum un look chic dar cochet fiind situat chiar pe marginea lacului, în inima orașului. Restaurantul cu bucătărie mediteraneană și internațională are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasă.

Locația este acum operată de grupul Berăria H. „Riviera Park presupune un concept nou, o destinație pentru entertainment și petrecere a timpului liber cu un pachet gastronomic și de lifestyle diferit. Cred că piața are nevoie de propuneri noi și prin această investiție ne arătăm încrederea de a investi în proiecte care aduc alternative agreabile de petrecere a timpului liber pentru clienții noștri”, a declarat Vlad Dumitru, CEO grupul Berăria H.

Găsești la Riviera Park atât evenimente sociale, gastronomice sau concerte, cât și un spațiu ideal pentru evenimentul vieții tale, fie că îți organizezi nunta, botezul copilului, serbarea zilei de naștere sau petrecerea de Crăciun a companiei.

Dotările tehnice de ultimă generație pentru sunet, video, lumini si infrastructura IT, dar și experiența a peste 1000 de evenimente a echipei tehnice permit organizarea în mod optim a evenimentelor corporate, lansări de produse sau conferințe și alte evenimente care se desfășoară în mod uzual într-o companie.

Programul perioadei următoare include artiști și trupe cunoscute precum Mandinga, Damian Draghici, Analia Selis, Anna Lesko, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani, Nikolaos Papadopoulos, Pepe, Jezebel, Oana Sarbu, Ionuț Galani, Taraf de Caliu, Alexandra Ungureanu, Steaua di Vreari, Paula Seling, Biu Marquetti. Primele evenimente tematice includ French Night, seara de Fado, Retro Hits sau Italian Evening. Lista completă și actualizată poate fi consultată în timp real aici: https://riviera-park.ro/. (Comunicat de presa – aprilie 2022)

Despre Riviera Park

Riviera Park este unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului, deschis în 1974. Cu o localizare bună într-o zonă liniștită în apropierea Arenei Nationale, în interiorul Parcului Național, restaurantul Riviera Park se adresează celor care își doresc o experiență gastronomică și entertainment într-un pachet deosebit. Restaurantul are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasa de pe malul lacului, este situat la 500 m de stația de metrou Piața Muncii și are peste 200 de locuri de parcare disponibile la intrarea în parc, la mai puțin de 50 de metri de restaurant.

Localizare – Bulevardul Basarabia, nr. 23 (Parcul Național, lângă lac)

www.riviera-park.ro

 

Data actualizarii: 07/04/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close