Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” București, poziționat la 500 de metri de intersecția Bd. Decebal cu Mihai Bravu, după un proiect amplu de remodelare și investiții, care se ridică la 1 milion euro, derulat pe parcursul ultimelor 12 luni. Propunerea de amenajare a spațiului a fost semnată de arhitectul Octav Roman / Creativ Interior.

Unul dintre cele mai vechi restaurante din București, deschis în 1974, are acum un look chic dar cochet fiind situat chiar pe marginea lacului, în inima orașului. Restaurantul cu bucătărie mediteraneană și internațională are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasă.

Locația este acum operată de grupul Berăria H. „Riviera Park presupune un concept nou, o destinație pentru entertainment și petrecere a timpului liber cu un pachet gastronomic și de lifestyle diferit. Cred că piața are nevoie de propuneri noi și prin această investiție ne arătăm încrederea de a investi în proiecte care aduc alternative agreabile de petrecere a timpului liber pentru clienții noștri”, a declarat Vlad Dumitru, CEO grupul Berăria H.

Găsești la Riviera Park atât evenimente sociale, gastronomice sau concerte, cât și un spațiu ideal pentru evenimentul vieții tale, fie că îți organizezi nunta, botezul copilului, serbarea zilei de naștere sau petrecerea de Crăciun a companiei.

Dotările tehnice de ultimă generație pentru sunet, video, lumini si infrastructura IT, dar și experiența a peste 1000 de evenimente a echipei tehnice permit organizarea în mod optim a evenimentelor corporate, lansări de produse sau conferințe și alte evenimente care se desfășoară în mod uzual într-o companie.

Programul perioadei următoare include artiști și trupe cunoscute precum Mandinga, Damian Draghici, Analia Selis, Anna Lesko, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani, Nikolaos Papadopoulos, Pepe, Jezebel, Oana Sarbu, Ionuț Galani, Taraf de Caliu, Alexandra Ungureanu, Steaua di Vreari, Paula Seling, Biu Marquetti. Primele evenimente tematice includ French Night, seara de Fado, Retro Hits sau Italian Evening. Lista completă și actualizată poate fi consultată în timp real aici: https://riviera-park.ro/. (Comunicat de presa – aprilie 2022)

Despre Riviera Park

Riviera Park este unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului, deschis în 1974. Cu o localizare bună într-o zonă liniștită în apropierea Arenei Nationale, în interiorul Parcului Național, restaurantul Riviera Park se adresează celor care își doresc o experiență gastronomică și entertainment într-un pachet deosebit. Restaurantul are o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasa de pe malul lacului, este situat la 500 m de stația de metrou Piața Muncii și are peste 200 de locuri de parcare disponibile la intrarea în parc, la mai puțin de 50 de metri de restaurant.

Localizare – Bulevardul Basarabia, nr. 23 (Parcul Național, lângă lac)

www.riviera-park.ro

 

Data actualizarii: 07/04/2022