Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Afiseaza

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecerea dintre ani nu se sărbătorește orișicum sau orișiunde. Iaca de Anul Nou, toți membrii de seamă ai Curții Regale, sunt invitați să-și pună straiele cele bune și degrabă să se-adune la conacul de la Greaca, unde se anunță mare petrecere mare, cu taraf și cu mâncare.

Invitați speciali: Taraful Zangu
Preț meniu: 99 euro/persoană
Rezervări la 0755.100.385 / rezervari@domeniul-greaca.ro

Domeniul Greaca, Greaca, Judetul Giurgiu, Romania (45 km de Bucuresti)

www.domeniul-greaca.ro

——————————————————————–

FOC DE ARTIFICII

TARAFUL ZANGA – MUZICA AUTENTICA ROMANEASCA

DJ

——————————————————————–

APERITIV

Începem încetișor, c-un aperitiv ușor, o ruladă, un aspic și din spriț mai bem un pic.

Rulada de spanac cu pasta de branza si ardei

Frigaruie din prajitura de porc

Diplomat de icre

Crevete tempura in sos dulce acrisor

Millefeuille de somon cu ansoa

Aspic de rata cu spanac

Gelatina de pui cu trufe si buchetiera de legume

Ficat de pui in mantie de morcov

Frigaruie de bocconcini cu rosii cherry

Bastonase de legume

Masline

 

PESTE

Continuăm c-un păstrăvior cu legume la cuptor, scăldat în sos de lămâie, altu’ mai bun zău că nu e!

Pastrav la cuptor

Cosulet de legume si sos butter lemon

 

TRADITIONAL

Iaca dacă pe la noi ați poposit, sărmăluțe de viță nobilă v-am pregătit. Tradiționale, românești, cum altele-n regat nu mai găsești.

Sarmalute duet de curcan si porc servite cu bulz taranesc si bacon crunch

 

FEL PRINCIPAL – LIVE COOKING

Anul nou se-ncepe musai c-un grătărel, cu cotlete și cârnăciori pe el. Haideți de gustați din toate, la mulți ani cu sănătate!

Chateaubriand

Mix de carnaciori a la Greaca

Cotletele de berbecut aromate in ierburi fine

Cartofi copti la jar cu sos alb si turnulet de legume grill

Salata de ardei copti

 

Și ca să-ndulcim noul an nițel, dintre dulciuri fel de fel, l-am ales pe ăl mai bun din lumea toată, cu fructe și ciocolată.

Monoportii de duo mousse de ciocolata cu insertie de fructe

 ——————————————————————–

OPEN BAR

Apa plata/minerala 0.75

Cola/Fanta/Sprite

Cappy suc natural portocale si mar

Vin alb – vinul conacului

Vin rose – vinul conacului

Whiskey

Vodka

Campari Orange

Gin tonic

Martini biancco/ Martini rosso

Cafea Espresso

Cappucino

——————————————————————–

Preturi:

MENIU REVELION – 99 E/ PERS

GRUP PESTE 10 PERSOANE = 90 E/ PERS

 

PACHET ALL INCLUSIVE 2 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-31.12.2018 = 250 E/PERS

Contine: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

2 mese de pranz + soft drink inclus

1 cina + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

 

PACHET ALL INCLUSIVE 3 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-1.1.2019 = 330 E/PERS

Contine: 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

3 mese de pranz + soft drink inclus

2 cine + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

Mesele de pranz si cina sunt mese traditionale romanesti specifice sarbatorilor de iarna

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca! (Stire de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.