Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecerea dintre ani nu se sărbătorește orișicum sau orișiunde. Iaca de Anul Nou, toți membrii de seamă ai Curții Regale, sunt invitați să-și pună straiele cele bune și degrabă să se-adune la conacul de la Greaca, unde se anunță mare petrecere mare, cu taraf și cu mâncare.

Invitați speciali: Taraful Zangu
Preț meniu: 99 euro/persoană
Rezervări la 0755.100.385 / rezervari@domeniul-greaca.ro

Domeniul Greaca, Greaca, Judetul Giurgiu, Romania (45 km de Bucuresti)

www.domeniul-greaca.ro

——————————————————————–

FOC DE ARTIFICII

TARAFUL ZANGA – MUZICA AUTENTICA ROMANEASCA

DJ

——————————————————————–

APERITIV

Începem încetișor, c-un aperitiv ușor, o ruladă, un aspic și din spriț mai bem un pic.

Rulada de spanac cu pasta de branza si ardei

Frigaruie din prajitura de porc

Diplomat de icre

Crevete tempura in sos dulce acrisor

Millefeuille de somon cu ansoa

Aspic de rata cu spanac

Gelatina de pui cu trufe si buchetiera de legume

Ficat de pui in mantie de morcov

Frigaruie de bocconcini cu rosii cherry

Bastonase de legume

Masline

 

PESTE

Continuăm c-un păstrăvior cu legume la cuptor, scăldat în sos de lămâie, altu’ mai bun zău că nu e!

Pastrav la cuptor

Cosulet de legume si sos butter lemon

 

TRADITIONAL

Iaca dacă pe la noi ați poposit, sărmăluțe de viță nobilă v-am pregătit. Tradiționale, românești, cum altele-n regat nu mai găsești.

Sarmalute duet de curcan si porc servite cu bulz taranesc si bacon crunch

 

FEL PRINCIPAL – LIVE COOKING

Anul nou se-ncepe musai c-un grătărel, cu cotlete și cârnăciori pe el. Haideți de gustați din toate, la mulți ani cu sănătate!

Chateaubriand

Mix de carnaciori a la Greaca

Cotletele de berbecut aromate in ierburi fine

Cartofi copti la jar cu sos alb si turnulet de legume grill

Salata de ardei copti

 

Și ca să-ndulcim noul an nițel, dintre dulciuri fel de fel, l-am ales pe ăl mai bun din lumea toată, cu fructe și ciocolată.

Monoportii de duo mousse de ciocolata cu insertie de fructe

 ——————————————————————–

OPEN BAR

Apa plata/minerala 0.75

Cola/Fanta/Sprite

Cappy suc natural portocale si mar

Vin alb – vinul conacului

Vin rose – vinul conacului

Whiskey

Vodka

Campari Orange

Gin tonic

Martini biancco/ Martini rosso

Cafea Espresso

Cappucino

——————————————————————–

Preturi:

MENIU REVELION – 99 E/ PERS

GRUP PESTE 10 PERSOANE = 90 E/ PERS

 

PACHET ALL INCLUSIVE 2 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-31.12.2018 = 250 E/PERS

Contine: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

2 mese de pranz + soft drink inclus

1 cina + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

 

PACHET ALL INCLUSIVE 3 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-1.1.2019 = 330 E/PERS

Contine: 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

3 mese de pranz + soft drink inclus

2 cine + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

Mesele de pranz si cina sunt mese traditionale romanesti specifice sarbatorilor de iarna

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca! (Stire de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018