Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Afiseaza

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecerea dintre ani nu se sărbătorește orișicum sau orișiunde. Iaca de Anul Nou, toți membrii de seamă ai Curții Regale, sunt invitați să-și pună straiele cele bune și degrabă să se-adune la conacul de la Greaca, unde se anunță mare petrecere mare, cu taraf și cu mâncare.

Invitați speciali: Taraful Zangu
Preț meniu: 99 euro/persoană
Rezervări la 0755.100.385 / rezervari@domeniul-greaca.ro

Domeniul Greaca, Greaca, Judetul Giurgiu, Romania (45 km de Bucuresti)

www.domeniul-greaca.ro

——————————————————————–

FOC DE ARTIFICII

TARAFUL ZANGA – MUZICA AUTENTICA ROMANEASCA

DJ

——————————————————————–

APERITIV

Începem încetișor, c-un aperitiv ușor, o ruladă, un aspic și din spriț mai bem un pic.

Rulada de spanac cu pasta de branza si ardei

Frigaruie din prajitura de porc

Diplomat de icre

Crevete tempura in sos dulce acrisor

Millefeuille de somon cu ansoa

Aspic de rata cu spanac

Gelatina de pui cu trufe si buchetiera de legume

Ficat de pui in mantie de morcov

Frigaruie de bocconcini cu rosii cherry

Bastonase de legume

Masline

 

PESTE

Continuăm c-un păstrăvior cu legume la cuptor, scăldat în sos de lămâie, altu’ mai bun zău că nu e!

Pastrav la cuptor

Cosulet de legume si sos butter lemon

 

TRADITIONAL

Iaca dacă pe la noi ați poposit, sărmăluțe de viță nobilă v-am pregătit. Tradiționale, românești, cum altele-n regat nu mai găsești.

Sarmalute duet de curcan si porc servite cu bulz taranesc si bacon crunch

 

FEL PRINCIPAL – LIVE COOKING

Anul nou se-ncepe musai c-un grătărel, cu cotlete și cârnăciori pe el. Haideți de gustați din toate, la mulți ani cu sănătate!

Chateaubriand

Mix de carnaciori a la Greaca

Cotletele de berbecut aromate in ierburi fine

Cartofi copti la jar cu sos alb si turnulet de legume grill

Salata de ardei copti

 

Și ca să-ndulcim noul an nițel, dintre dulciuri fel de fel, l-am ales pe ăl mai bun din lumea toată, cu fructe și ciocolată.

Monoportii de duo mousse de ciocolata cu insertie de fructe

 ——————————————————————–

OPEN BAR

Apa plata/minerala 0.75

Cola/Fanta/Sprite

Cappy suc natural portocale si mar

Vin alb – vinul conacului

Vin rose – vinul conacului

Whiskey

Vodka

Campari Orange

Gin tonic

Martini biancco/ Martini rosso

Cafea Espresso

Cappucino

——————————————————————–

Preturi:

MENIU REVELION – 99 E/ PERS

GRUP PESTE 10 PERSOANE = 90 E/ PERS

 

PACHET ALL INCLUSIVE 2 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-31.12.2018 = 250 E/PERS

Contine: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

2 mese de pranz + soft drink inclus

1 cina + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

 

PACHET ALL INCLUSIVE 3 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-1.1.2019 = 330 E/PERS

Contine: 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

3 mese de pranz + soft drink inclus

2 cine + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

Mesele de pranz si cina sunt mese traditionale romanesti specifice sarbatorilor de iarna

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca! (Stire de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.