Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecerea dintre ani nu se sărbătorește orișicum sau orișiunde. Iaca de Anul Nou, toți membrii de seamă ai Curții Regale, sunt invitați să-și pună straiele cele bune și degrabă să se-adune la conacul de la Greaca, unde se anunță mare petrecere mare, cu taraf și cu mâncare.

Invitați speciali: Taraful Zangu
Preț meniu: 99 euro/persoană
Rezervări la 0755.100.385 / rezervari@domeniul-greaca.ro

Domeniul Greaca, Greaca, Judetul Giurgiu, Romania (45 km de Bucuresti)

www.domeniul-greaca.ro

——————————————————————–

FOC DE ARTIFICII

TARAFUL ZANGA – MUZICA AUTENTICA ROMANEASCA

DJ

——————————————————————–

APERITIV

Începem încetișor, c-un aperitiv ușor, o ruladă, un aspic și din spriț mai bem un pic.

Rulada de spanac cu pasta de branza si ardei

Frigaruie din prajitura de porc

Diplomat de icre

Crevete tempura in sos dulce acrisor

Millefeuille de somon cu ansoa

Aspic de rata cu spanac

Gelatina de pui cu trufe si buchetiera de legume

Ficat de pui in mantie de morcov

Frigaruie de bocconcini cu rosii cherry

Bastonase de legume

Masline

 

PESTE

Continuăm c-un păstrăvior cu legume la cuptor, scăldat în sos de lămâie, altu’ mai bun zău că nu e!

Pastrav la cuptor

Cosulet de legume si sos butter lemon

 

TRADITIONAL

Iaca dacă pe la noi ați poposit, sărmăluțe de viță nobilă v-am pregătit. Tradiționale, românești, cum altele-n regat nu mai găsești.

Sarmalute duet de curcan si porc servite cu bulz taranesc si bacon crunch

 

FEL PRINCIPAL – LIVE COOKING

Anul nou se-ncepe musai c-un grătărel, cu cotlete și cârnăciori pe el. Haideți de gustați din toate, la mulți ani cu sănătate!

Chateaubriand

Mix de carnaciori a la Greaca

Cotletele de berbecut aromate in ierburi fine

Cartofi copti la jar cu sos alb si turnulet de legume grill

Salata de ardei copti

 

Și ca să-ndulcim noul an nițel, dintre dulciuri fel de fel, l-am ales pe ăl mai bun din lumea toată, cu fructe și ciocolată.

Monoportii de duo mousse de ciocolata cu insertie de fructe

 ——————————————————————–

OPEN BAR

Apa plata/minerala 0.75

Cola/Fanta/Sprite

Cappy suc natural portocale si mar

Vin alb – vinul conacului

Vin rose – vinul conacului

Whiskey

Vodka

Campari Orange

Gin tonic

Martini biancco/ Martini rosso

Cafea Espresso

Cappucino

——————————————————————–

Preturi:

MENIU REVELION – 99 E/ PERS

GRUP PESTE 10 PERSOANE = 90 E/ PERS

 

PACHET ALL INCLUSIVE 2 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-31.12.2018 = 250 E/PERS

Contine: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

2 mese de pranz + soft drink inclus

1 cina + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

 

PACHET ALL INCLUSIVE 3 NOPTI CAZARE SI REVELION GRUP PESTE 10 PERSOANE 30-1.1.2019 = 330 E/PERS

Contine: 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus

3 mese de pranz + soft drink inclus

2 cine + soft drink inclus

Din partea casei 1 sticla de vin si o palinca de intampinare la cina

Mesele de pranz si cina sunt mese traditionale romanesti specifice sarbatorilor de iarna

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) – Greaca! (Stire de presa – decembrie 2018)

Data actualizarii: 14/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close