Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea local din Bucuresti, pe strada Clucerului nr. 41. Investitia pentru noul restaurant se ridica la 150.000 euro si a inclus activitati de amenajare interioara a restaurantului si de utilare a bucatariei. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, dupa primul an de activitate.

Deschis in 2019, La Cocosatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocosatu’, dupa restaurantul La Cocosatu’ Baneasa, deschis in 1993 de Ion Oita. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat in perioada 2016-2017, in urma unor investitii succesive in valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului, precum si modernizarea si utilarea bucatariei.

Cele doua restaurante La Cocosatu’ sunt deschise zilnic, de luni pana duminica, intre orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza spectacole cu muzica live in fiecare saptamana, de joi pana duminica.

La Cocosatu’ este un brand de renume al capitalei si nu numai. S-a nascut aproape in acelasi timp cu democratia, in 1993 si, de atunci, a fost alaturi de romani in cele mai frumoase dar si in cele mai grele momente ale vietii lor. Fie ca a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregatiti sa le alinam tristetea cu un vin bun si o mancare gustoasa sau sa ne bucuram alaturi de ei in momentele placute ale vietii. La Cocosatu’ a fost, mereu, prima reintalnire cu mancarurile noastre romanesti, a romanilor plecati la munca in strainatate. Anul acesta am simtit ca este momentul sa mergem mai departe, sa ne transformam intr-un grup de restaurante, deschizand un nou local in strada Clucerului, intr-o zona incarcata de amintiri si frumusete. Speram ca si acest restaurant sa fie pe placul clientilor nostri si ii asiguram ca vor regasi aici aceleasi preparate gustoase pe care le pregatim de 25 de ani”, au declarat Florin si George Oita, actionarii grupului La Cocosatu’. (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Despre La Cocosatu’

Primul restaurant cu specific romanesc La Cocosatu’ a fost deschis in 1993 de Ion Oita pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din Bucuresti. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investitii successive care au vizat modernizarea restaurantului si a bucatariei. in prezent, restaurantul are un design interior traditional romanesc si o capacitate de 120 de locuri in interior.

Este recunoscut la nivel national si international datorita Micilor La Cocosatu’, o reteta veche, mostenire de familie. Pana in prezent, zeci de vedete romanesti si internationale au trecut pragul restaurantului.

Din octombrie 2019, in fiecare saptamana, de joi pana duminica, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza seri cu muzica lautareasca veche si melodii de petrecere.

Data actualizarii: 24/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close