Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea local din Bucuresti, pe strada Clucerului nr. 41. Investitia pentru noul restaurant se ridica la 150.000 euro si a inclus activitati de amenajare interioara a restaurantului si de utilare a bucatariei. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, dupa primul an de activitate.

Deschis in 2019, La Cocosatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocosatu’, dupa restaurantul La Cocosatu’ Baneasa, deschis in 1993 de Ion Oita. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat in perioada 2016-2017, in urma unor investitii succesive in valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului, precum si modernizarea si utilarea bucatariei.

Cele doua restaurante La Cocosatu’ sunt deschise zilnic, de luni pana duminica, intre orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza spectacole cu muzica live in fiecare saptamana, de joi pana duminica.

La Cocosatu’ este un brand de renume al capitalei si nu numai. S-a nascut aproape in acelasi timp cu democratia, in 1993 si, de atunci, a fost alaturi de romani in cele mai frumoase dar si in cele mai grele momente ale vietii lor. Fie ca a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregatiti sa le alinam tristetea cu un vin bun si o mancare gustoasa sau sa ne bucuram alaturi de ei in momentele placute ale vietii. La Cocosatu’ a fost, mereu, prima reintalnire cu mancarurile noastre romanesti, a romanilor plecati la munca in strainatate. Anul acesta am simtit ca este momentul sa mergem mai departe, sa ne transformam intr-un grup de restaurante, deschizand un nou local in strada Clucerului, intr-o zona incarcata de amintiri si frumusete. Speram ca si acest restaurant sa fie pe placul clientilor nostri si ii asiguram ca vor regasi aici aceleasi preparate gustoase pe care le pregatim de 25 de ani”, au declarat Florin si George Oita, actionarii grupului La Cocosatu’. (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Despre La Cocosatu’

Primul restaurant cu specific romanesc La Cocosatu’ a fost deschis in 1993 de Ion Oita pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din Bucuresti. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investitii successive care au vizat modernizarea restaurantului si a bucatariei. in prezent, restaurantul are un design interior traditional romanesc si o capacitate de 120 de locuri in interior.

Este recunoscut la nivel national si international datorita Micilor La Cocosatu’, o reteta veche, mostenire de familie. Pana in prezent, zeci de vedete romanesti si internationale au trecut pragul restaurantului.

Din octombrie 2019, in fiecare saptamana, de joi pana duminica, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza seri cu muzica lautareasca veche si melodii de petrecere.

Data actualizarii: 24/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close