Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Afiseaza

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea local din Bucuresti, pe strada Clucerului nr. 41. Investitia pentru noul restaurant se ridica la 150.000 euro si a inclus activitati de amenajare interioara a restaurantului si de utilare a bucatariei. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, dupa primul an de activitate.

Deschis in 2019, La Cocosatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocosatu’, dupa restaurantul La Cocosatu’ Baneasa, deschis in 1993 de Ion Oita. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat in perioada 2016-2017, in urma unor investitii succesive in valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului, precum si modernizarea si utilarea bucatariei.

Cele doua restaurante La Cocosatu’ sunt deschise zilnic, de luni pana duminica, intre orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza spectacole cu muzica live in fiecare saptamana, de joi pana duminica.

La Cocosatu’ este un brand de renume al capitalei si nu numai. S-a nascut aproape in acelasi timp cu democratia, in 1993 si, de atunci, a fost alaturi de romani in cele mai frumoase dar si in cele mai grele momente ale vietii lor. Fie ca a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregatiti sa le alinam tristetea cu un vin bun si o mancare gustoasa sau sa ne bucuram alaturi de ei in momentele placute ale vietii. La Cocosatu’ a fost, mereu, prima reintalnire cu mancarurile noastre romanesti, a romanilor plecati la munca in strainatate. Anul acesta am simtit ca este momentul sa mergem mai departe, sa ne transformam intr-un grup de restaurante, deschizand un nou local in strada Clucerului, intr-o zona incarcata de amintiri si frumusete. Speram ca si acest restaurant sa fie pe placul clientilor nostri si ii asiguram ca vor regasi aici aceleasi preparate gustoase pe care le pregatim de 25 de ani”, au declarat Florin si George Oita, actionarii grupului La Cocosatu’. (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Despre La Cocosatu’

Primul restaurant cu specific romanesc La Cocosatu’ a fost deschis in 1993 de Ion Oita pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din Bucuresti. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investitii successive care au vizat modernizarea restaurantului si a bucatariei. in prezent, restaurantul are un design interior traditional romanesc si o capacitate de 120 de locuri in interior.

Este recunoscut la nivel national si international datorita Micilor La Cocosatu’, o reteta veche, mostenire de familie. Pana in prezent, zeci de vedete romanesti si internationale au trecut pragul restaurantului.

Din octombrie 2019, in fiecare saptamana, de joi pana duminica, restaurantul La Cocosatu’ Baneasa organizeaza seri cu muzica lautareasca veche si melodii de petrecere.

Data actualizarii: 24/10/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.