Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

Afiseaza

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul GIOELIA Cremeria, a deschis un nou restaurant.

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul Horeca prin Oliveto by Caelia, restaurant ce a fost inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Oliveto by Caelia este situat în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 – 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial. 

Oliveto by CaeliaVizonar în domeniul gastronomiei, Alexandru Sautner propune, alături de echipa sa, o atmosferă originală, un loc cald, dar avangardist.

“Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care l-am inaugurat. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete.  Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei. Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră,“ a declarat Alexandru Sautner.

După cum sugerează și numele, Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, dar cu influențe internaționale. Gustul și savoarea preparatelor vor purta semnătura lui chef Marian Lupu.

“Experienta culinară este adevărata vedetă la Oliveto by Caelia, pentru că le propunem clientilor combinații bogate în arome și platinguri desăvârșite.  Îi invităm pe oaspeți să descopere <A taste of Italy with a Mediterranean twist> și le promitem că rețetele create pentru ei pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat chef Marian Lupu.

Noul restaurant are un spațiu generos, cu o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior.

Oliveto by Caelia este o locație spectaculos amenajată, cu mobilier modern și confortabil, cu multe plante, ce oferă o ambianță aparte. Investiția făcută depășește 300.000 de euro.

Alexandru Sautner aduce Oliveto by Caelia pe piața Horeca din România, după ce a pus bazele și a dezvoltat cu real succes experiența gelateriilor Emilia Cremeria, care în 2019 au devenit Gioelia Cremeria Italiana. (Comunicat de presa – mai 2021)

Data actualizarii: 26/05/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close