Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza

Dezmat culinar in Centrul Vechi

Joi, pe 2 noiembrie, s-a lansat oficial R.I.B.S. – restaurantul care se lauda ca are coaste si burgeri atat de gustosi incat ii provoaca si pe vegetarienii inraiti sa isi tradeze principiile culinare.

Daca va place mancarea scandalos de gustoasa si texturata, poate ar trebui sa treceti, asadar, pe la R.I.B.S.

Este chiar la parterul Old Town Hotel, intrare dintre Bd. Bratianu, vizavi de Cocor.

Mancarea este de fapt o mixtura intre barbecue si elemente romanesti din segmentul preparatelor din carne. Da, servesc si mititei, incadrati intr-un platou neaos romanesc.

Au plating deosebit, care nu ne da deloc emotii in privinta normelor de servire. Ah, da… locul e impecabil.

Designul este masculin, modern, cu elemente iberice si este semnat de Victor Grosu – acelasi care s-a ocupat de Caju, Naan sau Dancing Lobster.

„Nimeni nu pleaca nemultumit de la noi. Avem ambitia sa ii facem fericiti chiar si pe vegetarieni. Meniul nostru este foarte ofertant si ne dorim foarte mult sa ii transformam pe clienti in prietenii nostri si sa reusim sa le cunoastem in detaliu preferintele”, spune managerul locului, Mariuca Cristea.

In plus, in serile de vineri si sambata, au loc concerte live. Cat despre comunicarea de pana acum, cei de la R.I.B.S. isi asuma ca au mancare excelenta si nu se sfiesc sa le spuna si clientilor ca odata ajunsi la ei, nu o sa mai scape de obsesiile meniului lor. Au lansat chiar si o rubrica distincta, tot in stilul de aroganta asumata :

„#MinutuldeculturaRIBS: Intr-o celebra scena cu @Michelle Pfeiffer din @BatmanReturns din 1992, actrita care o interpreta pe Catwoman a fost nevoita sa tina in gura pentru 5 secunde o pasare vie. Asa e cand nu are cine sa iti gateasca cum trebuie. Vino la RIBS.”, scriu pe Facebook cei de la R.I.B.S. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

R.I.B.S. (Romanian Insane Barbeque and Sauce)

Pentru o iesire cu prietenii, o seara cu muzica live si o portie de coaste de porc delicioase Romanian Insane Barbeque and Sauce - R.I.B.S. va asteapta in Centrul Vechi. Romanian Insane Barbeque...

Data actualizarii: 22/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close