Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

1 comentarii

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

2 comentarii

Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe oameni ce ar face cu banii dac...

3 comentarii

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

2 comentarii

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Afiseaza
comentarii

Alvaro

Am fost la un restaurant sud-american deschis de curand in Primaverii. Mi-a placut la ei, mancarea buna, si am scris cateva cuvinte si despre tanarul lor bucatar lor din Uruguay, un personaj ca din telenovele, cel din poza:

Au si un bucatar din America de Sud, cred ca nu vorbeste englezeste, iar romaneste nici atat. E tanar, suplu, frumos, e un adevarat personaj de revista, o sa-l recomand unor agentii de publicitate ca sa-l pozeze pentru reclame. A vrut sa-l fotografiez, era chiar foarte incantat sa pozeze, dar o duduie de pe acolo, sefa de sala, de restaurant sau ce o mai fi fost, care nu stiu de ce spioni imaginari pazea restaurantul, m-a facut sa renunt la poze.

Acum vad ca frumosul si simpaticul bucatar mi-a raspuns direct pe site, cu un comentariu care mi-a reconfirmat imaginea pe care i-o schitasem si mi-a reintarit simpatia pentru el:

Buna seara. Sunt eu, Alvaro, tanarul bucatar din Uruguay. Nu am invatat romaneste, inca, dar dictez unei peietene. Va astept cu drag sa reveniti, de data asta sunteti invitatul nostru. Nu stiau cine sunteti, dar acum puteti face cate poze doriti, iar eu sunt pregatit sa ma fotografiati cat doriti. Poate gasesc si eu o novia-prietena……. Deci, cand veniti???? Multumim de review.

Alvaro a intuit bine, cu cat mai multe poze cu el, cu atat mai mari sansele sa-si gaseasca o novia-prietena, sau chiar mai multe. Prin urmare, va rog sa transmiteti cererea lui Alvaro mai departe, ca sa-l ajutam sa-si rezolve problema cat mai repede. Candidatele pot sa-l caute pe Alvaro direct la restaurant, sau pot sa-mi trimita mie un CV, i le duc eu cand mai trec pe la restaurantul lui… (GB – septembrie 2017)

Alvaro

Save

Save

Data actualizarii: 08/09/2017

  • Manole :

    Daca imi permiteti sa comentez in tonul site-ului:
    Frumos continut, pacat ca e gazduit de un site cu structura celor din 2007, cu multe coloane si linkuri stinga -dreapta de crapau matele jucandu-se cu ele.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close