Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée

Primăvara aceasta aducem bunătățile din Chile la Athénée Palace Hilton!

În perioada 23 aprilie – 6 mai vă invităm în Café Athénée pentru a degusta specialități ale gastronomiei chiliene, prezentate cu sprijinul Ambasadei Chile la București. Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare specifice bucătăriei chiliene, precum Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, sandwitch “Barros Luco” sau deliciosul desert Manzanas a la canela vor fi disponibile în meniul restaurantului și vă așteaptă să le încercați.

Gastronomia chiliană este în principal rezultatul combinării bucătăriei tradiționale spaniole cu ingredientele locale și cultura popoarelor indigene din Chile, cu importante influențe ulterioare din alte bucătării europene, mai ales din Germania, Italia și Franța. Tradiția alimentară și rețetele din Chile se remarcă pentru varietatea de arome și ingrediente, relieful și clima diversă a țării dând naștere unei game variate de produse agricole, fructe și legume.

Pe parcursul săptămânilor Gastronomiei Chiliene de la Athénée Palace Hilton, veți avea ocazia să gustați specialități caracteristice culturii gastronomice din Chile, alături de băuturi specifice precum tradiționalul cocktail Pisco sour.

Pentru mai multe informații despre meniul propus, accesați pagina evenimentului la: https://bit.ly/2GWL1FD

Pe lângă specialitățile incluse în meniul din Café Athénée, vă invităm la brunch-uri speciale în data de 29 aprilie și 6 mai, în restaurantul Roberto’s: brunch-ul va include preparate chiliene specifice și degustare de vinuri Concha y Toro. (Comunicat de presa – aprilie 2018)


Chilean Gastronomy Weeks in Café Athénée

This spring, we’re bringing the bright sunny vibes of Chile at Athénée Palace Hilton!

Starting 23 April until 6 May, join us in Café Athénée for a celebration of Chilean gastronomy, brought to Bucharest with the courtesy of the Embassy of Chile. Great flavours will entice your senses, as you taste some of the classic and most representative dishes of Chilean gastronomy like Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, Sandwich “Barros Luco” or delicious desserts such as Manzanas a la canela.

Chilean gastronomy stems mainly from the combination of traditional Spanish cuisine of the culture and local ingredients of the Chilean indigenous people, with later important influences from other European cuisines, particularly from Germany, Italy and France. The food tradition and recipes in Chile are notable for the variety of flavours and ingredients, with the country’s diverse geography and climate hosting a wide range of agricultural products, fruits and vegetables.

During the Chilean Gastronomy Weeks in Athénée Palace Hilton, guests will familiarize themselves with the traditional food of Chile, and taste the traditional cocktail Pisco sour.

For more information on the menu and Chilean specialties, access the event page: https://bit.ly/2GWL1FD

Join us throughout the weeks of 23 April – 6 May, and enjoy:

·         Café Athénée – lunch and dinner – Chilean gastronomy specials and Pisco Sour Cocktails.

·         Roberto’s Sunday Brunch – 29 April & 6 May – Chilean corner including delicious specialties and Concha y Toro wine tasting.

Chilean Gastronomy Weeks

 

 

 

Data actualizarii: 16/04/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close