Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée

Primăvara aceasta aducem bunătățile din Chile la Athénée Palace Hilton!

În perioada 23 aprilie – 6 mai vă invităm în Café Athénée pentru a degusta specialități ale gastronomiei chiliene, prezentate cu sprijinul Ambasadei Chile la București. Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare specifice bucătăriei chiliene, precum Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, sandwitch “Barros Luco” sau deliciosul desert Manzanas a la canela vor fi disponibile în meniul restaurantului și vă așteaptă să le încercați.

Gastronomia chiliană este în principal rezultatul combinării bucătăriei tradiționale spaniole cu ingredientele locale și cultura popoarelor indigene din Chile, cu importante influențe ulterioare din alte bucătării europene, mai ales din Germania, Italia și Franța. Tradiția alimentară și rețetele din Chile se remarcă pentru varietatea de arome și ingrediente, relieful și clima diversă a țării dând naștere unei game variate de produse agricole, fructe și legume.

Pe parcursul săptămânilor Gastronomiei Chiliene de la Athénée Palace Hilton, veți avea ocazia să gustați specialități caracteristice culturii gastronomice din Chile, alături de băuturi specifice precum tradiționalul cocktail Pisco sour.

Pentru mai multe informații despre meniul propus, accesați pagina evenimentului la: https://bit.ly/2GWL1FD

Pe lângă specialitățile incluse în meniul din Café Athénée, vă invităm la brunch-uri speciale în data de 29 aprilie și 6 mai, în restaurantul Roberto’s: brunch-ul va include preparate chiliene specifice și degustare de vinuri Concha y Toro. (Comunicat de presa – aprilie 2018)


Chilean Gastronomy Weeks in Café Athénée

This spring, we’re bringing the bright sunny vibes of Chile at Athénée Palace Hilton!

Starting 23 April until 6 May, join us in Café Athénée for a celebration of Chilean gastronomy, brought to Bucharest with the courtesy of the Embassy of Chile. Great flavours will entice your senses, as you taste some of the classic and most representative dishes of Chilean gastronomy like Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, Sandwich “Barros Luco” or delicious desserts such as Manzanas a la canela.

Chilean gastronomy stems mainly from the combination of traditional Spanish cuisine of the culture and local ingredients of the Chilean indigenous people, with later important influences from other European cuisines, particularly from Germany, Italy and France. The food tradition and recipes in Chile are notable for the variety of flavours and ingredients, with the country’s diverse geography and climate hosting a wide range of agricultural products, fruits and vegetables.

During the Chilean Gastronomy Weeks in Athénée Palace Hilton, guests will familiarize themselves with the traditional food of Chile, and taste the traditional cocktail Pisco sour.

For more information on the menu and Chilean specialties, access the event page: https://bit.ly/2GWL1FD

Join us throughout the weeks of 23 April – 6 May, and enjoy:

·         Café Athénée – lunch and dinner – Chilean gastronomy specials and Pisco Sour Cocktails.

·         Roberto’s Sunday Brunch – 29 April & 6 May – Chilean corner including delicious specialties and Concha y Toro wine tasting.

Chilean Gastronomy Weeks

 

 

 

Data actualizarii: 16/04/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close