Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Afiseaza

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée

Primăvara aceasta aducem bunătățile din Chile la Athénée Palace Hilton!

În perioada 23 aprilie – 6 mai vă invităm în Café Athénée pentru a degusta specialități ale gastronomiei chiliene, prezentate cu sprijinul Ambasadei Chile la București. Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare specifice bucătăriei chiliene, precum Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, sandwitch “Barros Luco” sau deliciosul desert Manzanas a la canela vor fi disponibile în meniul restaurantului și vă așteaptă să le încercați.

Gastronomia chiliană este în principal rezultatul combinării bucătăriei tradiționale spaniole cu ingredientele locale și cultura popoarelor indigene din Chile, cu importante influențe ulterioare din alte bucătării europene, mai ales din Germania, Italia și Franța. Tradiția alimentară și rețetele din Chile se remarcă pentru varietatea de arome și ingrediente, relieful și clima diversă a țării dând naștere unei game variate de produse agricole, fructe și legume.

Pe parcursul săptămânilor Gastronomiei Chiliene de la Athénée Palace Hilton, veți avea ocazia să gustați specialități caracteristice culturii gastronomice din Chile, alături de băuturi specifice precum tradiționalul cocktail Pisco sour.

Pentru mai multe informații despre meniul propus, accesați pagina evenimentului la: https://bit.ly/2GWL1FD

Pe lângă specialitățile incluse în meniul din Café Athénée, vă invităm la brunch-uri speciale în data de 29 aprilie și 6 mai, în restaurantul Roberto’s: brunch-ul va include preparate chiliene specifice și degustare de vinuri Concha y Toro. (Comunicat de presa – aprilie 2018)


Chilean Gastronomy Weeks in Café Athénée

This spring, we’re bringing the bright sunny vibes of Chile at Athénée Palace Hilton!

Starting 23 April until 6 May, join us in Café Athénée for a celebration of Chilean gastronomy, brought to Bucharest with the courtesy of the Embassy of Chile. Great flavours will entice your senses, as you taste some of the classic and most representative dishes of Chilean gastronomy like Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, Sandwich “Barros Luco” or delicious desserts such as Manzanas a la canela.

Chilean gastronomy stems mainly from the combination of traditional Spanish cuisine of the culture and local ingredients of the Chilean indigenous people, with later important influences from other European cuisines, particularly from Germany, Italy and France. The food tradition and recipes in Chile are notable for the variety of flavours and ingredients, with the country’s diverse geography and climate hosting a wide range of agricultural products, fruits and vegetables.

During the Chilean Gastronomy Weeks in Athénée Palace Hilton, guests will familiarize themselves with the traditional food of Chile, and taste the traditional cocktail Pisco sour.

For more information on the menu and Chilean specialties, access the event page: https://bit.ly/2GWL1FD

Join us throughout the weeks of 23 April – 6 May, and enjoy:

·         Café Athénée – lunch and dinner – Chilean gastronomy specials and Pisco Sour Cocktails.

·         Roberto’s Sunday Brunch – 29 April & 6 May – Chilean corner including delicious specialties and Concha y Toro wine tasting.

Chilean Gastronomy Weeks

 

 

 

Data actualizarii: 16/04/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close