Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Afiseaza

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée

Primăvara aceasta aducem bunătățile din Chile la Athénée Palace Hilton!

În perioada 23 aprilie – 6 mai vă invităm în Café Athénée pentru a degusta specialități ale gastronomiei chiliene, prezentate cu sprijinul Ambasadei Chile la București. Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare specifice bucătăriei chiliene, precum Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, sandwitch “Barros Luco” sau deliciosul desert Manzanas a la canela vor fi disponibile în meniul restaurantului și vă așteaptă să le încercați.

Gastronomia chiliană este în principal rezultatul combinării bucătăriei tradiționale spaniole cu ingredientele locale și cultura popoarelor indigene din Chile, cu importante influențe ulterioare din alte bucătării europene, mai ales din Germania, Italia și Franța. Tradiția alimentară și rețetele din Chile se remarcă pentru varietatea de arome și ingrediente, relieful și clima diversă a țării dând naștere unei game variate de produse agricole, fructe și legume.

Pe parcursul săptămânilor Gastronomiei Chiliene de la Athénée Palace Hilton, veți avea ocazia să gustați specialități caracteristice culturii gastronomice din Chile, alături de băuturi specifice precum tradiționalul cocktail Pisco sour.

Pentru mai multe informații despre meniul propus, accesați pagina evenimentului la: https://bit.ly/2GWL1FD

Pe lângă specialitățile incluse în meniul din Café Athénée, vă invităm la brunch-uri speciale în data de 29 aprilie și 6 mai, în restaurantul Roberto’s: brunch-ul va include preparate chiliene specifice și degustare de vinuri Concha y Toro. (Comunicat de presa – aprilie 2018)


Chilean Gastronomy Weeks in Café Athénée

This spring, we’re bringing the bright sunny vibes of Chile at Athénée Palace Hilton!

Starting 23 April until 6 May, join us in Café Athénée for a celebration of Chilean gastronomy, brought to Bucharest with the courtesy of the Embassy of Chile. Great flavours will entice your senses, as you taste some of the classic and most representative dishes of Chilean gastronomy like Ostiones con papas mayo, Empanadas Chilenas, Sandwich “Barros Luco” or delicious desserts such as Manzanas a la canela.

Chilean gastronomy stems mainly from the combination of traditional Spanish cuisine of the culture and local ingredients of the Chilean indigenous people, with later important influences from other European cuisines, particularly from Germany, Italy and France. The food tradition and recipes in Chile are notable for the variety of flavours and ingredients, with the country’s diverse geography and climate hosting a wide range of agricultural products, fruits and vegetables.

During the Chilean Gastronomy Weeks in Athénée Palace Hilton, guests will familiarize themselves with the traditional food of Chile, and taste the traditional cocktail Pisco sour.

For more information on the menu and Chilean specialties, access the event page: https://bit.ly/2GWL1FD

Join us throughout the weeks of 23 April – 6 May, and enjoy:

·         Café Athénée – lunch and dinner – Chilean gastronomy specials and Pisco Sour Cocktails.

·         Roberto’s Sunday Brunch – 29 April & 6 May – Chilean corner including delicious specialties and Concha y Toro wine tasting.

Chilean Gastronomy Weeks

 

 

 

Data actualizarii: 16/04/2018