Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie

Crăciunul și Anul Nou sunt întotdeauna momente speciale la Athénée Palace Hilton, iar anul acesta nu face excepție. Este un moment de sărbătoare în care suntem alături de oamenii dragi pentru a crea noi amintiri. Ca întotdeauna, echipa noastră de organizare a evenimentelor de sărbători este bucuroasă să întâmpine oaspeții și să se ocupe de fiecare detaliu, în timp ce dumneavoastră împreună cu prietenii și familia vă relaxați și vă bucurați de un eveniment memorabil.

BUCURIE DE CRĂCIUN

  • CINĂ ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI 24 DECEMBRIE. Restaurantul Roberto’s vă așteaptă împreună cu cei dragi într-o atmosferă elegantă unde vă puteți delecta cu diverse preparate culinare, atent pregătite de bucătarii noștri folosind cele mai proaspete ingrediente. Lăsați-vă răsfățați de parfumul preparatelor delicioase și adăugați un strop de magie poveștii de Crăciun. Preț: 300 lei/persoană.
  • BRUNCH DE CRĂCIUN – 25 DECEMBRIE. Un regal de specialităţi culinare şi o ambianță deosebită vă aşteaptă în ziua de Crăciun în sala Le Diplomate, recunoscută pentru rafinamentul arhitectural. Sărbătoriţi această perioadă magică a anului în timp ce vă bucuraţi de o selecție aleasă de mâncăruri tradiţionale, deserturi fabuloase, distracție pentru copii și muzică live. Preț: 450 lei/persoană.

Gratuit pentru copiii sub 6 ani; 50% discount pentru copiii între 6 și 12 ani.

Christmas Dinner - Athenee Palace Hilton Bucuresti

 

PETRECERI DE REVELION

Sărbătoriți bucuria trecerii într-un nou an alegând una dintre petrecerile noastre spectaculoase:

  • CARNAVAL VENEȚIAN” DE ANUL NOU ÎN LE DIPLOMATE – Savurați un bufet opulent, ciocniți paharul în cinstea unui nou an și bucurați-vă de decorul multicolor al unul adevărat Carnaval Venețian, în timp ce muzica și divertismentul de calitate vor transforma trecerea dintre ani într-o adevărată petrecere exuberantă. Preț: 1.050 lei/persoană.
  • PETRECERE DE REVELION „ROMA CAPUT MUNDI” ÎN ROBERTO’S – Sărbătoriți Revelionul cu un festin culinar italienesc, pregătit cu măiestrie de bucătarii noștri pentru cina festivă din restaurantul Roberto’s. Pret: 700 RON/persoana.
  • REVELION „LA VIE EN ROSE” ÎN CAFÉ ATHÉNÉE – Deschideți șampania și ciocniți paharele în cinstea trecerii în noul an! Pregătiți-vă de o sărbătoare plină de exuberanță, ospitalitate și companie nemaipomenită alături de cei dragi. Preț: 600 RON/persoana.

O zonă cu divertisment special pentru copii va fi disponibilă pe tot parcursul nopții pentru toate petrecerile de Revelion din hotel. Gratuit pentru copiii sub 6 ani; 50% discount pentru copiii între 6 și 12 ani.

Early Bird Discount de 15% pentru rezervări până pe 31 octombrie

Pentru mai multe informații despre ofertele de Sărbători și rezervări, vă rugăm să ne contactați la +4 021 303 37 88 sau e-mail christmas.bucharest@hilton.com. (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Christmas Dinner - Athenee Palace Hilton Bucuresti

Data actualizarii: 14/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close