Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine ancorat pe piata. Patronul restaurantului a intrat si in alte afaceri si nu se mai poate ocupa singur de restaurant, de aceea doreste sa se asocieze cu cineva care are experienta manageriala operationala si care poate administra businessul de zi cu zi. Cei interesati sunt rugati sa scrie pe adresa redactiei Restocracy (redactia@restocracy.ro) pentru a-i pune in legatura directa cu cei in cauza.
Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot
Stiri (562)
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...