Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 de orașe din România și se dedică strict industriei HoReCa

Începând cu anul acesta, Bookingham devine o platformă de rezervări online dedicată strict domeniului HoReCa. După aproape 2 ani de teste și experimente cu parteneri din mai multe industrii ale orașelor mari, Bookingham a decis să se nișeze pe HoReCa, pentru a servi cât mai bine nevoilor existente pe piață. Prezentă deja în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Baia Mare și Satu Mare, platforma de rezervări online se lansează în alte 29 de orașe din țară.
Acum, acoperind cele mai importante puncte de interes din România, scopul platformei e acela de a atinge targetul de 1.000.000 de rezervări procesate anual. Bookingham vine ca o soluție completă pentru digitalizarea și dezvoltarea restaurantelor, barurilor, pub-urilor, cafenelelor și cluburilor din marile orașe din România.

Soluția completă de digitalizare pentru restaurante

Bookingham pune la dispoziția clienților săi soluția completă pentru digitalizare. Platforma satisface atât nevoile localnicilor, cât și pe cele ale proprietarilor de businessuri din domeniul HoReCa. Dacă ești manager sau owner de restaurant, platforma îți facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, îți crește vizibilitatea în comunitatea ta și îți eficientizează costurile de publicitate.
Echipa formată din specialiști cu experiență în domeniile marketing, IT și vânzări, a observant că industria HoReCa se confruntă cu mai multe probleme. Timpul irosit gestionând inefficient rezervările, rata mare de neprezentare, vizibilitatea mică în piață și lipsa programelor de fidelizare clienți sunt doar câteva dintre probleme pe care Bookingham le rezolvă, cu ajutorul instrumentelor digitale de administrare și promovare.
Colectarea inteligentă de rezervări online, 24/7, managementul tuturor solicitărilor primite (telefonic, la local sau online), într-un singur loc, accesul la istoricul clienților, posibilitate de a introduce oferte și promoții personalizate, pentru atragerea și fidelizarea clienților, trimiterea de mesaje automate, pentru a evita no-show-ul, crearea și dezvoltarea propriului website, pentru a deveni mai vizibil în comunitatea ta – Toate acestea sunt posibile acum, cu Bookingham Business. Dacă ești client, îți poți face o rezervare în localul preferat prin câteva click-uri. Poți descoperi ofertele și evenimentele din oraș, și te poți bucura de promoții personalizate.
„În momentul de față, businessurile din mediul HoReCa au o puternică nevoie de digitalizare, pentru a putea face față atât cerințelor venite din partea clienților, cât și competiției din piață. Bookingham e exact asta: soluția completă pentru digitalizarea localului tău, prin modulul de rezervări pe care îl punem la dispoziție, panoul de administrare, realizarea website-ului cu widget de rezervări integrat, raportare și interpretare de date și, nu în ultimul rând, marketing inteligent. Politica de prețuri pe care o avem e una transparentă, întocmai pentru a ne putea ajuta partenerii de business din HoReCa.” – Raul Sideriaș, CEO Bookingham (Comunicat de presa – martie 2022)

Istoricul Bookingham

În mai 2020, s-a lansat Bookingham. Deși inițial, a apărut drept o soluție de rezervări și programări pentru mai multe tipuri de businessuri, eforturile echipei s-au concentrat ulterior în special pe HoReCa, din dorința de a susține cât mai mult această industrie în contextual pandemic.
Astfel, începând cu 2022, platforma se nișează strict pe acest domeniu, oferind servicii care să transforme orice restaurant într-unul digital, eficient, complet și profitabil. Totodată, Bookingham se lansează în alte 29 de orașe din România, devenind disponibil pentru proprietarii și clienții de restaurante, puburi, baruri, cafenele sau cluburi.
Contact
Websites: https://www.bookingham.ro/,

Email: contact@bookingham.ro
Telefon: +40 749 765 525

Data actualizarii: 30/03/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close