Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

Afiseaza

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste, distractie, stralucire si experiente rafinate. Am presarat un pic de magie pe drumul tau pentru a te intampina intr-un nou sezon festiv.

  • Brunch-urile iernii, Bubble On: 15, 22, 29 decembrie
  • Brunch-ul si cina de Craciun: 25 decembrie pranz & seara
  • Petrecerea puloverelor urate: 19 decembrie
  • Petrecerea cu ceai a ursuletilor: 14, 21 decembrie
  • Cosuri de Craciun senzationale: 30 decembrie
  • Nopti de Jazz & bule aurii: 19 decembrie

Petrecerile Noului An la JW Marriott: 31 decembrie

  • Miscari de matase, Grand Ballroom
  • Tempo Pasional, Constanta Ballroom
  • Efectul Glitz, JW Steakhouse
  • Valuri de Stralucire, Cucina – The Italian Kitchen

Pentru oferta detaliata, puteti accesa pliantele dedicate aici. (Informare de presa – decembrie 2019)

 

JW Marriott Bucharest Grand Hotel - Revelion 2020

Data actualizarii: 13/12/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.