Somon fript cu sos shio-koji, pe romaneste… 🙂 Probabil ca nu ar fi ajuns in Lista cu cele mai bune mancaruri daca nu ar fi avut sosul acesta rar intalnit in alta parte. Nu stim de unde-si aduce domnul Yuki pestele si fructele de mare la micul lui restaurant, insa garantam aici ca e un mare specialist si stie sa aleaga ce e mai bun. E unul dintre felurile cu care a participat la Topul Restocracy al Mancarurilor 2019. “Shio-koji este un condiment japonez tradițional, o pastă preparată din malț și ferment de orez și sare. Este cunoscut ca fiind foarte bogat în enzime și un adevărat intensificator al gustului umami în produsele alimentare. Noi marinăm somon gras cu shio-koji, apoi îl frigem pe grătarul nostru special japonez. Vă invitam să vă bucurați de aroma subtilă a bucătăriei japoneze!” (decembrie 2019)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.