Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

Afiseaza

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

  • Amenajat spectaculos într-un fost grajd de pe domeniul ecvestru Singureni Manor, Restaurantul La Hambar s-a deschis miercuri, 25 ianuarie 2023. Conceptul de fine dining în vecinătatea cailor își propune să transforme experiența culinară într-o poveste autentică.
  • Restaurantul La Hambar este realizat prin investiții din fonduri proprii, încununând un an de succes în care resortul Singureni Manor a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de Euro.
  • Bucătăria românească modernă a restaurantului La Hambar va fi condusă de către Executive Chef Alexandru Dumitru.

Începând cu 25 ianuarie 2023, iubitorii de experiențe fine dining sunt invitați la Hambar, să redescopere gusturile românești de odinioară interpretate de Executive Chef Alexandru Dumitru într-o manieră modernă, originală. La Hambar va funcționa într-un fost grajd amenajat pe domeniul Singureni Manor Equestrian Retreat și își propune să ofere experiențe culinare inedite în mijlocul pădurii, în vecinătatea cailor.

Bucătăria românească modernă oferită de restaurantul La Hambar va fi condusă de către Executive Chef Alexandru Dumitru, desemnat, în iunie 2019 „Chef of the Year”, de către Gault&Millau Romania, iar echipa La Hambar vă include alți 2 profesioniști pasionați din domeniu: Maitre de Maison – Octavian Gruianu și Sous Chef Floris Agafitei.

Abordarea culinară modern românească oferită de Executive Chef Alexandru Dumitru înseamnă tradiții și ritualuri reinventate și retrăite, într-un mediu ultra-contemporan. Meniul oferit va fi un meniu de degustare format din 10 feluri, se schimbă în funcție de sezon și conține ingrediente cultivate în gradina proprie de la Singureni Manor sau din surse de încredere, de la fermierii locali.

Deschiderea La Hambar e încununarea unui an de cercetare în gastronomia românească tradițională cât și în cea modernă. Avem povești de spus, experiențe de împartășit și un restaurant minunat pe care îl numim acasă. La Hambar va fi locul de desfășurare al tuturor amintirilor mele, cu respect pentru ingrediente și datini, timp și loc”- declară Executive Chef Alexandru Dumitru.

Restaurantul, domeniul ecvestru în sine, pădurea Singureni formează un continuum spațiu-timp de povești, de emoții, senzații și amintiri ce așteaptă să fie descoperite. Restaurantul pune la dispoziția oaspeților o cramă impresionantă care cuprinde peste 350 de etichete de vinuri, cu o investiție de peste 100.000 de Euro. Vinurile sunt atent selecționate din cele mai importante zone viticole ale lumii, unele dintre ele fiind ediții limitate, altele cu nume răsunător, dar fiecare dintre ele fiind unică în felul său.

Viziunea arhitectului Andreea Vasilescu a fost de a oferi un cadru armonios și cald. Amenajarea locului a fost făcută cu simplitate, în încercarea de a extrage esența a ceea ce înseamnă tradițional, folosind materiale naturale și lasând loc mâncării să se desfășoare.

Noul restaurant La Hambar va fi deschis în timpul săptămânii de miercuri până vineri pentru cină, începând cu ora 17:30 și sâmbăta pentru prânz și cină, între orele 13 și 15:30, respectiv 17:30 și 21:00.

Rezervările individuale se fac online, pe platforma de rezervări integrată pe site-ul www.lahambar.com

Pentru grupuri mai mari de 8 persoane, rezervările se pot face accesând formularul de pe pagina de contact

La Hambar.

Rezervarea la restaurant este disponibilă și oaspeților nerezidenti. La cerere aceștia se pot caza peste noapte într-una din cele 2 locații Paul’s Horses, Paul’s Lodge, accesând site-ul www.singurenimanor.com

“Povestea Restaurantul La Hambar este în linie cu valorile noastre, este următorul pas în construirea visului devenit realitate. Primim cu drag aici oameni care apreciază mâncarea ca pe o formă de artă și care sunt doritori de o experiență culinara unica. Îmi place să cred că ceea ce am creat aici este mai mult decât un restaurant de fine dining. Este o călătorie de descoperire de sine, de care fiecare se bucură în felul său.” declară Cristina Roșu, proprietar Singureni Manor Equestrian Retreat.

Bucătăria Singureni Manor a fost condusă încă de la lansarea din Iulie 2021 de către Executive Chef Alexandru Dumitru, laureat cu premiul „Chef of the Year” de către Gault & Millau in anul 2019. Tot in anul 2019 Alexandru Dumitru a fost inclus în topul World 50 Best Discovery ca unul dintre cei mai influenți bucătari din noul val al gastronomiei românești. Cu ucenicia făcută în restaurante din Ghidul Michelin atât în SUA cât și în Europa, Alex este unul din Chefii care au revenit în România cu țelul de a pune bucătăria românească modernă pe harta gastronomică a lumii.

În anul 2022 s-au alăturat echipei de la Singureni Manor și Chef Sorin Miftode, unul dintre cei mai buni profesioniști din România pe bucătăria fină și Chef Alin Berba, recunoscut în hotelurile de 4-5 stele din București ca un specialist pasionat de bucătăria românească dar și cu o experiență internațională în Franța. Meniurile de la Singureni Manor vor fi create în continuare sub bagheta magică a Executive Chefului Alexandru Dumitru care împreună cu Chef Sorin Miftode și Chef Alin Berba vor încânta invitații cu bucătăria modernă românească în cele 3 locații – Paul’s Horses, Paul’s Lodge și Singureni Manor Events.

Despre Singureni Manor Equestrian Retreat

Singureni Manor Equestrian Retreat este o locație deschisă din pasiune pentru calitate și din respect pentru valori bine definite, pentru natură și relații autentice între oameni cu valori comune. Deschisă în iulie 2021, locația Singureni Manor Equestrian Retreat cu cele trei locații: Paul’s Lodge, Paul’s Horses și Singureni Manor Events a reușit să fie gazdă bună pentru peste 10000 de vizitatori și să le ofere acestora o experiență rotundă, transformatoare, autentică. La mai puțin de un an de la deschidere, în mai 2022, Singureni Manor Equestrian Retreat a fost votată „Best Resort în România” la Top Hotel Conference & Awards 2022.

Paul’s Lodge este un conac luxos amenajat în stil vânătoresc, cu 13 camere personalizate, pentru intimitate absolută, cu piscină privată, saune și jacuzzi unde bucătăria “fine dining” pregătită de Executive Chef Alexandru Dumitru este inspirată din natură înconjurătoare. Această locație se închiriază în regim de exclusivitate grupurilor.

Paul’s Horses este o pensiune fermecătoare și elegantă, cu acces direct la grajdurile cailor arabi, care permite iubitorilor de cai să participle nemijlocit la rutina zilnică de îngrijire a cailor. În mijlocul naturii, înconjurați de animale sălbatice, dar și în vecinătatea grajdurilor cailor pur sânge arabi oaspeții au cotat fără excepție această experiență oferită de echipa din Singureni Manor Equestrian Retreat cu 5* pentru nivelul satisfacției.

Singureni Manor Events este o sală de evenimente atipică, cu transparență totală în mijlocul naturii care poate găzdui evenimente de firmă sau private în variate aranjamente.

Singureni Manor Equestrian Retreat este partener al programului de fidelitate Flying Blue, oferit în România de companiile aeriene Air France, KLM și TAROM.

Detalii despre această destinație unică în România găsiți pe www.singurenimanor.com

Contact La Hambar

www.lahambar.com

Telefon: +40 786 557 163, Email: contact@lahambar.com

Adresa: Restaurantul este situat în interiorul Singureni Manor, Equestrian Retreat

Comuna Singureni, Jud. Giurgiu, 087205, România

Social Media: @la.hambar.restaurant, Instagram, Facebook, Linkedin  (Comunicat de presă – ianuarie 2023)

Data actualizarii: 20/02/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close