Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Afiseaza

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din capitala Romaniei

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri de hoteluri din lume, cu opt branduri distincte si mai mult de 1.400 de hoteluri, este mandru sa o anunte pe Sonja Dive-Dahl in functia de Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest (487 de camere) si Park Inn by Radisson Bucharest & Residence (210 camere).

Sonja Dive-Dahl se alatura echipei de la Bucuresti, din Malmö, Suedia, unde recent a ocupat functia de Director General al Radisson Blu Hotel, Malmö, dar si de Director Regional pentru Danemarca si Islanda. Ea si-a inceput cariera in cadrul grupului inca din anul 1988, ocupand pozitii in cadrul Radisson Hotel Group in Suedia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, precum si proprietati de referinta precum Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, unde a avut functia de District Manager pentru Turcia, fiind responsabila de opt hoteluri si deschiderea a altor patru.

Yilmaz Yildirimlar, Senior Vice President pentru Europa Centrala si de Sud din cadrul Radisson Hotel Group, a declarat: „Apreciem stilul de conducere puternic si implicat al Sonjei; cu cei peste 30 de ani de experienta, ea este un adevarat specialist in industria hoteliera. Cu expertiza pe care o detine, ea va fi responsabila pentru oaspetii nostri si va oferi tot ceea ce este mai bun din serviciile noastre Yes I Can!SM, construind calatoria noastra de success in Bucuresti”

Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu Hotel, Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence este incantata de noua sa pozitie si a declarat: „Fiecare hotel are o oferta distincta si atractiva atît pentru segmentul de persoane care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei care vin in vacanta. Astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa mea pasionata si sa primesc oaspetii nostri din intreaga lume „.

În plus fata de pozitia centrala, cele doua proprietati, Radisson Blu Hotel Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence sunt perfect situate in apropierea salii de concerte a Ateneului Roman si la doar 3 kilometri de Palatul Parlamentului.  Pentru  organizarea de evenimente si conferinte, Radisson Blu ofera posibilitatea de a alege una dintre cele 11 sali de conferinte  plus un ballroom,  precum si servicii de catering de calitate si asistenta din partea personalului dedicat Meetings & Events. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence completeaza sectorul de Meetings & Events cu inca 4 sali. (Comunicat de presa – Ianuarie 2019)


DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™  este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte si peste 1.400 de hoteluri în folosinta si în proces de deschidere la nivel international. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson si prizeotel.

Radisson Rewards™ este un program global de fidelizare care asigura metode unice si personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspetii nostri. Programul Radisson Rewards asigura beneficii de exceptie pentru fidelizarea oaspetilor nostri, planificatorilor de conferinte, agentilor de turism si partenerilor de afaceri.

Radisson Meetings™ ofera o varietate de spatii complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapida si gratuita, tehnologie audio/video si contacte la fata locului care sa ofere unicitate fiecarui eveniment.

Peste 95.000 de angajati lucreaza la nivel mondial in cadrul Radisson Hotel Group si in  hotelurile cu licenta de functionare în cadrul sistemelor sale.

Pentru mai multe informatii, vizitati

www.radissonhospitalityab.com/media/news-releases

www.radissonhotelgroup.com/media

Data actualizarii: 28/01/2019