Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Chef Costin-Daniel Palici a anuntat joi, 5 iulie 2018, pe contul sau d...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Antreprenorul Florin Balu, cunoscut pentru ca a fondat lantul de resta...

Afiseaza

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din capitala Romaniei

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri de hoteluri din lume, cu opt branduri distincte si mai mult de 1.400 de hoteluri, este mandru sa o anunte pe Sonja Dive-Dahl in functia de Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest (487 de camere) si Park Inn by Radisson Bucharest & Residence (210 camere).

Sonja Dive-Dahl se alatura echipei de la Bucuresti, din Malmö, Suedia, unde recent a ocupat functia de Director General al Radisson Blu Hotel, Malmö, dar si de Director Regional pentru Danemarca si Islanda. Ea si-a inceput cariera in cadrul grupului inca din anul 1988, ocupand pozitii in cadrul Radisson Hotel Group in Suedia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, precum si proprietati de referinta precum Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, unde a avut functia de District Manager pentru Turcia, fiind responsabila de opt hoteluri si deschiderea a altor patru.

Yilmaz Yildirimlar, Senior Vice President pentru Europa Centrala si de Sud din cadrul Radisson Hotel Group, a declarat: „Apreciem stilul de conducere puternic si implicat al Sonjei; cu cei peste 30 de ani de experienta, ea este un adevarat specialist in industria hoteliera. Cu expertiza pe care o detine, ea va fi responsabila pentru oaspetii nostri si va oferi tot ceea ce este mai bun din serviciile noastre Yes I Can!SM, construind calatoria noastra de success in Bucuresti”

Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu Hotel, Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence este incantata de noua sa pozitie si a declarat: „Fiecare hotel are o oferta distincta si atractiva atît pentru segmentul de persoane care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei care vin in vacanta. Astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa mea pasionata si sa primesc oaspetii nostri din intreaga lume „.

În plus fata de pozitia centrala, cele doua proprietati, Radisson Blu Hotel Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence sunt perfect situate in apropierea salii de concerte a Ateneului Roman si la doar 3 kilometri de Palatul Parlamentului.  Pentru  organizarea de evenimente si conferinte, Radisson Blu ofera posibilitatea de a alege una dintre cele 11 sali de conferinte  plus un ballroom,  precum si servicii de catering de calitate si asistenta din partea personalului dedicat Meetings & Events. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence completeaza sectorul de Meetings & Events cu inca 4 sali. (Comunicat de presa – Ianuarie 2019)


DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™  este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte si peste 1.400 de hoteluri în folosinta si în proces de deschidere la nivel international. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson si prizeotel.

Radisson Rewards™ este un program global de fidelizare care asigura metode unice si personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspetii nostri. Programul Radisson Rewards asigura beneficii de exceptie pentru fidelizarea oaspetilor nostri, planificatorilor de conferinte, agentilor de turism si partenerilor de afaceri.

Radisson Meetings™ ofera o varietate de spatii complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapida si gratuita, tehnologie audio/video si contacte la fata locului care sa ofere unicitate fiecarui eveniment.

Peste 95.000 de angajati lucreaza la nivel mondial in cadrul Radisson Hotel Group si in  hotelurile cu licenta de functionare în cadrul sistemelor sale.

Pentru mai multe informatii, vizitati

www.radissonhospitalityab.com/media/news-releases

www.radissonhotelgroup.com/media

Data actualizarii: 28/01/2019

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.