Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

12372 vizite 14 comentarii

Sabatini Pizza & Restaurant se mândresc cu meniul lor kilometric ...

4127 vizite 1 comentarii

High Heels a făcut pasul de la cafenea la bistrou și pizzerieHig...

1419 vizite

Pentru mulți, Bucătăria.localfood intră automat în categoria rest...

3373 vizite

Smokăreală cu Generația ZCând am auzit numele pentru prima dat...

1145 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

13900 vizite

Fico Gelato & More e mai degrabă nici, nici, decât și, și... ...

1164 vizite

Waterloo Taverne, specific belgian doar cu numele din meniu...Cân...

1620 vizite 2 comentarii

Maroon Restaurant Cafe, standardul luxului pentru Bucureștiul de dinc...

715 vizite

Restaurantul acesta, Trattoria Verdi Aviatorilor, e neschimbat de cân...

5269 vizite

Doar vara să mai salveze ceva din faima pe care a avut-o La Cena....

3754 vizite

Ambianță dezgustătoare, îți întorcea stomacul pe dos, toată lum...

9399 vizite

Vechea dilemă și la Trattoria Garibaldi: să se înnoiască, sau să...

820 vizite 1 comentarii

Clătite fără fițe la Pancakes & moreAm revenit după mai b...

2308 vizite

Nu puteti merge la etaj neinsotiti...Rocca e un mic restaurant pe ...

2184 vizite 1 comentarii

PizzaMania pare că s-a resemnat cu statutul de cantină corporatistă...

3363 vizite 1 comentarii

Pokeful, sau cum legumele sănătoase iau locul brânzeturilor grase ...

970 vizite

The Saint 139, cocktail-bistrou curajos în clădirea H Victoriei 13 ...

6229 vizite

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

3235 vizite

Osteria Zucca, restaurantul cu chelneri bine informațiȘtiu că n...

3510 vizite

George’s Fisheries, micul local ca din filmele italiene al lui Georg...

1404 vizite 1 comentarii

Stadio Park au ales segmentul popularAu fost mai multe restaurante...

3517 vizite

Ever After by Gram completează ambianța din ce în ce mai neo-boemă...

2148 vizite

Elephante Champagne & Tapas, alt restaurant care aduce Bucureștiu...

7194 vizite

Cannoleria lui Andrea Di Russo s-a mutat cu tot cu atmosferăAm f...

6041 vizite

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & BistroAm revenit...

4897 vizite

Officina 29, Bistrot Italiano de care era mare nevoie în cosmopolitul...

2713 vizite 2 comentarii

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepe...

1436 vizite 1 comentarii

Mon Paris s-a mutat în singura casă nealiniată de pe DaciaAu fo...

1742 vizite 4 comentarii

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul TabereiMi-am propus să ...

2554 vizite 3 comentarii

Cantina Rare House pentru corporatiștii civilizați și dedicați job...

1128 vizite 3 comentarii

Gram Bistro, cantina de care corporatiștii aveau nevoieGram B...

2440 vizite

Galletto a rămas singurul restaurant deschis în pandemie în zona lo...

675 vizite

Bella Santiago e cheia corectă de lecturăSantiago Kitchen nu...

2049 vizite 2 comentarii

Neoane, betoane și un chef distrat la Game OnGame On e unul d...

1377 vizite

Rekolta continuă boema cuminte și precaută a lui Rendez-VousA f...

6320 vizite

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asaAu fost ...

8579 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

5115 vizite 3 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4095 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

7268 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

4982 vizite 1 comentarii

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasaColonial Lounge e cel...

2387 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

2093 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariuM-am uitat si pe ...

3140 vizite 3 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

588 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera PlazaIar am mers p...

6127 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastriDe ...

2235 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

807 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante?Passione e un mic rest...

3632 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timpAm ...

2496 vizite 4 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta…

Souk, restaurant libanez in Parcul AutomaticaSpring Time-ul de pe Calea Floreasca, in Parcul Automatica, a avut si etaj la deschidere. Acolo faceau mancaruri gatite, cu sos, spre diferenta de jos, unde erau (si sunt in continuare) shaormele, salatele si ce mai vand ei in acel fast-food. Apoi au inchis etajul, si foarte multi ani a stat parasit. Insa acum s-au decis sa-l reinvie, au facut un restaurant libanez a la carte acolo. Au renovat, au amenajat destul de bine, colorat, confortabil, cu niste scaune de plus extrem de comode. Ferestrele mari care dau spre parc, in special, sunt foarte frumoase. Au deschis de cateva zile.

Inca de la intrare, Souk se prezinta ca un restaurant cu Modern Lebanese Cuisine, adica bucatarie libaneza moderna. Am murit de curiozitate sa vad ce este aceea, pentru ca mi se parea aproape o contradictie in termeni. Si nu sunt singurul care sa aiba o astfel de reactie cand vede o alaturare atat de bizara de cuvinte, cum ar fi “bucatarie araba” si “modern”.

Dar “Modern Lebanese Cuisine” nu pare sa fie decat o mica smecherie de marketing, pentru ca diferentele fata de meniul oricarui alt restaurant libanez sunt minore. Un varf de lingurita de trufe in ulei peste un humus sau o rosie cruda in locul uneia coapte langa aceeasi kafta nu cred ca te emancipeaza prea mult. Noi am luat un meze cu aperitivele lor obisnuite, conopida gratinata si kafta. Nici mai bune, dar nici mai proaste decat la multe alte restaurante libaneze.

Sau poate ca la preturi faceau trimiterea? Intr-adevar, preturile sunt moderne, diferenta fata de trecut e vizibila. Meze 80 de lei, kafta 55…

Porcul

Noroc ca am avut o chelnerita absolut adorabila, si ca unul care parea sef pe acolo era si el amabil si zambitor. Erau multi chelneri, ne-am inteles bine si cu ei. Dar bucuria e de scurta durata, pentru ca daca te uiti in jur ii vezi cum fumeaza fara nicio jena inauntru, conform principiului etnic ca legea e facuta ca sa te pisi pe ea, daca nu bate vantul din fata. Sigur, toate restaurantele fac asta, insa unii macar salveaza cate o aparenta, separand spatiile cu cate o perdeluta, sau un ghiveci cu flori, ceva. La Souk e o singura incapere, si fumeaza fix in mijlocul ei. Nici macar intr-un colt, sau la un geam. Nu narghilea, ca sa fie clar! Fumat din acela, cu scrumiera adusa de personalul restaurantului.

Sa fi fost asta o intamplare, sa fi fost noi singurii clienti fara noroc? Tare ma tem ca nu… 🙁 La masa de alaturi era un client grobian, probabil foarte apropiat al locului, dupa cum vedeam ca se poarta cei de la restaurant cu el. Un porc. Erau doua fete la masa de alaturi, chiar langa el, de le si improsca cu scuipat cand vorbea. Era alta la alta masa, chiar in fata lui, si el vorbea ca un porc. Si tare, de se auzea in jumatate de restaurant. Intelegeti cum merg lucrurile la Souk, sunt sigur… (GB – decembrie 2019)

Modern Lebanese Cuisine la Souk
Salonul pentru fumatori Souk

Souk, Modern Lebanese Cuisine Restaurant

Souk, Modern Lebanese Cuisine Restaurant

Data actualizarii: 04/08/2020

Souk  - Calea Floreasca, nr. 113B (Parcul Automatica)

  • Alexandra :

    Oribila livrare !! A venit după 3 ore și era rece ! Nici măcar nu avea gust bun . Sunt niște mincinoși si livrează și mâncare proasta ! Nici măcar nu își cer scuze . Educație și profesionalism zero

  • Oana :

    Numai figuri!!! Unde nu ti se da” moca” faci vâlvă ca asa stii tu … tu chiar arati ca un porc si nu o zic doar eu …. tu vb de oamenii dar tu ce omenie ai cand o arzi cu o pustoaica’ de 20 de ani !!! Cel mai frustrat om posibil tu ești. Am avut neplăcerea sa interacționez cu tine in diferite localuri,esti un ghiolban, lesinat,dizgrațios … care adori haleala gratuita ,unde ti se pune nota pe masa ii porcaiesti in rubricile tale de rahat cand e gratuit lauzi si mancarea porcina … deci lasa-ne

    • George Butunoiu :

      Da, îmi aduc aminte că te-am mai văzut și în alte restaurante în care ai fost chelneriță. Șeful tău știe ce ai scris aici? Să-i arăți ce surpriză i-ai făcut… 🙂

  • Otto :

    Low ceiling, everyone smokes, loud music but good food

  • Dă-i un răspuns lui Otto Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close