Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa meniuri, printeaza bani) 

Te-ai gandit vreodata ca timpul de asteptare pentru clienti este foarte mare?

De obicei este un proces lung pentru a comanda:

  1. Clientul asteapta ospatarul  sa aduca meniul.
  2. Ospatarul asteapta clientul sa se decida.
  3. Ospatarul vine apoi si noteaza comanda fiecarui om de la masa.

Acest proces dureaza de obicei intre 10-20 de minute.

Daca ar fi un mod pentru client sa comande instant ati putea servi mult mai multi clienti in tot acest timp si ati avea nevoie de mai putin staff, ospatarul fiind nevoit doar sa aduca comanda cand este gata.

Din fericire, startup-ul romanesc QRCommerce dezvoltat de Robert Mischie, un tanar CEO si echipa lui va scapa de aceasta problema prin introducerea meniurilor digitale.

QRCommerce

Cu ce te pot ajuta meniurile digitale ?

Reduce din staff 💁‍♂️ 

Cu totii stim ca poate fi o bataie de cap sa administrezi o echipa numeroasa de ospatari.

Meniul digital reduce numarul de staff necesar pentru a opera un restaurant deoarece trebuie doar sa aduca mancarea doar este gata.

Fara hartii 🖨

Spune adio printatului de meniuri atunci cand faceti vreo greseala sau vreo modificare!

Totul poate fi editat din panoul de control al site-ului QRCommerce si clientii pot vedea meniul de pe orice telefon.

QRCommerce

Fara Aplicatii si Comanda instanta

1. Puneti o poza pe masa cu un cod QR

QRCommerce

2. Clientul deschide camera pe telefonul sau si scaneaza codul QR.

QRCommerce

3. Dupa ce a scanat codul QR i se deschide un website in care vede meniul si poate comanda online si poate alege sa plateasca cash sau card.

QRCommerce

Cum fac un meniu digital ?

1. Intrati pe site-ul https://digitalmenuapp.net/ si va faceti un cont.

2. Dupa ce intrati in panoul de control dati click pe Restaurant si introduceti datele necesare: numele, poza de coperta , dati scroll si puneti optiunile de plata.

QRCommerce

3. Click pe meniu si configurati produsele.

QRCommerce

4. Apasati pe QR Builder si descarcati imaginea

QRCommerce

5. Printati imaginea si o puneti in coltul mesei

QRCommerce

(Stire de presa – iunie 2021)

Data actualizarii: 29/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close