Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Afiseaza

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa meniuri, printeaza bani) 

Te-ai gandit vreodata ca timpul de asteptare pentru clienti este foarte mare?

De obicei este un proces lung pentru a comanda:

  1. Clientul asteapta ospatarul  sa aduca meniul.
  2. Ospatarul asteapta clientul sa se decida.
  3. Ospatarul vine apoi si noteaza comanda fiecarui om de la masa.

Acest proces dureaza de obicei intre 10-20 de minute.

Daca ar fi un mod pentru client sa comande instant ati putea servi mult mai multi clienti in tot acest timp si ati avea nevoie de mai putin staff, ospatarul fiind nevoit doar sa aduca comanda cand este gata.

Din fericire, startup-ul romanesc QRCommerce dezvoltat de Robert Mischie, un tanar CEO si echipa lui va scapa de aceasta problema prin introducerea meniurilor digitale.

QRCommerce

Cu ce te pot ajuta meniurile digitale ?

Reduce din staff 💁‍♂️ 

Cu totii stim ca poate fi o bataie de cap sa administrezi o echipa numeroasa de ospatari.

Meniul digital reduce numarul de staff necesar pentru a opera un restaurant deoarece trebuie doar sa aduca mancarea doar este gata.

Fara hartii 🖨

Spune adio printatului de meniuri atunci cand faceti vreo greseala sau vreo modificare!

Totul poate fi editat din panoul de control al site-ului QRCommerce si clientii pot vedea meniul de pe orice telefon.

QRCommerce

Fara Aplicatii si Comanda instanta

1. Puneti o poza pe masa cu un cod QR

QRCommerce

2. Clientul deschide camera pe telefonul sau si scaneaza codul QR.

QRCommerce

3. Dupa ce a scanat codul QR i se deschide un website in care vede meniul si poate comanda online si poate alege sa plateasca cash sau card.

QRCommerce

Cum fac un meniu digital ?

1. Intrati pe site-ul https://digitalmenuapp.net/ si va faceti un cont.

2. Dupa ce intrati in panoul de control dati click pe Restaurant si introduceti datele necesare: numele, poza de coperta , dati scroll si puneti optiunile de plata.

QRCommerce

3. Click pe meniu si configurati produsele.

QRCommerce

4. Apasati pe QR Builder si descarcati imaginea

QRCommerce

5. Printati imaginea si o puneti in coltul mesei

QRCommerce

(Stire de presa – iunie 2021)

Data actualizarii: 29/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close