Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa meniuri, printeaza bani) 

Te-ai gandit vreodata ca timpul de asteptare pentru clienti este foarte mare?

De obicei este un proces lung pentru a comanda:

  1. Clientul asteapta ospatarul  sa aduca meniul.
  2. Ospatarul asteapta clientul sa se decida.
  3. Ospatarul vine apoi si noteaza comanda fiecarui om de la masa.

Acest proces dureaza de obicei intre 10-20 de minute.

Daca ar fi un mod pentru client sa comande instant ati putea servi mult mai multi clienti in tot acest timp si ati avea nevoie de mai putin staff, ospatarul fiind nevoit doar sa aduca comanda cand este gata.

Din fericire, startup-ul romanesc QRCommerce dezvoltat de Robert Mischie, un tanar CEO si echipa lui va scapa de aceasta problema prin introducerea meniurilor digitale.

QRCommerce

Cu ce te pot ajuta meniurile digitale ?

Reduce din staff 💁‍♂️ 

Cu totii stim ca poate fi o bataie de cap sa administrezi o echipa numeroasa de ospatari.

Meniul digital reduce numarul de staff necesar pentru a opera un restaurant deoarece trebuie doar sa aduca mancarea doar este gata.

Fara hartii 🖨

Spune adio printatului de meniuri atunci cand faceti vreo greseala sau vreo modificare!

Totul poate fi editat din panoul de control al site-ului QRCommerce si clientii pot vedea meniul de pe orice telefon.

QRCommerce

Fara Aplicatii si Comanda instanta

1. Puneti o poza pe masa cu un cod QR

QRCommerce

2. Clientul deschide camera pe telefonul sau si scaneaza codul QR.

QRCommerce

3. Dupa ce a scanat codul QR i se deschide un website in care vede meniul si poate comanda online si poate alege sa plateasca cash sau card.

QRCommerce

Cum fac un meniu digital ?

1. Intrati pe site-ul https://digitalmenuapp.net/ si va faceti un cont.

2. Dupa ce intrati in panoul de control dati click pe Restaurant si introduceti datele necesare: numele, poza de coperta , dati scroll si puneti optiunile de plata.

QRCommerce

3. Click pe meniu si configurati produsele.

QRCommerce

4. Apasati pe QR Builder si descarcati imaginea

QRCommerce

5. Printati imaginea si o puneti in coltul mesei

QRCommerce

(Stire de presa – iunie 2021)

Data actualizarii: 29/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close