Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa meniuri, printeaza bani) 

Te-ai gandit vreodata ca timpul de asteptare pentru clienti este foarte mare?

De obicei este un proces lung pentru a comanda:

  1. Clientul asteapta ospatarul  sa aduca meniul.
  2. Ospatarul asteapta clientul sa se decida.
  3. Ospatarul vine apoi si noteaza comanda fiecarui om de la masa.

Acest proces dureaza de obicei intre 10-20 de minute.

Daca ar fi un mod pentru client sa comande instant ati putea servi mult mai multi clienti in tot acest timp si ati avea nevoie de mai putin staff, ospatarul fiind nevoit doar sa aduca comanda cand este gata.

Din fericire, startup-ul romanesc QRCommerce dezvoltat de Robert Mischie, un tanar CEO si echipa lui va scapa de aceasta problema prin introducerea meniurilor digitale.

QRCommerce

Cu ce te pot ajuta meniurile digitale ?

Reduce din staff 💁‍♂️ 

Cu totii stim ca poate fi o bataie de cap sa administrezi o echipa numeroasa de ospatari.

Meniul digital reduce numarul de staff necesar pentru a opera un restaurant deoarece trebuie doar sa aduca mancarea doar este gata.

Fara hartii 🖨

Spune adio printatului de meniuri atunci cand faceti vreo greseala sau vreo modificare!

Totul poate fi editat din panoul de control al site-ului QRCommerce si clientii pot vedea meniul de pe orice telefon.

QRCommerce

Fara Aplicatii si Comanda instanta

1. Puneti o poza pe masa cu un cod QR

QRCommerce

2. Clientul deschide camera pe telefonul sau si scaneaza codul QR.

QRCommerce

3. Dupa ce a scanat codul QR i se deschide un website in care vede meniul si poate comanda online si poate alege sa plateasca cash sau card.

QRCommerce

Cum fac un meniu digital ?

1. Intrati pe site-ul https://digitalmenuapp.net/ si va faceti un cont.

2. Dupa ce intrati in panoul de control dati click pe Restaurant si introduceti datele necesare: numele, poza de coperta , dati scroll si puneti optiunile de plata.

QRCommerce

3. Click pe meniu si configurati produsele.

QRCommerce

4. Apasati pe QR Builder si descarcati imaginea

QRCommerce

5. Printati imaginea si o puneti in coltul mesei

QRCommerce

(Stire de presa – iunie 2021)

Data actualizarii: 29/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close