Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bookingham, platformă de rezervări și programări online, se lansea...

Magic by Hop Garden devine Hop Garden Group și estimează afaceri de ...

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Afiseaza

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa meniuri, printeaza bani) 

Te-ai gandit vreodata ca timpul de asteptare pentru clienti este foarte mare?

De obicei este un proces lung pentru a comanda:

  1. Clientul asteapta ospatarul  sa aduca meniul.
  2. Ospatarul asteapta clientul sa se decida.
  3. Ospatarul vine apoi si noteaza comanda fiecarui om de la masa.

Acest proces dureaza de obicei intre 10-20 de minute.

Daca ar fi un mod pentru client sa comande instant ati putea servi mult mai multi clienti in tot acest timp si ati avea nevoie de mai putin staff, ospatarul fiind nevoit doar sa aduca comanda cand este gata.

Din fericire, startup-ul romanesc QRCommerce dezvoltat de Robert Mischie, un tanar CEO si echipa lui va scapa de aceasta problema prin introducerea meniurilor digitale.

QRCommerce

Cu ce te pot ajuta meniurile digitale ?

Reduce din staff 💁‍♂️ 

Cu totii stim ca poate fi o bataie de cap sa administrezi o echipa numeroasa de ospatari.

Meniul digital reduce numarul de staff necesar pentru a opera un restaurant deoarece trebuie doar sa aduca mancarea doar este gata.

Fara hartii 🖨

Spune adio printatului de meniuri atunci cand faceti vreo greseala sau vreo modificare!

Totul poate fi editat din panoul de control al site-ului QRCommerce si clientii pot vedea meniul de pe orice telefon.

QRCommerce

Fara Aplicatii si Comanda instanta

1. Puneti o poza pe masa cu un cod QR

QRCommerce

2. Clientul deschide camera pe telefonul sau si scaneaza codul QR.

QRCommerce

3. Dupa ce a scanat codul QR i se deschide un website in care vede meniul si poate comanda online si poate alege sa plateasca cash sau card.

QRCommerce

Cum fac un meniu digital ?

1. Intrati pe site-ul https://digitalmenuapp.net/ si va faceti un cont.

2. Dupa ce intrati in panoul de control dati click pe Restaurant si introduceti datele necesare: numele, poza de coperta , dati scroll si puneti optiunile de plata.

QRCommerce

3. Click pe meniu si configurati produsele.

QRCommerce

4. Apasati pe QR Builder si descarcati imaginea

QRCommerce

5. Printati imaginea si o puneti in coltul mesei

QRCommerce

(Stire de presa – iunie 2021)

Data actualizarii: 29/06/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close