Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare lucru

Spanac prost la Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera Ajung rar la restaurantul Studio 80, e departe Gradina Zoologica langa care s-a deschis. L-am gasit la fel cum il stiam, foarte frumos amenajat in interior, i-am dat nota maxima.

Meniul nu e lung, e bine conceput, in general. E putin ciudat scris si prezentat, cand in italiana, cand in engleza, apoi in romana. Duce cu gandul la bucataria fina, insa nu sunt inca acolo, desi cred ca cheful de la Studio 80 ar putea face si asa ceva.

Nu ne-au dat amuse bouche, ceea ce ne-a surprins putin, dupa ce am vazut preturile foarte mari. Am luat o supa de rosii destul de buna, ravioli destul de bune, si acestea, pulpa de rata cu piure la fel, spaghetti cu creveti atat de iuti, ca nu am mai reusit sa deslusim niciun alt gust. Spanacul, insa, a fost foarte prost, a ramas neatins in farfurie. Ne-au intrebat despre el, le-am spus, eram chiar curiosi sa vedem daca ni-l vor scoate de pe nota, la cat de categorici am fost. Nu au socotit ca merita “pierderea”…

Serviciul a fost lent la Studio 80. Cu primul chelner nu am reusit sa legam doua cuvinte, insa repede i-a luat locul un altul, care stia foarte bine de ce e acolo si ce trebuie sa faca. Preturile mari, dupa cum am spus, mai mari decat la multe restaurante cel putin la fel de bune din centrul Bucurestiului.

Studio 80 e, asadar, un restaurant elegant si destul de bun pentru cei care locuiesc in Pipera si pentru care o suta sau doua de lei in plus la o masa nu inseamna mare lucru. Sunt acolo de ani buni, vor ramane tot pe atat, sunt convins… (GB – noiembrie 2018)

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marginea Bucurestiului

Studio 80 e unul dintre putinele restaurante cu mancare ceva mai fina din afara Bucurestiului. E in marginea Bucurestiului, mai bine spus, chiar langa Gradina Zoologica, la parterul unei cladiri noi, sau reconstruita recent, oricum, din 2011.

E destul de mare, luminos, cu un perete intreg de sticla spre strada, bine amenajat, in culori deschise, optimiste, cu mult bleu, design mai degraba spre modern, contemporan, desi cu destul de mult lemn. Mesele sunt mici, incomode; la perete au banchete.

Studio 80 se prezinta ca un restaurant mediteranean, dar eu gasesc lungul meniu mai degraba international, cu destule insertii asiatice si cu denumirile multor feluri direct in italiana, inclusiv cu pizza. Mancarea a fost relativ buna, desi nimic deosebit. Sparanghelul a fost surprinzator de bun si de bine facut, si acesta e unul dintre lucrurile dificile dintr-o bucatarie de restaurant.

Serviciul destul de bun, rapid si eficient, desi deloc empatic. Preturile sunt destul de mari la Studio 80, o masa in doi, cu un vin bun, iti scoate repede 400 de lei de pe card, daca nu esti atent.

Studio 80 e un restaurant frumos si cu mancare buna, chiar fina pe alocuri, o combinatie rara pentru restaurantele din afara Bucurestiului. Nu stiu ce restaurante mai sunt acum in Baneasa – Voluntari – Pipera, nu am mai fost demult acolo sa mananc, insa daca ar avea vreun restaurant mai bun decat Studio 80 cred ca as fi auzit de el pana acum. Pentru locuitorii de acolo, Studio 80 poate fi o optiune buna, mai ales ca multi dintre ei stau bine cu banii, insa nu e cazul ca cineva din alta parte a Bucurestiului sa-si puna in gand sa mearga in mod special pana la ei doar pentru mancare, chiar si frumos amenajat cum este. Desigur, daca nu au in plan si un drum la Gradina Zoologica din fata… (GB – martie 2017)

Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera la Padurea Baneasa

Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera la Padurea Baneasa

Data actualizarii: 29/08/2021

Studio 80, noiembrie 2018  - Str. Privighetorii, nr. 80 (Baneasa, Gradina Zoologica)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close