Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevarat Nu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizza E unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de Bucuresti Am m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Gradinile ascunse ale Bucurestiului Suento by Gram se cheama asa pe...

Afiseaza
comentarii

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare lucru

Spanac prost la Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera Ajung rar la restaurantul Studio 80, e departe Gradina Zoologica langa care s-a deschis. L-am gasit la fel cum il stiam, foarte frumos amenajat in interior, i-am dat nota maxima.

Meniul nu e lung, e bine conceput, in general. E putin ciudat scris si prezentat, cand in italiana, cand in engleza, apoi in romana. Duce cu gandul la bucataria fina, insa nu sunt inca acolo, desi cred ca cheful de la Studio 80 ar putea face si asa ceva.

Nu ne-au dat amuse bouche, ceea ce ne-a surprins putin, dupa ce am vazut preturile foarte mari. Am luat o supa de rosii destul de buna, ravioli destul de bune, si acestea, pulpa de rata cu piure la fel, spaghetti cu creveti atat de iuti, ca nu am mai reusit sa deslusim niciun alt gust. Spanacul, insa, a fost foarte prost, a ramas neatins in farfurie. Ne-au intrebat despre el, le-am spus, eram chiar curiosi sa vedem daca ni-l vor scoate de pe nota, la cat de categorici am fost. Nu au socotit ca merita “pierderea”…

Serviciul a fost lent la Studio 80. Cu primul chelner nu am reusit sa legam doua cuvinte, insa repede i-a luat locul un altul, care stia foarte bine de ce e acolo si ce trebuie sa faca. Preturile mari, dupa cum am spus, mai mari decat la multe restaurante cel putin la fel de bune din centrul Bucurestiului.

Studio 80 e, asadar, un restaurant elegant si destul de bun pentru cei care locuiesc in Pipera si pentru care o suta sau doua de lei in plus la o masa nu inseamna mare lucru. Sunt acolo de ani buni, vor ramane tot pe atat, sunt convins… (GB – noiembrie 2018)

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marginea Bucurestiului

Studio 80 e unul dintre putinele restaurante cu mancare ceva mai fina din afara Bucurestiului. E in marginea Bucurestiului, mai bine spus, chiar langa Gradina Zoologica, la parterul unei cladiri noi, sau reconstruita recent, oricum, din 2011.

E destul de mare, luminos, cu un perete intreg de sticla spre strada, bine amenajat, in culori deschise, optimiste, cu mult bleu, design mai degraba spre modern, contemporan, desi cu destul de mult lemn. Mesele sunt mici, incomode; la perete au banchete.

Studio 80 se prezinta ca un restaurant mediteranean, dar eu gasesc lungul meniu mai degraba international, cu destule insertii asiatice si cu denumirile multor feluri direct in italiana, inclusiv cu pizza. Mancarea a fost relativ buna, desi nimic deosebit. Sparanghelul a fost surprinzator de bun si de bine facut, si acesta e unul dintre lucrurile dificile dintr-o bucatarie de restaurant.

Serviciul destul de bun, rapid si eficient, desi deloc empatic. Preturile sunt destul de mari la Studio 80, o masa in doi, cu un vin bun, iti scoate repede 400 de lei de pe card, daca nu esti atent.

Studio 80 e un restaurant frumos si cu mancare buna, chiar fina pe alocuri, o combinatie rara pentru restaurantele din afara Bucurestiului. Nu stiu ce restaurante mai sunt acum in Baneasa – Voluntari – Pipera, nu am mai fost demult acolo sa mananc, insa daca ar avea vreun restaurant mai bun decat Studio 80 cred ca as fi auzit de el pana acum. Pentru locuitorii de acolo, Studio 80 poate fi o optiune buna, mai ales ca multi dintre ei stau bine cu banii, insa nu e cazul ca cineva din alta parte a Bucurestiului sa-si puna in gand sa mearga in mod special pana la ei doar pentru mancare, chiar si frumos amenajat cum este. Desigur, daca nu au in plan si un drum la Gradina Zoologica din fata… (GB – martie 2017)

Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera la Padurea Baneasa

Studio 80, restaurant cu bucatarie internationala in Pipera la Padurea Baneasa

Data actualizarii: 29/08/2021

Studio 80, noiembrie 2018  - Str. Privighetorii, nr. 80 (Baneasa, Gradina Zoologica)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close