Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Supa alla livornese la La Pescaderia (Chef Andrea di Russo)

Supa alla Livornese la La Pescaderia by Alioli (Chef Andrea di Russo)

Supa alla livornese e o supa de peste pregatita de catre cheful italian Andrea di Russo la La Pescaderia, pescaria cu bistrou din Piata Pipera, in Voluntari. E o supa Cacciucco, de fapt, un fel de echivalent al bouillabaisse din Franta,  kakavia din Grecia, zarzuela din Spania sau caldeirada din Portugalia. Osupa groasa, consistenta ca o tocana, cu multe feluri de peste. Nu atat reteta scoate in evidenta supa lui Andrea di Russo, fiindca e ceva ce intalnesti peste tot in tarile de langa mare, ci pestii proaspeti de la Pescaderia. (ianuarie 2020)

Pret meniu: 49 lei (700 ml)

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close