Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Tagine cu peste salbatic la Raionul Floreasca (chef Ricardo Deus)

Tagine cu peste salbatic, Chef Ricardo Deus Una dintre cele mai bune mancaruri pe care le-am gustat in Bucuresti in ultimele luni: tagine cu peste salbatic! Aici, la Raionul Floreasca, chiar mi-a placut cum a reusit Chef Ricardo puna condimentele si sa combine aromele, mai ales in tajine/ tagine, care mi s-a parut remarcabil si pe care o sa-l cer din nou cand voi ajunge la ei. Descrisa cu cuvintele lui Chef Ricardo Deus, aceasta suna cam asa: „Inspirati de calatoriile in Maroc, am reprodus un gust care ne-a placut foarte mult. Ceapa, ardei gras si rosiile coapte sunt baza acestei tocane la care aduagam un amestec de condimente cu chimion, boia afumata si ardei iute. Marinam pestele in Chermoula asa cum am invatat de la bucatarii din portul din Essaouira, de pe coasta Atlanticului, dupa care gatim totul la foc mic intr-un vas inchis ermetic, care ajuta la intensificarea aromelor.” (octombrie 2020)

Pret meniu: 67 de lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close