Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Tasty Bistro, o minicantina de Regie

Mi se parea ca Tasty Bistro e cel mai mediatizat restaurant din Bucuresti, de atat de multe ori am vazut reclamele lor pe Internet. De aceea il aveam in permanenta pe lista, sa ajung la ei. Si am ajuns pana la urma, cand am avut si alta treaba in Regie. Nu mica mi-a fost mirarea cand l-am gasit, in sfarsit, dupa ce am trecut de cateva ori prin fata lui, inainte si inapoi cu GPS-ul in mana. Nu mi-am putut imagina ca acela poate fi supermediatizatul restaurant…

Tasty Bistro e ceva intre un fast-food si un mini-bistrou, intr-un demisol minuscul, in Regie, intre cantina din dreptul podului, spre Orhideea, si blocurile gigantice noi de birouri. Cred ca e facut de curand, lucrurile par noi acolo. E citadin, destul de modern, functional. Daca ar fi fost in centru, ar fi fost considerat o cafenea facuta dupa modele zilei.

Tasty Bistro e mai mult o cafenea, dar are si cateva feluri de mancare, un fel de meniu al zilei, cu lucruri simple: supe, paste, hamburgeri. Au cateva mese inghesuite, si se pare ca trebuie sa negociezi cu chelnerul mancarea la bar, dupa care te asezi la masa si ti-o aduce el. Care barman-chelner-si-ce-o-mai-fi-el-acolo e foarte dezinvolt, placut, vesel, adica foarte potrivit cu toata ambianta si cu clientela.

Care clientela e foarte juna: studenti si corporatisti la inceput de cariera din marile cladiri, cu salarii de aspiranti. Adica fara pretentii, care vin la Tasty Bistro doar de foame, nu pentru vreun deliciu. Si nici nu ar fi cazul, pentru ca mancarea e banala. Atat de banala, incat la mine a ramas cu totul in farfurie.

Tasty Bistro e, asadar, o mini cantina corporatisto-studenteasca, nu mai mult. Adica exact ce trebuie in acel loc. (GB – februarie 2020)

Data actualizarii: 08/06/2021

Tasty Bistro  - Str. Sergent Constantin Ghercu, nr. 14 (Regie)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close